הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שומן עיקש , ודרכי החיטוב???

• פותח/ת השרשור dd=
  • פורסם בתאריך

dd=

משתמש פעיל
422
0
נק' מוניטין:
0
422
0
שלום אני רציתי להתעייץ לגבי סוג האימון שאני עושה אני כרגע שוקל 81 לאחר מאסה של שלושה חודשים. קראתי קצת בפורטל על כך שאני בחיטוב יכול להפחית עד שני שליש מהנפח של האימון כל עוד העצימות(משקלים) נשארים ולהוסיף אימונים מטבוליים ואירובים בשביל אותו שומן עיקש שלא מוכן לרדת מהמותניים.
עכשיו השאלה שלי איך אני מתחיל לשלב אימונים אירובים ואיך לשלב אינטרוולים ואימונים מטבוליים ? ואם משהו יכול לתת לי דוגמא אני ישמח 😃
בנוסף אם התאמנתי למשל במאסה אימון ab ועשיתי סה"כ ארבע אימונים בשבוע וכל אימון a למשל עשיתי 7 סטים של חזה בסה"כ איך אני חותך את כמות האימונים והסטים?? אני ישמח לדוגמאות...

נערך לאחרונה:
ושומן עיקש זה לבעלי 10 א.ש ומטה. (בגברים) כלומר זה לא מתאים למרבית אוכלוסיית המתאמנים שמסתפקת בא.ש גבוהים יותר.

ושומן עיקש זה לבעלי 10 א.ש ומטה. (בגברים) כלומר זה לא מתאים למרבית אוכלוסיית המתאמנים שמסתפקת בא.ש גבוהים יותר.
למה דווקא 10? לא דובר פה בעבר על 12-11?

• פותח/ת השרשור
התחלתי בסביבות דצמבר ss התחלתי במשקלים נמוכים מאוד והתחזקתי משמעותית... לאחר חודשיים ss החלפתי אימון ל-ab בעקבות חוסר בכלוב במכון בצבא ,ולקחתי אותו מהפרוטוקול והוספתי לחזה עוד שני סטים.... סה"כ עליתי 7 קילו בתקופה של שלושה חודשים . (יכול להיות שיכולתי לעלות יותר אבל בסה"כ אני מרוצה ממה שעליתי 82 קילו כרגע).
המטרה הכללית שלי היא הורדה של אחוזי שומן ושימור המסה שנבנתה עד כמה שאפשר!
לגבי הספרינטים איך בדיוק אני מתחיל אפשר דוגמא ???
ואיזה אימון כדאי לעשות בתקופה של החיטוב?? (אין לי כלוב בצבא אז אני עושה לחיצת רגליים..)?
אגב התפריט שלי נבנה כמו שמומלץ בפרוטוקול

נערך לאחרונה:
נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
מה לגבי סוג האימון שמומלץ לעשות ואיך לשלב אינטרוולים ?

• פותח/ת השרשור
אצלי כן :(

• פותח/ת השרשור
סליחה שאני מקפיץ אבל אם משהו יוכל ליזור אני ישמח

הכל רשום במאמרים של האינטוואלים. תכנית שהניבה לרבים בפורום תוצאות טובות בחיטוב זו הליניארית של ביל סטאר.

Back
למעלה תחתית