ייעוץ אפשר טיפים לתפריט מסה?

• פותח/ת השרשור TBHD
  • פורסם בתאריך

TBHD

משתמש מתחיל
109
0
נק' מוניטין:
0
109
0
לא משנה כמה אני מנסה לדחוף דברים בתפריט מסה אני לא מצליח להגיע ל2500 קלוריות ביום ( ה BMR שלי הוא 2050)...
אז אפשר טיפים לאיזה דדברים אפשר לדחוף?
על פעם אני נתקע אחרי הארוחת צהריים... אני אוכל בצהריים 2 כוסות אורז ועוף 200 גרם ולא מצליח פשוט לחשוב על מה יהיה אחרי זה...

עזרה?

אם כל פעם כשאני אהיה רעב אני אוכל שניצל זה בסדר?

נערך לאחרונה:
פסטה עם רוטב/ אתה יכול לשתות חלב/ למרוח כמעט על כל דבר טחינה/ חמאת בוטנים/שמן זית ..
אתה יכול להעלות לכאן את התפריט.

• פותח/ת השרשור
בקרוב אני אפרסם א תהתפריט שלי....
אבל לא עניתם לי על השאלה- אם כל פעם שאני רעב אני אוכל שניצל.. זה יעזור?
ברור שיהיו לי גם ארוחות אחרות אבל נגיד אני רעב בין אחרי שאני חוזר מהאימון ( טונה לא מספיק לי עד הארוחת ערב שהא 3 שעות אחר כך...) אני אוכל שניצל ושעה אחר כך ארוחת ערב זה בסדר?
או שניצל גם אחרי האימון? ובערב? 0 ברור שבארוחת צהריים אני אוכל בשר...)

כל ארוחה שאתה אוכל תאכל פעמיים, זה נשמע קצת הזוי ובלתי אפשרי אבל תכפיל כמויות עד שתתרגל.
בהתחלה יצא לך לזרוק טיפה אוכל אבל אתה בטוח תאכל ככה יותר.
תשתה חלב בין הארוחות או עם הארוחות.

מאכלים עתירי שומן (ובמינון נכון), מאכלים שקל לאכול כמו בייגלה, לחמניות,פיתות

• פותח/ת השרשור
בקטנה כזה בין הארוחות... במקום פרי או משהו... פרי אני יכול לקחת לבצפר ואז לאכול ארוחת צהריים רגילה בצהריים והרי ארוחת הערב שלי תהיה רק ב8-9 בערך אז בין לבין יהיה אפשר שניצל קפוא או משהו?
ועוד משהו- אפשר לעשות מסה מלוכלכת ואז כל פעם שאני אהיה רעב לאכול לחם עם משהו? ( שוב אבל שלא ייפגע בארוחות) ולטחון 2-3 ביצי ם כל יום,2-3 כריכים, קורנפלקס בבוקר, ארוחת צהריים רגילה....זה יכול להיות בערב התפריט של מסה מלוכלכת? ( אני יודע שאין למסה מלוכלכת תפריט אבל כאילו ככה היא יכולה להיערך?)
ואני עכשיו על 16% שומן בערך.. להמשיך עד 18~ 19 מלוכלך? ( יותר נכון להתחיל XDDD)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית