עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
קשה לדעת, זה תלוי במצב הגב שלו ביום יום, האם הוא פעיל מבחינה ספורטיבית, האם הוא עובד בעבודה פיזית או משרדית.
מצד אחד אורטופד לא בהכרח מבין בתרגילי כוח אבל כן מבין במצב הרפואי שלו, אפשר להתייעץ גם עם פיזיוטרפיסט.
אם הוא בוחר לעשות את התרגילים האלה חשוב להיות מאוד זהיר ורצוי שיקבל הדרכה צמודה.
אני לא כ"כ רחוק מהגיל של אבא שלך וסובל מבלט דיסק, אני יכול להעיד שאני מאוד מתקשה בתרגילים האלה. אני בשלב הזה לא מסוגל לעשות סקווט ב-low bar ומתקשה מאוד לבצע דדליפט בצורה נכונה.
לדעתי לא כמאמן, עדיף שיבחר תרגילים פחות מאתגרים בהתחלה.
אוקיי, הבנתי אפשר לנעול.אבא שלך בן 41, אני מאמין שהמטרה זה בסך הכל לשפר כושר כללי ולהתחזק פיזית קצת,
הוא כבר לא בן 17 והייתה לו פריצת דיסק, אל תגרום לו להיפצע שוב.
לדעתי אין צורך לתת לו תוכנית כמו SS, אני מאמין שהוא נרשם למכון לא בשביל לעשות סקוואט של 120 ק"ג.
עדיף תיתן לו לעבוד FBW פשוטה קצת בשביל להכניס את הגוף לכושר ובנוסף שיעבוד על סיבולת לב ריאה,
זה ייתן לו את התמורה הכי טובה.
אל תיהיה מפגר . ותפסיק עם הקשר של SS לדדליפט וסקוואט .
אני חושב שדדליפט זה תרגיל חובה לכל מתאמן באשר הוא . צריך ללמד ולשאוף לשם .
כי זה תרגיל שהוא עובד על מובליזציה וחיזוק ואיזון שרירים . ולא רק על כוח ויופי.
אתה צריך לעבוד עם אבא שלך על מובליזציה .
תקנה פואם רולר . ותשקיע בתרגילי מובליזציה כמו ליכנס למצבי סקוואט ולעבוד על גמישות בכל מיניי מקומות שנוטים לבעיות כמו ההמסטרינג .
תעבוד איתו על ריצות ותרגילי בסיסים כמו שכיבות שמיכה מקבילים ומתח . תן לו לעשות קצת תרגילים לחיזוק שרירי הליבה כמו שולחן ( בטן סטטי ) . ותנסה ללמד אותו לאט לאט לעשות דדליפטים .
תרשום אותו לשחייה ואולי חוגי חרטא של יוגה ופילטיס .
ותזכור שהמטרה שלך זה להחזיר לגוף שלו את היכולות הטבעיות שלו . שכח מכל השטויות האלה SS ובאדי בילדינג .
מי שיגיד אחרת הוא עצלן \ מטומטם . ותתרחק מימנו .
היתרון היחיד שאני רואה במכונות במכון כושר שזה מוכר אשלייה ונותן תחושה טובה של התקדמות למתאמן העצלן . בכללי זה בולשיט אחד גדול ואני סבור שאפילו לא בריא לטווח הרחוק ובמיוחד לאנשים מבוגרים ופצועים .
אני מציע לך להתרחק מזה