הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תקופת מסה , מבלי להשמין ....

• פותח/ת השרשור ONPOWER
  • פורסם בתאריך

ONPOWER

משתמש מתחיל
16
0
נק' מוניטין:
0
16
0
באלנס
היי, אני שלושה חודשים מתאמן ,רואה תוצאות (מסת שריר גדולה צורה יפה של הגוף) ברוך ה', אני במאזן קלורי חיובי , כשהתחלתי להתאמן שקלתי 75 עכשיו אני שוקל 80 רוב העליה במשקל היא מסת שריר, עכשיו אוטוטו קיץ , ואני חושב עם עצמי אם אני ימשיך עם מאזן קלורי חיובי , אני יעלה בשומן אני יהיה שמן והצורה והעיצוב של הגוף לא תיהיה כמו שעכשיו, יש אולי תפריט תזונה שאני יעלה במסת השריר ועדין אני יוכל ללכת בלי חולצה ולהשוויץ במה שהשגתי ,? או שאין מה לעשות וחייבים לאכול ולהשמין ולחכות לתקופת החיטוב?

ד"א אם זה רלוונטי :

גובה : 183
משקל : 80
אחוז שומן בערך 13-14

את על 13-14 אחוז שומן ועלית בסה"כ 5 קילו ואתה חושב על חיטוב? אתה תאבד את כל המסה שצברת מהר מאוד בחיטוב..

• פותח/ת השרשור
את על 13-14 אחוז שומן ועלית בסה"כ 5 קילו ואתה חושב על חיטוב? אתה תאבד את כל המסה שצברת מהר מאוד בחיטוב..

אם אני ימשיך במאזן קלורי חיובי , ואני יעלה עוד במשקל , (שומן ושריר יחסי), יראו עלי שאני שמן? או לא בהכרח?

תאכל קצת מעל הניטרלי ותראה איך הולך .. אתה לא אמור לאבד את החיטוב במסה נקיה ומבוקרת.. מקסימום תפסיק כשתגיע למשקל מסויים ותהיה על ניטרלי בקיץ אם זה כזה חשוב לך.

Back
למעלה תחתית