הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ Anabolic Diet

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
קראתי את המאמר בפורטל ואם למישהו יש את הספר לשלוח לי בפרטי אולי אקרא אבל אם לא יש לי כמה שאלות עליה ובכללי על כל דיאטה דלת פחמימות:
1) יש סיבה לעשות את הדיאטה ב-20% שומן למטרות חיטוב?
2) מה הגירעון הקלורי הגדול ביותר שאפשר בדיאטה עם איבוד מינימלי או קטן של שריר? פשוט ראיתי בחלק מהמקומות שממליצים 250 וממש בפרנויה מאיבוד שריר וראיתי כמה מאמרים שאומרים ההפך שהגירעון הקלורי יכול להיות הרבה יותר גדול (750+) ויש גם את השיטה של ה69*מסת שומן (במקרה שלי זה גירעון של 1100-1200).
3) ראיתי שיש שלב הסתגלות של 2-4 שבועות..עכשיו זה הרבה זמן שיכולתי בזמן הזה להוריד הרבה משקל זה שווה את זה לעומת דיאטה רגילה?
4) ראיתי שזה כמעט חובה לתסף במולטי ויטמין אחרת העסק לא יעבוד טוב, וגם אומגה 3 ואבקת חלבון וזה הרבה כסף... ושוב הדיאטה הזאת שווה את זה?
5)בכללי אני עכשיו 82 קילו בערך על 20% ואני רוצה לרדת ל-12% כדאי להיכנס באמ-אימא של המסה כמה זמן זה יקח לי במשוער (אני חשבתי על 4 חודשים אבל אולי זה מוגזם?).
וזהו וערכתי חיפוש קטנטן בפורום (מודה שלא חיפשתי לעומק).
וזה הגיוני שאני אצטרך לאכול 1300-1400 בדיאטה הזאת על משקל גוף 80+? פשוט זה נשמע לי ממש קצת (כמו ארוחה 🤡) בכל זאת אני רגיל ל4000...

תודה על כל עזרה שתתקבל:193ek:
וכל עזרה שלא תתקבל 🖕

קראתי את המאמר בפורטל ואם למישהו יש את הספר לשלוח לי בפרטי אולי אקרא אבל אם לא יש לי כמה שאלות עליה ובכללי על כל דיאטה דלת פחמימות:
1) יש סיבה לעשות את הדיאטה ב-20% שומן למטרות חיטוב?
2) מה הגירעון הקלורי הגדול ביותר שאפשר בדיאטה עם איבוד מינימלי או קטן של שריר? פשוט ראיתי בחלק מהמקומות שממליצים 250 וממש בפרנויה מאיבוד שריר וראיתי כמה מאמרים שאומרים ההפך שהגירעון הקלורי יכול להיות הרבה יותר גדול (750+) ויש גם את השיטה של ה69*מסת שומן (במקרה שלי זה גירעון של 1100-1200).
3) ראיתי שיש שלב הסתגלות של 2-4 שבועות..עכשיו זה הרבה זמן שיכולתי בזמן הזה להוריד הרבה משקל זה שווה את זה לעומת דיאטה רגילה?
4) ראיתי שזה כמעט חובה לתסף במולטי ויטמין אחרת העסק לא יעבוד טוב, וגם אומגה 3 ואבקת חלבון וזה הרבה כסף... ושוב הדיאטה הזאת שווה את זה?
5)בכללי אני עכשיו 82 קילו בערך על 20% ואני רוצה לרדת ל-12% כדאי להיכנס באמ-אימא של המסה כמה זמן זה יקח לי במשוער (אני חשבתי על 4 חודשים אבל אולי זה מוגזם?).
וזהו וערכתי חיפוש קטנטן בפורום (מודה שלא חיפשתי לעומק).
וזה הגיוני שאני אצטרך לאכול 1300-1400 בדיאטה הזאת על משקל גוף 80+? פשוט זה נשמע לי ממש קצת (כמו ארוחה 🤡) בכל זאת אני רגיל ל4000...

תודה על כל עזרה שתתקבל:193ek:
וכל עזרה שלא תתקבל 🖕
1.אני אוהב לעשות אותה מטעמי נוחות
2.אני הולך על 69*קילוגרמים בשומן - כמובן שאין צורך למשוך לגבול הזה כל יום
3.בשלב הסתגלות של שבועיים אתה פשוט במאזן קלורי שלילי\נייטרלי ומוריד לאט לאט את הפחמימות בלי לעשות העמסה (בניגוד להמשך הדיאטה-שבה יש העמסה קבועה כל שבוע)
4.בכללי בכל חיטוב שתעשה הייתי ממליץ לך לתסף במולטי ויטמין..אבקת חלבון-נוחות בלבד ולא חובה.
5. ארבעה חודשים זה מוגזם מאוד לא.ש האלו..
בכל אופן באחוז שומן כזה אין טעם לעשות AD אלא אם כן זה ממש נוח לך

• פותח/ת השרשור
1.אני אוהב לעשות אותה מטעמי נוחות
2.אני הולך על 69*קילוגרמים בשומן - כמובן שאין צורך למשוך לגבול הזה כל יום
3.בשלב הסתגלות של שבועיים אתה פשוט במאזן קלורי שלילי\נייטרלי ומוריד לאט לאט את הפחמימות בלי לעשות העמסה (בניגוד להמשך הדיאטה-שבה יש העמסה קבועה כל שבוע)
4.בכללי בכל חיטוב שתעשה הייתי ממליץ לך לתסף במולטי ויטמין..אבקת חלבון-נוחות בלבד ולא חובה.
5. ארבעה חודשים זה מוגזם מאוד לא.ש האלו..
בכל אופן באחוז שומן כזה אין טעם לעשות AD אלא אם כן זה ממש נוח לך

תמיד היה לי יותר נוח במשטר תזונה יותר קפדני
אני אנסה כדאי לדעת בעתיד איך AD משפיע עליי.

תודה רבה

• פותח/ת השרשור
איך התפריט הזה?
אחרי השבועיים חיובי/נייטרלי בדל פחמימה

4 ביצים מלאות
200 גרם חזה עוף
200 גרם חזה הודו
100 גרם בשר בקר טחון
4 פלפלים צהובים
2 מלפפונים
2 פרוסות גבינה צהובה טל העמק 32%
10 גרם שמן זית

1500 קלוריות
18 גרם פחמימה
170 גרם חלבון
75 גרם שומן
15 גרם סיבים

• פותח/ת השרשור
זה לא קצת קלוריות?
לפי השיטה של ה-69
אז מותר לי גירעון של 1200 קלוריות
זה גירעון של 800-1000 בערך.
(בן 14, 82 קילו, 20%, 1.79)
איך אתה מתכוון לבשל 500 גר בשר ביום עם 2 כפיות שמן זית ?
למה לבשל?
השמן זית זה בתור שוט עם טיפה מים ולימון אחרי זה כדאי להשלים ערכים.
את הבשר אני אעשה בתנור או במים..
לדעתי תעלה קלוריות תנסה להיות על 1800 למשך חודש ואז בחודש השני תעשה 1700 {כמובן העמסות באמצע} 😃

אוקיי אז מה כדאי עוד להוסיף חלבון או שומן?

ד"א מישהו מכיר ירקות/פירות שהם ממש דלים בקלוריות אבל מפוצצים סיבים וויטמינים?

לפי השיטה של ה-69
אז מותר לי גירעון של 1200 קלוריות
זה גירעון של 800-1000 בערך.
(בן 14, 82 קילו, 20%, 1.79)

למה לבשל?
השמן זית זה בתור שוט עם טיפה מים ולימון אחרי זה כדאי להשלים ערכים.
את הבשר אני אעשה בתנור או במים..

אוקיי אז מה כדאי עוד להוסיף חלבון או שומן?

ד"א מישהו מכיר ירקות/פירות שהם ממש דלים בקלוריות אבל מפוצצים סיבים וויטמינים?
זה שגרעון של 1000 הוא אפשרי זה לא אומר שצריך להגיע אליו..
תבנה תפריט עם גרעון קטן יותר אחרת אתה תתקע בהמשך

זה שגרעון של 1000 הוא אפשרי זה לא אומר שצריך להגיע אליו..
תבנה תפריט עם גרעון קטן יותר אחרת אתה תתקע בהמשך

צודק !
לפותח האשכול אני יכול להעיד על עצמי שהתחלתי גירעון דל פחמימה עם 1200 קל' ואומנם שבועיים שלוש ראשונים ירדתי פצצה ואז נתקעתי לגמרי ..

צודק !
לפותח האשכול אני יכול להעיד על עצמי שהתחלתי גירעון דל פחמימה עם 1200 קל' ואומנם שבועיים שלוש ראשונים ירדתי פצצה ואז נתקעתי לגמרי ..
כן זה מה שסביר להניח שיקרה לכל אחד שינסה (אם הוא בלי חומרים כמובן)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית