- פותח/ת השרשור
אבל זה היה 2.5K מה PR ולא עשיתי ריסט או מיני ריסט רק תרגלתי קצת טכניקה עם התיקונים של הבן שהסביר ליגם אתה...
קפצת ב- 5 אחרי המיני ריסט.
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אבל זה היה 2.5K מה PR ולא עשיתי ריסט או מיני ריסט רק תרגלתי קצת טכניקה עם התיקונים של הבן שהסביר ליגם אתה...
קפצת ב- 5 אחרי המיני ריסט.
תודה רבה והתכנית מצויינתבהצלחה רבה!!! איך התכנית בינתיים?
בנץ פרס 55K 3X5 קלילStarDus עזר לי פרטי הוא אמר לי קודם כל להתחיל לעבוד בלי מראה לעלות את התחת למעלה ולא אחורה (שלא יהיה גוד מורניג ) ואני ראיתי שוב את הסרטון של המיקום של המוט של רפיטו והבנתי שהמיקום שלי היה נמוך מידי אז תיקנתי את זה , נשארתי על אותו משקל באימון ולצערי הרב 1X1 1X1 1X2 מימין לשמאל ,מה שעצוב עוד יותר שהסט האחרון היה אחרי הורדה של 2.5K אבל לפחות הטכניקה הרגישה טוב ! ולאורך כל הסט הסתכלתי למטה והגב לא כאב בצורה מפחידה לעומת האימונים הקודמים והרגשתי שאני מעלה את המוט עם הרגליים ולא עם הגב (אבל יש לי בעיה קטנה בגלל שאין מראה אני לא יודע מתי אני שובר אז אני יורד טיפה עמוק מידי וזה מקשה עליי.)
אז תודה StarDus
כי פעם שעשיתי מסה אכלתי ממש המון ועליתי כל שבוע 1-1.5 קילו ,העלתי במסה הזאת 14K שכמעט שום דבר מהמשקל הזה היה שריר הכל כמעט שומן ונוזלים.למה אתה מפחד להעלות קל'?
תיקנתיצרכים, תגיד חרא !
כמה קלוריות יש בשתי ביצים קשות ?פיתה עם חומוס ו2 ביצים קשות, גם טעים וגם סוגר לך את הפינה.
אגב, הגיע הזמן להוסיף עוד קל' לתפריט, ולמה הריסט? זה PR, לא תמיד הטכניקה מושלמת.
זה PR, לא תמיד הטכניקה מושלמת.
תוכל לענות לי על השאלות למעלה ?פיתה עם חומוס ו2 ביצים קשות, גם טעים וגם סוגר לך את הפינה.
אגב, הגיע הזמן להוסיף עוד קל' לתפריט, ולמה הריסט? זה PR, לא תמיד הטכניקה מושלמת.
5K עלייה 90K דדליפט 1X5 היה קשה מאוד והגב התעגל קצת ,שמעו היה קשה ואני לא רוצה שהסט הבא יהיה עם גב מעוגל אז להשאר על המשקל על זה או בכל זאת לעלות ?
תשאיר טכניקה זה הכי חשובכמה קלוריות יש בשתי ביצים קשות ?
ועל איזה ריסט אתה מדבר ?
על הסקאווט ?
כי שעשיתי 67.5K בטכניקה טובה (אחרי הרבה תיקונים ,תוכל לראות פה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41943 ) אז עשיתי 1X1 1X2 ואז הורדתי ל 65 ועשיתי 1X1
וגם ה 60 שעשיתי אתמול לא היה קל בכלל כי זה היה בטכניקה טובה
ומה התכוונת פה
- - - עידכון הודעה - - -
תוכל לענות לי על השאלות למעלה ?
תודה.
נ.ב
אשמח גם אם תעזור לי כאן
יותר בכיוון של 80 לביצה בגודל Lאין לי מושג, אני משער משהו באיזור ה200 קל' ל2 ביצים.
ואתה שובר שיאים, לא תמיד הטכניקה תהיה מושלמת וזה בסדר.
גודל L לביצה ?יותר בכיוון של 80 לביצה בגודל L
כן , הנפוצות בדר''כ זה L למרות שלפעמיים זה M ויש גם XL . S פחות נפוץ , תעיף מבט בסופר בפעם הבאה .גודל L לביצה ?
יש לביצה גדלים ?