הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תוכנית עבודה, ומספר תרגילים

• פותח/ת השרשור Eli_S
  • פורסם בתאריך

Eli_S

משתמש מתחיל
44
0
נק' מוניטין:
0
44
0
שלום.

אני עכשיו בתקופת חיטוב ועובד בתוכנית ABC ארבע פעמים בשבוע, באופן הבא:

A - גב ויד אחורית
B - חזה ויד קדמית
C - רגליים וכתפיים
בכל אימון בטן 10 דקות.

בסך הכול האימון יוצא שעה וחצי. קראתי קצת בפורום, והבנתי שהאנשים בפורום לא "נלהבים" מתוכנית ה ABC.
אז מצאתי תוכנית חיטוב שלצערי אני לא יכול להעלות, כי אין לי עדיין 10 הודעות בפורום... (מגוחך)
אז אם תוכלו בבקשה, תלכו לגוגל ותרשמו "תוכניות אימונים לתקופת החיטוב קילוגרם" ולחצו על הקישור הראשון.

אם תשימו לב בתוכנית הראשונה, יש 2 תרגילים לחזה, 2 לכתפיים ותרגיל אחד ליד האחורית. זה לא מעט מידי? כלומר, איך השריר יכול לקבל גירוי ככה? יותר מזה, ב B יש תרגיל אחד לרגליים! איך זה יכול להיות?
אני עכשיו בתוכנית שלי עושה 4 תרגילים לשרירים יחסית גדולים כמו גב וחזה ו 5 תרגילים לרגליים. מה דעתכם?

אשמח להסבר, תודה!

נעוצים + חיפוש + פורטל. בגדול, ההתקדמות שלך לא נמדדת בכמות התרגילים שאתה עושה לכל שריר, ההתקדמות צריכה להימדד בהתקדמות במשקלי עבודה במספר מצומצם של תרגילי בסיס שביחד עובדים על כל הגוף.

• פותח/ת השרשור
נעוצים + חיפוש + פורטל. בגדול, ההתקדמות שלך לא נמדדת בכמות התרגילים שאתה עושה לכל שריר, ההתקדמות צריכה להימדד בהתקדמות במשקלי עבודה במספר מצומצם של תרגילי בסיס שביחד עובדים על כל הגוף.

תוכל להפנות אותי למאמר טוב בנושא בבקשה?

אני יכול להפנות אותך למבואות בספרים של מארק ריפטו - starting strength ו-practical programming for strength training.

ולשרשור בארכיון:http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=6542

אני אישית עשיתי להתחלה SS למשך כמה חודשים ואז פיצולים זה יביא דברים יפים

Back
למעלה תחתית