הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

לוג *כותרת שנונה כלשהי*

כולה נוזלים, ואני משער שיגיעו עוד עם הזמן.
בקטנה, כל עוד זה אותו אחוז שומן, המשקל לא מעניין.

לך אבל רוב האנשים לא ...
אם אני הייתי מקשיב לך הייתי נשאר 44 קילו כל החיים שלי

אתה טועה חבר, אני לא מדבר על בן אדם שלא מתאמן או שמתאמן לא כמו שצריך (שפה הייתה הטעות שלך כשהייתה 44 קילו), אני מדבר על אחד שעושה SS ומתקדם בה, התיאבון שלו אדיר. אני ממליץ לך לנסות, תופתע לדעת כמה הגוף שלנו מתוחכם.
כולה נוזלים, ואני משער שיגיעו עוד עם הזמן.
בקטנה, כל עוד זה אותו אחוז שומן, המשקל לא מעניין.

ומאיפה הסקת שזה אותו אחוז שומן? אני מאמין שעלייה כזאת משמעותית היא גם שומן

הוא עבר מדל פחמימה לכמויות גדולות של פחמימה, כמו שצריך.
הפחמימות גורמות לאגירת נוזלים, ולכן אני בטוח שאלו נוזלים ברובם.

הוא עבר מדל פחמימה לכמויות גדולות של פחמימה, כמו שצריך.
הפחמימות גורמות לאגירת נוזלים, ולכן אני בטוח שאלו נוזלים ברובם.

אתה צודק אבל 1.7 ק"ג בשבוע זה לא רק נוזלים או שריר, זה גם שומן שנובע מזה שהוא דוחף אוכל סתם.

אתה תופתע לדעת כמה נוזלים יורדים לפני תחרות, עד 8 וחצי קילו של נוזלים.
זה רק כדי שתקבל קצת פרפורציות.

אתה טועה חבר, אני לא מדבר על בן אדם שלא מתאמן או שמתאמן לא כמו שצריך (שפה הייתה הטעות שלך כשהייתה 44 קילו), אני מדבר על אחד שעושה SS ומתקדם בה, התיאבון שלו אדיר. אני ממליץ לך לנסות, תופתע לדעת כמה הגוף שלנו מתוחכם.
ן
איפה הייתה הטעות שלי בדיוק ?

שטענת שעל רוב האנשים זה לא יעבוד. ושלא התאמנת כמו שצריך והאשמת את התיאבון שהשאיר אותך במשקל 44 ק"ג.
כי זה לא יעבוד על רוב האנשים ... אני התאמנתי כמו שצריך והתקדמתי בהתאם (למרות שלא אכלתי לפי התאבון) אז אני לא רואה איפה עשיתי טעות ...? (כי אני לא..)
בעקרון מי שיקשיב לעצה שלך או שישמין מאוד (כן בSS אוכלים הרבה אבל לא כדי לאכול לפי יכולתך ) או שישאר שחיף !

כי זה לא יעבוד על רוב האנשים ... אני התאמנתי כמו שצריך והתקדמתי בהתאם (למרות שלא אכלתי לפי התאבון) אז אני לא רואה איפה עשיתי טעות ...? (כי אני לא..)
בעקרון מי שיקשיב לעצה שלך או שישמין מאוד (כן בSS אוכלים הרבה אבל לא כדי לאכול לפי יכולתך ) או שישאר שחיף !

אתה לא קורא נכון, אמרתי שכשהיית 44 ק"ג והתיאבון השאיר אותך במשקל הזה, הייתה לו (לתיאבון) סיבה: אתה לא התאמנת כמו שצריך ולמה לגוף להעלות שומן סתם אם אתה לא מעודד אותו לגדול.
אני מאמין שאנשים משמינים, לא כי הם רעבים, אלא מהפיתוי, אתה לא תמצא אנשים שהשמינו מאוכל בריא, כי אוכל בריא אוכלים רק כשרעבים, ממתקים ושוקולדים ושטויות אפשר לאכול גם כשאתה שבע.
רזון, יכול לנבוע מדיכאון ומחוסר אמצעים.
אני לא אמרתי שאי אפשר להתקדם לפי תפריט, רק אמרתי שזה פחות יעיל.
אז הנקודה שלי היא כזו: בן אדם בריא (נפשית גופנית), שמתאמן כמו שצריך, לא צריך לעבוד לפי תפריט, הוא צריך לאכול אוכל בריא לפי התיאבון שלו.

רוב האנשים שלא עובדים לפי תפריט (לפחות בסיס כלשהו) נתקעים , מיותר לי להתווכח איתך ולבזבז לי זמן . תעשה מה שבא לך .

שבוע 4 אימון 11
Squat
87KG 3x5- קצת כבד אבל לא משהו נורא
ברכיים קצת גולשות קדימה איך לסדר את זה?

Press
42KG 3x5- לא קשה במיוחד

Row
50KG 3x5- בגלל שלא היה זמן עשיתי עם מנוחה של חצי דקה בין הסטים

שבוע 5 אימון 12
אימון טוב אפילו שלפני שהתחלתי רבתי עם איזה טמבל שחושב שכול השטח של החדר כושר של אבא שלו

Squat
90KG 3X5-כבד=עוד אוכל(מחכה שnetogreen המזדיינים יחזרו לעבוד)

Bench
61KG 3X5- סבבה

Deadlift 82KG 1x5- ניסיתי את הטיפים שאליק וליאור נתנו לי לדעתי היה "יחסית בסדר"

+החלבון סוף סוף הגיע!!!!!

לדעתי אתה לא צריך להסתכל למעלה אלא למטה ולדחוף את הצאוור אחורה.
ד"א פודדיקשנרי יותר טוב מנטוגרין והוא עובד.

לדעתי אתה לא צריך להסתכל למעלה אלא למטה ולדחוף את הצאוור אחורה.
ד"א פודדיקשנרי יותר טוב מנטוגרין והוא עובד.
ליאור הציע לי להסתכל למעלה וזה יותר נוח לי מלמעלה
והבעיה בפודיקשונרי זה שאין שם שניצל(ביתי שעושים)אפילו שבnetogreen זה לא הכי מדויק אבל זה מה שיש

ליאור הציע לי להסתכל למעלה וזה יותר נוח לי מלמעלה
והבעיה בפודיקשונרי זה שאין שם שניצל(ביתי שעושים)אפילו שבnetogreen זה לא הכי מדויק אבל זה מה שיש
גם אני עושה שניצל ביתי אני פשו שוקל את הפירורי לחם ומוסיף את הביצים בנפרד זה בדיוק 2 שניות לפני ההכנה.
בהצלחה עם הדדליפט 😃

החזרה הראשונה שלך הייתה טובה מאוד, אבל אתה לא יורד נכון אחרי ההרמה, וזו טעות, כי זה מכניס אותך לסטאפ טוב יותר. ואל תרד רפוי לחלוטין, זה מסוכן לגב. סה"כ תשמור על הכיווץ וקח הרבה אוויר, לא נראה שכבד לך בכלל.
מה עם הסקוואט?

שבוע 5 אימון 12
אימון טוב אפילו שלפני שהתחלתי רבתי עם איזה טמבל שחושב שכול השטח של החדר כושר של אבא שלו

Squat
90KG 3X5-כבד=עוד אוכל(מחכה שnetogreen המזדיינים יחזרו לעבוד)

Bench
61KG 3X5- סבבה

Deadlift 82KG 1x5- ניסיתי את הטיפים שאליק וליאור נתנו לי לדעתי היה "יחסית בסדר"

+החלבון סוף סוף הגיע!!!!!

חחח אני איתך 😃

החזרה הראשונה שלך הייתה טובה מאוד, אבל אתה לא יורד נכון אחרי ההרמה, וזו טעות, כי זה מכניס אותך לסטאפ טוב יותר. ואל תרד רפוי לחלוטין, זה מסוכן לגב. סה"כ תשמור על הכיווץ וקח הרבה אוויר, לא נראה שכבד לך בכלל.
מה עם הסקוואט?
כן יש לי בעיה בחלק של הירידה פשוט אני לא קולט אותו..
וסקוואט אימון הבא אני יעלה סרטון

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית