הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סיום ss

itamarbidush

משתמש מתחיל
69
0
נק' מוניטין:
0
69
0
אני שבוע הבא מתכוון לסיים את ה ss ואני רוצה להתחיל את התוכנית הליניארית של ביל סטאר .

עכשיו יש לי כמה שאלות...

1)התוכנית אמורה להיראות ככה ? אימון A
Squat 5x5
Bench Press 5x5
מתח 5x5

אימון B
Squat 4x5
Deadlift 4x5
Military Press 4x5

אימון C
Squat 4x5, 1x3, 1x8
Bench Press 4x5, 1x3, 1x8
מתח 4x5, 1x3, 1x8

2) הסדר של התרגילים מסודר טוב?

3) איך לעשות את החימום?

4) אני רוצה להוסיף מסה לגב איפה אני יכול להוסיף מתח?

5) ואת החתירה לעשות כמו ליפטרים עם נגיע ברצפה?

נערך לאחרונה:
לא צריך חימום
חתירה מצויינת למסה , אתה יכול לעשות מתח במקום אם אתה מעדיף
לגבי חתירה מהרצפה או לא , אני לא ממש יודע אבל הבנתי שמהרצפה יתרום לך יותר לייצור כוח

• פותח/ת השרשור
לא צריך חימום
חתירה מצויינת למסה , אתה יכול לעשות מתח במקום אם אתה מעדיף
לגבי חתירה מהרצפה או לא , אני לא ממש יודע אבל הבנתי שמהרצפה יתרום לך יותר לייצור כוח

כמה סטים וחזרות לעשות במתח?

נערך לאחרונה:
חכה למבינים ממני..

כמו בחתירה...במתח הייתי ממליץ דווקא על פירמידה הפוכה - להתחיל מהסט הכי כבד, ולרדת במשקלים.

כמו בחתירה...במתח הייתי ממליץ דווקא על פירמידה הפוכה - להתחיל מהסט הכי כבד, ולרדת במשקלים.
בכל תוכנית כוח או רק בזאת ספציפית?

בכל תוכנית כוח או רק בזאת ספציפית?

ב-SS סטים אקרוס. בתכנית שיש בה פירמידה באופן מובנה כמו הליניארית או בכל תכנית שאתה רוצה לעבוד בה עם RM נמוך (ואמיתי) במתח, הייתי ממליץ על פירמידה הפוכה. מתח זה תרגיל ש"עובד" בצורה כזאת שהעייפות המצטברת מסט לסט מאוד משפיעה על הסטים אח"כ, לכן הייתי מתחיל מהסט הכבד. הטכניקה במתח היא יחסית טריוואילית, הוא גם ממוקם באימונים בצורה כזאת שכל הגוף כבר חם מסקוואט/דדליפט/לחיצה כלשהי ואולי עוד איזה תרגיל בדרך, כך שגם אין ממש צורך בחימום ספציפי

Back
למעלה תחתית