הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון טכניקה של בנץ'

• פותח/ת השרשור Koller
  • פורסם בתאריך

Koller

משתמש משקיע
2,158
1,343
נק' מוניטין:
4,169
2,158
1,343
טכניון

אני בקושי מתקדם בבנץ', אמרו שזה בגלל הטכניקה ;azban הנה סרטונים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
אין שום סיבה בעולם שלא תתקדם במשקלים האלה זה משקל כל כך קל שאפילו עם הייתה במאזן קלורי שלילי וישן 5 שעות בלילה הייתי מתפלא שאתה נתקע תעלה את העצימות טיפה תוסיף כל אימון משקל ותעבוד כבד נראה שאתה בכלל לא יודע מזה להתאמץ בבנץ'

• פותח/ת השרשור
תוודא כי אתה אוכל מספיק וישן מספיק. אחרת אין סיבה שלא תתקדם.

אין שום סיבה בעולם שלא תתקדם במשקלים האלה זה משקל כל כך קל שאפילו עם הייתה במאזן קלורי שלילי וישן 5 שעות בלילה הייתי מתפלא שאתה נתקע תעלה את העצימות טיפה תוסיף כל אימון משקל ותעבוד כבד נראה שאתה בכלל לא יודע מזה להתאמץ בבנץ'
היום עליתי ל-12.5 כל צד, נחתי בין סט1 ל-2 2 דק' ובין 2 ל-3 2.5 דק' זה בסדר? ובסט השלישי 3 חזרות אחרונות עלו די לאט. אימון הבא להישאר משקל או לנסות לעלות?

• פותח/ת השרשור

תעלה עד לכשל
בטוח? לקח לי לעלות 2.5 ק"ג בבנץ' משהו כמו שבועיים(גם יצאתי קצת דפוק ול-2 אימונים הורדתי את המשקל והחסרתי גם 2 אימונים, אולי בגלל זה לקח לי הרבה זמן לעלות). עברתי על לוגים ולקח לעלות בנץ' מ-40 ל-70 איזה 3 חודש אז לא הגיוני לעלות כל אימון.. נראלי אני בקושי אצליח אם בכלל את המשקל של האימון הבא:152on:

נערך לאחרונה:
בטוח? לקח לי לעלות 2.5 ק"ג בבנץ' משהו כמו שבועיים(גם יצאתי קצת דפוק ול-2 אימונים הורדתי את המשקל והחסרתי גם 2 אימונים, אולי בגלל זה לקח לי הרבה זמן לעלות). עברתי על לוגים ולקח לעלות בנץ' מ-40 ל-70 איזה 3 חודש אז לא הגיוני לעלות כל אימון.. נראלי אני בקושי אצליח אם בכלל את המשקל של האימון הבא:152on:
תעלה משקל כל אימון ואל תהיה נקבה כל עוד באימון הזה הצלחתה ללחוץ משקל מסויים 3X5 באימון הבא תנסה ללחוץ עוד 2.5 קילו 3X5 ואימון הבא עוד ועוד ולא משנה כמה זה קשה כי זאת הדרך להתחזק בשבילך

• פותח/ת השרשור
תעלה משקל כל אימון ואל תהיה נקבה כל עוד באימון הזה הצלחתה ללחוץ משקל מסויים 3X5 באימון הבא תנסה ללחוץ עוד 2.5 קילו 3X5 ואימון הבא עוד ועוד ולא משנה כמה זה קשה כי זאת הדרך להתחזק בשבילך
אני לוחץ 3X8, זה תקף גם פה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית