ייעוץ בקשר לעיסוי עמוק (Foam roller, כדור כוח)

• פותח/ת השרשור PomFect
  • פורסם בתאריך

PomFect

משתמש משקיע
2,611
277
נק' מוניטין:
2,313
2,611
277
▪█───█▪
למי שלא הספיק לשמוע, אני פצוע בטוסיק, סבירות גבוה מאוד שזה Piriformis syndrome. בתחרות האחורה שהייתה בפ"ת השתמשתי בFoam roller ובכדור כוח (נראלי שקל איזה 5 קילו) בשביל למתוח את הפציעה ומאז בקושי הרגשתי על הפציעה עד שעשיתי שוב דדליפט כבד..
אני מאמין שזה הפתרון לפציעה, עם קצת התמדה ומתיחות על הטריגר פוינט אפשר לשחרר את הכאבים.
אז מה שאני בא לשאול זה
א' - האם אפשר להשתמש בכדורסל רגיל, ועד כמה אפקטיבי הכדור הזה:
"Trigger Point Performance Massage Ball -- 1 Massager"
Trigger-Point-Performance-Massage-Ball-858787002089.jpg
[h=1]Trigger Point Performance Massage Ball Description
[/h]
  • Any Time, Any Place, Any Where
  • Self-Massage / Hands-Free / Travel-Friendly
  • Empowering You to Take Care of Yourself and Achieve Goals You Never Thought Possible.

TRIGGER POINT'S patented design is made to mirror the feel of a human hand. The tools put you in control of your massage, from gentle to vigorous, with ease and comfort.

The TP Massage Ball is a hands-free, travel-friendly tool created by founder Cassidy Phillips. This product comes with an instruction manual that will show you how to pinpoint and massage specific areas of the body. The TP Massage Ball utilizes your body's weight to apply pressure to the targeted muscles with novel, yet simple techniques.

THE TP MASSAGE BALL was the first and is our most versatile tool. T he primary focus is to massage areas of the body that are typically hard to reach.

Massage Ball Designed to change shape after applying pressure for 5 to 7 seconds, the TP Massage Ball massages muscles in may areas of the body, including those hard-to-reach places.

ב' - האם הפואם רולר הזה יעשה את העבודה?
Valeo-Foam-Roller-736097009182.jpg
Short Description

Lightweight and Versatile
Expands Options for stability training, giving muscles a deeper stretch; lightweight and versatile. High-Density foam. 18"LX6"W.

נערך לאחרונה:
אני לא מכיר ספציפית את המוצרים ששמת, אבל אולי כדאי לך לבקר במדיק סנטר בנתניה (שם קניתי את הפואם רולר שלי ב150 שקל לפני שנה), יש להם כל מיני גלילים וכדורים ואתה יכול לבדוק אותם בחנות.

אין לי שום קשר אליהם כמובן, אני אפילו חושב שאת ההמלצה המקורית עליהם מצאתי פה בפורום.

• פותח/ת השרשור
אני לא מכיר ספציפית את המוצרים ששמת, אבל אולי כדאי לך לבקר במדיק סנטר בנתניה (שם קניתי את הפואם רולר שלי ב150 שקל לפני שנה), יש להם כל מיני גלילים וכדורים ואתה יכול לבדוק אותם בחנות.

אין לי שום קשר אליהם כמובן, אני אפילו חושב שאת ההמלצה המקורית עליהם מצאתי פה בפורום.
זהו שהוא עולה רק 22$, (ביחד עם הכדור והמשלוח הכל עולה לי בסביבות ה170 שקל) שזה יותר משתלם, לא?

זהו שהוא עולה רק 22$, (ביחד עם הכדור והמשלוח הכל עולה לי בסביבות ה170 שקל) שזה יותר משתלם, לא?

כן, נשמע ככה (אחלה של מחיר!).
רק הייתי מוודא שהגליל באמת קשיח מספיק - הגליל הראשון והשני שניסיתי בחנות היו רכים מדי לטעמי.

כן, נשמע ככה (אחלה של מחיר!).
רק הייתי מוודא שהגליל באמת קשיח מספיק - הגליל הראשון והשני שניסיתי בחנות היו רכים מדי לטעמי.

אתה מכיר אולי חנות בחיפה שמוכרת? אני גם רוצה לקנות ונתניה קצת רחוק לי

איך האיכות של הגליל שלהם?
אני רוצה לקנות השאלה אםזה איכותי

הכדור והגליל הם מוצרים משלימים. איפה שלא ניתן להגיע עם הגליל עושים עם הכדור.
אני לא מכיר את הכדור הזה ספציפית, ני עובד עם כדור טניס שמצאתי בשיחים מאחורי המגרש, וזה מספיק טוב לי.
בגליל לא הייתי לוקח פחות קשה משחור.

איך האיכות של הגליל שלהם?
אני רוצה לקנות השאלה אםזה איכותי

לפי דעתי - מאוד איכותי, יש לי אותו כבר כמעט שנה והוא כמו חדש. לא חושב שאני אצטרך לקנות עוד גליל בכמה שנים הקרובות.

• פותח/ת השרשור
הכדור והגליל הם מוצרים משלימים. איפה שלא ניתן להגיע עם הגליל עושים עם הכדור.
אני לא מכיר את הכדור הזה ספציפית, ני עובד עם כדור טניס שמצאתי בשיחים מאחורי המגרש, וזה מספיק טוב לי.
בגליל לא הייתי לוקח פחות קשה משחור.

גם אני עד עכשיו השתמשתי בו, ולפני שהזמנתי הייתי בטוח שהוא כדור גדול עד שראיתי את המשקל והתחלתי לחשוב קצת בהיגיון. אבל לא נורא, זה קיבל ביקורת נחמדה אז אין לי מה להפסיד
לגבי הגליל.. אני יודע שהוא צריך להיות קשיח, ועצם זה שהוא שוקל קצת זה די אומר שהוא לא קשיח ממש או שאני טועה?

בעצם קראתי טיפה, ואני די מגלה שנדפקתי כי זה ספוגי מדי והייתי צריך את השחור :(

נערך לאחרונה:
נכתב ע"י Alon123:
אתה מכיר אולי חנות בחיפה שמוכרת? אני גם רוצה לקנות ונתניה קצת רחוק לי

אני לא מצאתי בשום מקום שאפילו קצת קרוב לחיפה, אנחנו כמו חו"ל פה לעומת המרכז.

החנות נמצאת ממש קרוב לכביש החוף, אפשר להגיע בתחבורה ציבורית יחסית נוחה: 910 לתחנה מרכזית בנתניה (או למחלף על כביש החוף) ומהתחנה המרכזית קווים 6/10/11/4/9 (יש עוד הרבה, אפשר גם קו 25 ממחלף נתניה על כביש החוף שזה הכי מהיר עושה רושם - 46 דקות מחוף הכרמל).

אתה יכול גם לדבר עם החנות ולשאול אם הם שולחים בדואר, אבל אז לא תוכל לבדוק את רמת הקשיחות לפני הקניה.

נערך לאחרונה:
אני לא מצאתי בשום מקום שאפילו קצת קרוב לחיפה, אנחנו כמו חו"ל פה לעומת המרכז.

החנות נמצאת ממש קרוב לכביש החוף, אפשר להגיע בתחבורה ציבורית יחסית נוחה: 910 לתחנה מרכזית בנתניה (או למחלף על כביש החוף) ומהתחנה המרכזית קווים 6/10/11/4/9 (יש עוד הרבה, אפשר גם קו 25 ממחלף נתניה על כביש החוף שזה הכי מהיר עושה רושם - 46 דקות מחוף הכרמל).

אתה יכול גם לדבר עם החנות ולשאול אם הם שולחים בדואר, אבל אז לא תוכל לבדוק את רמת הקשיחות לפני הקניה.

קצת מסובך מידי, אני חושב שעדיף כבר להזמין מחול אם אין חנות שמוכרת באיזור

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית