הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלות אחרונות SS

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
1. לא הבנתי אם יש אימון התאוששות בSS או שאני פשוט כל אימון מעלה משקל בסקוואט 3 סקוואטים בשבוע ?
2.עד כמה גרוע יהיה לעשות לחיצת כתפיים בישיבה במקום פרס ?
3.אני עשיתי הפסקה קצרה מאימונים שבוע וקצת ולכן אני מתחיל עם 75% ממשקל העבודה עם נטייה למטה , אבל יהיה אפשרי לעלות בכל אימון 5ק''ג בבנץ' במקום 2.5 לפחות בהתחלה ?

תודה .

1. לא הבנתי אם יש אימון התאוששות בSS או שאני פשוט כל אימון מעלה משקל בסקוואט 3 סקוואטים בשבוע ?
2.עד כמה גרוע יהיה לעשות לחיצת כתפיים בישיבה במקום פרס ?
3.אני עשיתי הפסקה קצרה מאימונים שבוע וקצת ולכן אני מתחיל עם 75% ממשקל העבודה עם נטייה למטה , אבל יהיה אפשרי לעלות בכל אימון 5ק''ג בבנץ' במקום 2.5 לפחות בהתחלה ?

תודה .
1. אין אימון התאוששות. כל אימון אתה מעלה.
2. לפי המאמר בפורטל:
"פרס בישיבה היינו תרגיל נהדר לפיתוח שריר הדלתא (כתף) בצורה ספציפית ונקודתית. אם נבחן זאת לעומק נראה שהתרגיל קשה מאוד מבחינת שיווי משקל, פרופריוצפציה (קליטת מידע לגבי מיקום הגוף, תנועתו וכו' ע"י המערכות החושיות), ייצוב שריר ה core והמערכת העיצבית, לעומת אותו התרגיל (פרס) בעמידה. אפשר לבצע פרס בישיבה לאחר זמן מה, כמתאמן בינוני או מתקדם, אך כעת נתמקד בגירסה הקלאסית של התרגיל – בעמידה."
3. לפי מה שזכור לי בכל מקרה תצטרך להתחיל את התכנית עם 70% מהמשקלים שלך, ככה שנראלי שעדיף שתתקדם לפי מה שנדרש ולא יותר (2.5 ק"ג).

• פותח/ת השרשור
1.
3. לפי מה שזכור לי בכל מקרה תצטרך להתחיל את התכנית עם 70% מהמשקלים שלך, ככה שנראלי שעדיף שתתקדם לפי מה שנדרש ולא יותר (2.5 ק"ג).
תודה ,
במאמר כתוב שיש להתחיל מ80% ולכן חשבתי שיהיה כדי להתחיל לפחות שבוע ראשון עם 5 ק''ג .

1. בגדול אין, זאת המלצה ברגע שאתה מרגיש שאתה נתקע אבל לא מיצית את המשקלים שלך בתוכנית לעשות את הסקוואט באמצע שבוע התאוששות... בשלב שכבר הסקוואט שוחק אותך 3 פעמים בשבוע לעלות משקל
2. לא יודע
3. לדעתי עדיף שלא כי גם ככה בלחיצות אתה תתקע מהר יותר, אין מה למהר..

Back
למעלה תחתית