לוג *כותרת שנונה כלשהי*

לוותר זה לא הפיתרון, קודם תאכל כמו בנאדם, אחר כך תחשוב על ריסט\לעבור לסומו.
זה לא קשור לאוכל או לריסט
זה קשור שאני לא מצליח להחזיק גב אפילו בסטאפ ואפילו 5000 קלוריות לא יפתרו את זה וביינתים בשאר התרגילים אני מתקדם

זה לא קשור לאוכל או לריסט
זה קשור שאני לא מצליח להחזיק גב אפילו בסטאפ ואפילו 5000 קלוריות לא יפתרו את זה וביינתים בשאר התרגילים אני מתקדם

אתה בדיוק כמוני !!
חשבתי שאני היחידי הדפוק שלא מצליח להחזיק את הגב ישר בדדליפט, סוף סוף מישהו להזדהות איתו !
אני כבר חודשיים עובד על הטכניקה קראתי וראיתי את כל ההדרכות האפשריות על דדליפט ניסיתי מאות פעמים אבל אני פשוט לא מצליח רק בסומו דדליפט אני מרגיש טוב והגב שלי ישר...המשקל שלי בסקוואט הוא 100 אבל בדדליפט אני עדיין תקוע ב-90 זה משגע אותי אני כבר מרגיש אובדני, כנראה אם בכמה אימונים הבאים לא ילך לי טוב בדדליפט קלאסי אני גם יעבור לסומו כי כבר נמאס לי לנסות לתקן טכניקה 😵

אין דבר כזה, רבים היו לפנייך, ורבים יהיו אחרייך.
כולנו חווינו בעיות עם טכניקה [אני עד היום], או דברים שונים, מתגברים, ככה זה בחיים.

אין דבר כזה, רבים היו לפנייך, ורבים יהיו אחרייך.
כולנו חווינו בעיות עם טכניקה [אני עד היום], או דברים שונים, מתגברים, ככה זה בחיים.
אתה עם 4 פלטות עוד מעט ואני אפילו לא עם פלטה וחצי עם טכניקה טובה
לASF הייתי מציע לך לא לעבור עדיין לסומו אתה רק חודשיים אני לעומתך יותר מחצי שנה מנסה ולא מצליח

אתה עם 4 פלטות עוד מעט ואני אפילו לא עם פלטה וחצי עם טכניקה טובה
לASF הייתי מציע לך לא לעבור עדיין לסומו אתה רק חודשיים אני לעומתך יותר מחצי שנה מנסה ולא מצליח
טכניקה זה דבר שמצריך תירגול וניסיון, גם לי היו בעיות בטכניקה במשקל הרבה יותר נמוך ממה שיש לי היום, מתרגלים, מתקנים וממשיכים הלאה.
בילית חודשיים או יותר בחיטוב, ככה שזה לא חצי שנה.
אתה צריך לבדוק מה הבעיה ולתקן אותה, אפילו תנסה טכניקות שונות, רוחב עמידה כזה או אחר, אגן יותר\פחות גבוהה, מרפק המוט מהשוקיים וכו', ותמצא מה עובד בשבילך הכי טוב, המטרה בסופו של דבר היא להתחזק, לא להרים כמה שיותר.
חלשים מוותרים, חזקים מתגברים.

הייתה לי גם בעיה לישמור על גב ישר בדדליפט וקיבלתי ממשה כמה טיפים שפתרו אותה. תרים חזה, כתפיים אחורה, תחת נמוך ואם צריך תישען טיפה אחורה.

משקל גוף 63.7...
אני עליתי שוב 1.7 קילו בשבוע ואני אפילו לא אוכל 500 מעל הנייטרלי
מה לעשות?

משקל גוף 63.7...
אני עליתי שוב 1.7 קילו בשבוע ואני אפילו לא אוכל 500 מעל הנייטרלי
מה לעשות?
תבדוק אם אתה באמת אוכל 500 מעל התחזוקה ובעקרון אתה יול להוריד ל300 מעל התחזוקה שיהיה עדיף להתחלה (ככה זה שמתחילים מאסה עולים הרבה בהתחלה , נוזלים...)

תבדוק אם אתה באמת אוכל 500 מעל התחזוקה ובעקרון אתה יול להוריד ל300 מעל התחזוקה שיהיה עדיף להתחלה (ככה זה שמתחילים מאסה עולים הרבה בהתחלה , נוזלים...)
התחלתי מ300 ועליתי ל400 בערך(אפילו שבכמה ימים האחרונים לא הכי הקפדתי כי הnetogreen הבני זונות האלו לא עובדים) ואפילו בימים האחרונים אכלתי פחות מ400

התחלתי מ300 ועליתי ל400 בערך(אפילו שבכמה ימים האחרונים לא הכי הקפדתי כי הnetogreen הבני זונות האלו לא עובדים) ואפילו בימים האחרונים אכלתי פחות מ400
לפי דעתי המחשבוני תזונה לא מדיוקים כל כך , אני אישית מחשב לפי התוויות שעל גב האריזה ואם אין אז אני נכנס לאיזה מחשבון ...
אם אתה בטוח שככה אז שוב אין מה לעשות עולים נוזלים..

אשמח שתפרט לפי מה אתה עובד, איזה שיטה וכו'. אני רואה שאתה מתאמן כוח ולפי מה שהצלחתי להבין SS?
הייתי עושה ABC של ליצנים
עברתי לSS שעשיתי חרא והדבר היחידי שהגעתי נורמלי היה 50 פרס(סיימתי על 68 קילו)
עשיתי חיטוב ועברתי ללינארית ושיפרתי טכניקה ולמדתי איך לאכול נכון ולהתאמן נכון
עכשיו עושה SS כמו בן אדם
והרי לך שעלית יותר מדי משקל. תנסה לסמוך על התיאבון שלך הוא מחשבון הקלוריות המדויק ביותר.
לא מסכים איתך
יש לי קיבה קטנה ואני בן אדם שלרוב מקפיד מאוד(שוקל כול גרם של אוכל)
כנראה שאלו נוזלים נראה כבר שבוע הבא בשקילה הבאה

עלית הרבה בנוזלים אל תדאג זה בסדר תמשיך לאכול 300-500 מעל הניטראלי והעליה תתמתן אני מאמין.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית