הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

עובר לsw, צריך עזרה

• פותח/ת השרשור orel_v
  • פורסם בתאריך

orel_v

משתמש מתחיל
176
2
נק' מוניטין:
2
176
2
נגמר המנוי בחדר כושר ואני מתגייס ככה שאין ממש אפשרות אחרת, זה גם נראה בהרבה יותר מאתגר מחדר כושר.
ראיתי פה את האתר madbarz והבנתי שהוא טוב השאלה איך אני מתאמן? כמה פעמים בשבוע? על איזה חלקים לעבוד (או לעשות fbw)? קצת אבוד פה..

תעשה מקבילים, מתח, שכיבות שמיכה לדעתי וזהו תישאר עם הבסיסי זה העצה הכי טובה
תוסיף לאט לאט משקל (כל דבר מתיק מלא ועד אדם) תתייחס אליהן כאילו הם סקוואט דדליפט ובנץ'( 🤡 ) והם הכי חשובים...

• פותח/ת השרשור
חחח לעשות את זה בתור FBW? וכמה סטים וחזרות?
עריכה: באתר 50pullups יש תכהית איך להשתפר במתח, אפשרי לעשות את זה בתור החלק של הגב בfbw? מאמין שאני עושה בין 9-11 חזרות.
ועוד שאלה קטנה, מבחינת כוח התרגילים האלה יותר טובים מתוכניות מסה בחדר כושר? אני מכיר כאלה שיש להם גוף של סוסים והם לא כאלה חזקים.. ולעומתם כאלה שבחיים לא היו בחדר כושר ומתאמנים באומניות לחימה ובבית בלי משקלים והם בהרבה יותר חזקים (לא מתכוון לחזקים במכות)

נערך לאחרונה:
תתחיל מfbw מmadbarz אם אתה רוצה..
אם קל לך אז תעלה חזרות או שתוסיף עוד מחזור.
בשביל נפח מכון יוצר טוב, אך גם sw אפקטיבי.
ברגע שתעשה 15+ מתח תוכל לעבור לפיצולים, פשוט התרגילים במדיום שם מאוד קשים.

• פותח/ת השרשור
בשביל כוח נטו מה עדיף? חדר כושר או sw?

חדר כושר. כמה שתרגילים של SW הם בחלקם מגניבים ואפילו יותר קשים ללימוד וביצוע מסקוואט ודדליפט, הם לא מדד לכוח.

Back
למעלה תחתית