הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג SS כי נמאס ממשקלים של ילדה !

• פותח/ת השרשור orell20
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
אימון A
סקאווט 2X5 1X4 PR בחזרה האחרונה בסט האחרון נכשלתי בגלל איזה מאמן בן זונה שהוציא אותי מריכוז הוא אמר לי בסוף הסט שאני שובר את הגב ובלה בלה בלה עוד שנייה נתתי לו נגיחה בפנים הייתי בשיא העצבים וגם לקחתי יותר מהכמות קפאין שאני רגיל (כדור ו0.75 כדור ) הוא אמר לי שאני אשבור את הגב אמרתי לו זה המטרה שלי . בגלל הזין הזה נכשלתי כי באמצע הסט הוא אומר לי תניח את המוט תניח את המוט ובחזרה האחרונה הוא פתאום בא מאחורי והוציא אותי מכל הריכוז
אימון הבא מעלה ב 2.5K ,נקווה לטוב....
בנץ פרס 52.5K 3X5 קליל
5K עלייה 85K דדליפט 1X5 PRג€‹

- - - עידכון הודעה - - -

שמעו לא נרדמתי כל הלילה :🙁
זה ממש מעצבן כי ככה אני לא יתאושש מהאימון ואני לא יצליח לעשות PR ביום שלישי
מה לעשות לגבי התאוששות ?
אני ישאר כבר ער ואלך לבית ספר ואני יחזור ב 4 אני משאר אבל אם אני אשן שאני יחזור אני לא יצליח להירדם בלילה
קיצור תנו לי עצות מה לעשות למה אין לי מושג
ולאכול יותר מהרגיל בשביל שאני אתאושש ?

• פותח/ת השרשור
טוב אתמול נשארתי ער עד 5 בצהריים
ואכלתי טיפה יותר מהתפריט היומי במסה

וישנתי 15.5 שעות !

נ.ב
שכחתי לכתוב אבל יום ראשון בדקתי משקל
שוקל 74.4 לפני שבוע 73.8 עליתי 600 גרם !

- - - עידכון הודעה - - -

אימון B
2.5K עלייה 67.5K סקאווט PR 2X3 1X5 מימין לשמאל ,בסט השני והשלישי לא נכשלתי לא עשיתי את החזרה הרביעית והחמישית כי אבדתי יציבות,ואני חייב לתקן את הטכניקה דחוף ,לפרטים למה לא המשכתי אחרי החזרה השלישית ומה הבעיה בטכניקה כנסו -> http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41943
37.5k פרס 2X3 1X4 מימין לשמאל ,אימון הבא ריסט (מוריד ל 32.5K )
מתח +5K עלייה 3X5 היה די קשה.

בתכלס די מאוכזב מהאימונים האחרונים... אבל יהיה בסדר.
ובקשר למתח לא כדאי להחליף את זה בחתירה ? למה אני שונא את מתח כי אני מרגיש שאני לא מתקדם בו בשיט

• פותח/ת השרשור
האימון היה אתמול רק עכשיו יכלתי לכתוב
אימון A
סקאווט התחלתי עם 67.5K
StarDus עזר לי פרטי הוא אמר לי קודם כל להתחיל לעבוד בלי מראה לעלות את התחת למעלה ולא אחורה (שלא יהיה גוד מורניג ) ואני ראיתי שוב את הסרטון של המיקום של המוט של רפיטו והבנתי שהמיקום שלי היה נמוך מידי אז תיקנתי את זה , נשארתי על אותו משקל באימון ולצערי הרב 1X1 1X1 1X2 מימין לשמאל ,מה שעצוב עוד יותר שהסט האחרון היה אחרי הורדה של 2.5K אבל לפחות הטכניקה הרגישה טוב ! ולאורך כל הסט הסתכלתי למטה והגב לא כאב בצורה מפחידה לעומת האימונים הקודמים והרגשתי שאני מעלה את המוט עם הרגליים ולא עם הגב (אבל יש לי בעיה קטנה בגלל שאין מראה אני לא יודע מתי אני שובר אז אני יורד טיפה עמוק מידי וזה מקשה עליי.)
אז תודה StarDus
בנץ פרס 55K 3X5 קליל
5K עלייה 90K דדליפט 1X5 היה קשה מאוד והגב התעגל קצת ,שמעו היה קשה ואני לא רוצה שהסט הבא יהיה עם גב מעוגל אז להשאר על המשקל על זה או בכל זאת לעלות ?

שמעו אני מאוד מבואס מהסקאווט אבל לפחות הטכניקה השתפרה פלאים אימון הבא אני יעשה ריסט טכניקה ל 60K נקווה שאחרי זה העליות יהיו חלקות וללא תקיעות כל שנייה ויום ראשון נעלה קלוריות. (כ 120 קלוריות לא משהו רציני )

• פותח/ת השרשור
אימון B
60K סקאווט 3X5 אני לא אשקר היה קשה, ריסט טכניקה...
32.5K פרס 3X5 קליל ,ריסט...
1.25K עלייה מתח מ.ג+ 1X4 2X5 6.25K מימין לשמאל PR , אומנם ה PR קטן (0.25K) אבל אל תשכחו שעליתי גם במשקל גוף.

אני מאוד מבואס מהאימונים האחרונים בקשר לסקאווט ,מקווה להפציץ באימונים הבאים.

נ.ב
שכחתי לבדוק היום כמה אני שוקל
מחר אבדוק בבוקר אחרי חרבון טוב....

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
משקל גוף 74.8 עלייה של 400 גרם

מתחילת התכנית 7/4 עליתי רק 2 קילו וזה די מאכזב

שמעו עוד מעט נגמר לי הגיינר (לא קונה יותר ) ואני מחפש 500 קלוריות (תמיד לקחתי חצי מנה שזה 600 קלוריות 100 קלוריות ילכו על סקופ חלבון במקום )
אני צריך 500 קלוריות שהם
לא חלב לא משהו של בישול כמו בשר ולא אורז וכו
משהו כמו פיתה עם משהו אבל מה ?

אני קשה קצת.

נ.ב

עדיף שיבאו מפחמימות (שומן וחלבון יש בתפריט מספיק )

פיתה עם חומוס ו2 ביצים קשות, גם טעים וגם סוגר לך את הפינה.
אגב, הגיע הזמן להוסיף עוד קל' לתפריט, ולמה הריסט? זה PR, לא תמיד הטכניקה מושלמת.

• פותח/ת השרשור
אגב, הגיע הזמן להוסיף עוד קל' לתפריט, ולמה הריסט? זה PR, לא תמיד הטכניקה מושלמת.
כמה קלוריות יש בשתי ביצים קשות ?

ועל איזה ריסט אתה מדבר ?
על הסקאווט ?
כי שעשיתי 67.5K בטכניקה טובה (אחרי הרבה תיקונים ,תוכל לראות פה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41943 ) אז עשיתי 1X1 1X2 ואז הורדתי ל 65 ועשיתי 1X1

וגם ה 60 שעשיתי אתמול לא היה קל בכלל כי זה היה בטכניקה טובה

ומה התכוונת פה
זה PR, לא תמיד הטכניקה מושלמת.

- - - עידכון הודעה - - -

תוכל לענות לי על השאלות למעלה ?

תודה.

נ.ב
אשמח גם אם תעזור לי כאן
5K עלייה 90K דדליפט 1X5 היה קשה מאוד והגב התעגל קצת ,שמעו היה קשה ואני לא רוצה שהסט הבא יהיה עם גב מעוגל אז להשאר על המשקל על זה או בכל זאת לעלות ?

כמה קלוריות יש בשתי ביצים קשות ?

ועל איזה ריסט אתה מדבר ?
על הסקאווט ?
כי שעשיתי 67.5K בטכניקה טובה (אחרי הרבה תיקונים ,תוכל לראות פה http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=41943 ) אז עשיתי 1X1 1X2 ואז הורדתי ל 65 ועשיתי 1X1

וגם ה 60 שעשיתי אתמול לא היה קל בכלל כי זה היה בטכניקה טובה

ומה התכוונת פה

- - - עידכון הודעה - - -

תוכל לענות לי על השאלות למעלה ?

תודה.

נ.ב
אשמח גם אם תעזור לי כאן
תשאיר טכניקה זה הכי חשוב

אין לי מושג, אני משער משהו באיזור ה200 קל' ל2 ביצים.
ואתה שובר שיאים, לא תמיד הטכניקה תהיה מושלמת וזה בסדר.

• פותח/ת השרשור
יותר בכיוון של 80 לביצה בגודל L
גודל L לביצה ?
יש לביצה גדלים ?

אני מדבר על ביצה רגילה קשה כמה בערך קלוריות יש בה

ותודה לכם.

נ.ב

עד עכשיו לא עשיתי חימום לדדיפט
ולהתחיל לעשות חימום ? אם כן כמה סט וכמה חזרות וכמה משקל

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית