הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

[המלצה]למתחילים שמתקשים \ אינם מצליחים במתח.

• פותח/ת השרשור 100KG
  • פורסם בתאריך

100KG

משתמש פעיל
642
179
נק' מוניטין:
656
642
179
אהלן,

המלצה לחבר'ה שאינם מצליחים מתח \ או מתקשים להתקדם , ישנה תוכנית שנקראת 50PullUps, תוכנית שעוזרת להתקדם מאימון לאימון במתח.
מהניסיון שלי איתה- אני התחלתי את התוכנית בתקופה שלא הצלחתי אפילו מתח אחד ואף השתמשתי בגרביטון (עם 20- פחות מהמשקל שלי, בקיצור ממש חלש)
וכיום אני סוגר 25 חזרות חזרות במתח בשאיפה להגיע ל40 חזרות(אני ממש גאה בעצמי שהצלחתי להתקדם ככה) הודות לתוכניות אימון של 50PullUps.
ד"א אני רוצה להוסיף שמתח זה באמת אחד התרגילים שישפר לכם את הגב וגם את האמות בצורה מטורפת.

לסיכום, הפוסט הזה אינו קידום של האתר הנ"ל אלא רק המלצה לחבר'ה פה שהתוכנית באמת מוכיחה את עצמה.
לאתר: http://50pullups.com/

אהלן,

המלצה לחבר'ה שאינם מצליחים מתח \ או מתקשים להתקדם , ישנה תוכנית שנקראת 50PullUps, תוכנית שעוזרת להתקדם מאימון לאימון במתח.
מהניסיון שלי איתה- אני התחלתי את התוכנית בתקופה שלא הצלחתי אפילו מתח אחד ואף השתמשתי בגרביטון (עם 20- פחות מהמשקל שלי, בקיצור ממש חלש)
וכיום אני סוגר 25 חזרות חזרות במתח בשאיפה להגיע ל40 חזרות(אני ממש גאה בעצמי שהצלחתי להתקדם ככה) הודות לתוכניות אימון של 50PullUps.
ד"א אני רוצה להוסיף שמתח זה באמת אחד התרגילים שישפר לכם את הגב וגם את האמות בצורה מטורפת.

לסיכום, הפוסט הזה אינו קידום של האתר הנ"ל אלא רק המלצה לחבר'ה פה שהתוכנית באמת מוכיחה את עצמה.
יש מצב אתה מוציא את המאמר הזה מתורגם ?

כמה זמן לקח לך להגיע לזה?

אהלן,

אני עושה 10-13 מתח, זה תקף גם לגבי? אני יכול אולי להתקדם על כמה שלבים ראשונים?
או שיש תוכנית יותר מתאימה בשבילי?

אני לא מבין מה צריך לעשות ... נכנסתי לקישור ואז איפה כתוב מה צריך לעשות וכל זה?

אני לא מבין מה צריך לעשות ... נכנסתי לקישור ואז איפה כתוב מה צריך לעשות וכל זה?

תבדוק מה השיא שלך ואז תכנה לתכנית לפי המקסימום שלך.
לדוגמה, השיא שלי הוא 10 אז אני יכנס לתכנית של 9-11

• פותח/ת השרשור
מה אתם אומרים על לשלב את זה בSS
במקום ה3Xmax?
או שפשוט עדיף כבר לעבור לחתירה?

כי אני סוגר בלחץ 4 חזרות בסט הראשון, ככה שזה דיי בעייתי

במקום ה3Xmax?

לדעתי אפשר להמשיך עם המקסימום.. זו תכנית קשה עם הרבה סטים, זה יפגע לך בתרגילים האחרים.

במקום ה3Xmax?

תעשה הרבה סטים קצת חזרות ולאט לאט תוריד סטים ותעלה חזרות
נגיד 7-8X2 אתה מסוגל ?
אחרי זה 5X3 ואז 4X5 תנסה
ואז 3x6 והופה סגרת שיא אישי של +2 חזרות

לדעתי אפשר להמשיך עם המקסימום.. זו תכנית קשה עם הרבה סטים, זה יפגע לך בתרגילים האחרים.

תעשה הרבה סטים קצת חזרות ולאט לאט תוריד סטים ותעלה חזרות
נגיד 7-8X2 אתה מסוגל ?
אחרי זה 5X3 ואז 4X5 תנסה
ואז 3x6 והופה סגרת שיא אישי של +2 חזרות

אני עושה בקושי 4/3 בסט הראשון, שלא נדבר בכלל על השתי סטים הבאים..
הבעיה היא שזה עובד בלחץ על כוח, ככה שהסיבולת שריר לא ממש מתקדמת ואני
לא מצליח לסגור יותר חזרות...

אני עושה בקושי 4/3 בסט הראשון, שלא נדבר בכלל על השתי סטים הבאים..
הבעיה היא שזה עובד בלחץ על כוח, ככה שהסיבולת שריר לא ממש מתקדמת ואני
לא מצליח לסגור יותר חזרות...

תנסה לעשות 8X2 ואז תספר כמה סיבולת אין בזה (דקה וחצי מנוחה)

וואו ! בתור אחד שעושה 3 מתח בלחץ אני רץ לאתר ! תודה !

Back
למעלה תחתית