הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ עייפות

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
לפני חודש סיימתי סייקל.בזמן הסייקל הייתי עיירני כל הזמן.
מלפני שבוע אני במשך היום עייף וכשמגיעה השעה בסביבות 21:00 אני ממש עייף עד כדי כך שאני הולך לישון.
האם מישהו חווה הרגשה כזאת לאחר סיום סייקל?אם כן מה ניתן לקחת כתוסף תזונה לפיתרון בעייה זו?
תודה

מלפני שבוע אני במשך היום עייף וכשמגיעה השעה בסביבות 21:00 אני ממש עייף עד כדי כך שאני הולך לישון.
האם מישהו חווה הרגשה כזאת לאחר סיום סייקל?אם כן מה ניתן לקחת כתוסף תזונה לפיתרון בעייה זו?
תודה

תיקח בזמן הפיסיטי קלנבוטרול , זה עוד איך שהוא מאושש אותי , ועושה אותי יותר עירני .למשך חודש עם קטוטיפן..

נערך לאחרונה:
תודה

כי עדיין לא התאוששת עד הסוף..
בשביל זה יש מנוחה מהסייקלים בשביל להתאושש עד הסוף לחזור למצב הטבעי.

קפאין אפדרין יכול לתת קיק נחמד ולמזער נפילות לאחר הסייקל, היתי ממליץ על קלן וקטופיפן, אבל מכיון שלא אוהב כל כך קלן (אלי כי סתם אני רגיש מדי) אני עדיין מעדיף אפי בכל פעם שיש ירידה באנרגיות או במוטיבציה.

• פותח/ת השרשור
סליחה על הבורות.אני מעולם לא עשיתי סייקל לחיטוב רק תמיד למסה,ולפי הבנתי קלן לוקחים בזמן שעושים סייקל חיטוב.תקנו אותי באם אני טועה ואני רשמתי זאת כי חלקכם טוענים שקלן יכול לעזור לעייפות.אז אייך בדיוק זה עוזר?וכן אם לקחתי קלן אחרי סיום השימוש האם שוב תחזור העייפות או שכבר הגוף יהייה לאחר התאוששות מהסייקל שעשיתי

סליחה על הבורות.אני מעולם לא עשיתי סייקל לחיטוב רק תמיד למסה,ולפי הבנתי קלן לוקחים בזמן שעושים סייקל חיטוב.תקנו אותי באם אני טועה ואני רשמתי זאת כי חלקכם טוענים שקלן יכול לעזור לעייפות.אז אייך בדיוק זה עוזר?וכן אם לקחתי קלן אחרי סיום השימוש האם שוב תחזור העייפות או שכבר הגוף יהייה לאחר התאוששות מהסייקל שעשיתי

קלן יכול לעזור במידה מסויימת בזמן הPCT טיפה לשמר על שריר.
לקלן תופעות דומות לצריכת קפאין מוגברת. עירנות, רעידות (טיקים) בידיים ואפילו תחושת התעלות מסויימת.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית