הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אחיזה וגובה בדדליפט

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
וואו, הרבה זמן לא פירסמתי בפורום...
לנושא-
הטכניקה שלי בדדליפט חרא מכמה בחינות, ואני מאמין שזה גם תוקע אותי בהתקדמות, גם אם מעט.
יש לי שתי בעיות שאני יודע שלוקחות בזה תפקיד מרכזי- האחיזה והגובה של המוט.
האחיזה שלי ממש חלשה, גם ב-60 הייתי על גבול בין רגילה להתחלת משולבת, התחזקתי טיפה באמצע וזה מה שמנע ממני להתחיל כבר משולבת.
בינתיים המוט לא נפל לי פעם אחת, אבל זה ממש מחליק ואני מרגיש שהמוט עומד לעוף לי מהידיים, יש טיפים איך לשפר את האחיזה?
לעבוד על אמות, גריפרים, כל דבר.
אני אמנם 1.75 מ' ואני עם פלטה של 20, אבל אני ממש מתקשה להיות בסט-אפ טוב. א
ני מתחיל השבוע (משני כנראה) את תוכנית הגמישות שבניתי לי אחרי כמה ספרים ומחקרים, ובינתיים עניין אותי אם זו בעיה להתחיל מהגבהה שתביא אותי לגובה של פלטה של 25 ק"ג?
גם כשאני מסתדר טוב אני ישר הורס את זה כשאני מושך כי זה לא ממש נוח, וזה עיקר כל החרא בדדליפט שלי.

אני בגובה שלך ואני עובד כל החיים עם פלטה של 20 אל תאשים שום דבר או אף אחד הבעיה היא בסט אפ שלך ובטכניקה שלך לגבי האחיזה תעבוד על אחיזה סטטית פשוט תיקח מוט מהראק בגובה של שמינית דדליפט ותחזיק כמה שאתה יכול עם משקל יותר גבוה מהדדליפט לי זה עזר

כדי לחזק את האחיזה ביום של דדליפט אני מעלה משקל בכ-20% מהגובה של הראק בערך ומחזיק אותו סטטי עד שלא יכול יותר להחזיק .

זאת הטעות שלך, אתה מושך עם הידיים במקום ללחוץ את הרצפה עם הרגליים.

אם אתה לא מספיק גמיש תנסה לעשות בינתיים סומו-דדליפט.
לגבי האחיזה - אתה משתמש במגנזיום???

• פותח/ת השרשור
אני בגובה שלך ואני עובד כל החיים עם פלטה של 20 אל תאשים שום דבר או אף אחד הבעיה היא בסט אפ שלך ובטכניקה שלך לגבי האחיזה תעבוד על אחיזה סטטית פשוט תיקח מוט מהראק בגובה של שמינית דדליפט ותחזיק כמה שאתה יכול עם משקל יותר גבוה מהדדליפט לי זה עזר
כמה פעמים להחזיק ככה?
למה אתה עומד על פלטה של 20?
הכוונה שהמוט בגובה של פלטה של 20 (20 בכל צד + 10)
כדי לחזק את האחיזה ביום של דדליפט אני מעלה משקל בכ-20% מהגובה של הראק בערך ומחזיק אותו סטטי עד שלא יכול יותר להחזיק .
לכמה חזרות?
זאת הטעות שלך, אתה מושך עם הידיים במקום ללחוץ את הרצפה עם הרגליים.
הטכניקה השתפרה עם סט אפ שונה.
עכשיו הייתי עושה סט אפ מעורבב, מי שמתאמן איתי הציע לי לעבוד קצת שונה- קודם למקם את הרגל מתחת למוט, לתפוס עם הידיים (בלי לזוז), לכופף ברכיים, חזה החוצה. ככה זה הרבה יותר נוח והטכניקה מעולה.
אם אתה לא מספיק גמיש תנסה לעשות בינתיים סומו-דדליפט.
לגבי האחיזה - אתה משתמש במגנזיום???
זה כבר השתפר כעיקרון, תודה בכל זאת.
לא, המכון לא ממש מאפשר ואני גם לא רואה סיבה עם 80 ק"ג דדליפט.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית