- פותח/ת השרשור
זה לא קשור לאוכל או לריסטלוותר זה לא הפיתרון, קודם תאכל כמו בנאדם, אחר כך תחשוב על ריסט\לעבור לסומו.
זה קשור שאני לא מצליח להחזיק גב אפילו בסטאפ ואפילו 5000 קלוריות לא יפתרו את זה וביינתים בשאר התרגילים אני מתקדם
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה לא קשור לאוכל או לריסטלוותר זה לא הפיתרון, קודם תאכל כמו בנאדם, אחר כך תחשוב על ריסט\לעבור לסומו.
זה לא קשור לאוכל או לריסט
זה קשור שאני לא מצליח להחזיק גב אפילו בסטאפ ואפילו 5000 קלוריות לא יפתרו את זה וביינתים בשאר התרגילים אני מתקדם
אתה עם 4 פלטות עוד מעט ואני אפילו לא עם פלטה וחצי עם טכניקה טובהאין דבר כזה, רבים היו לפנייך, ורבים יהיו אחרייך.
כולנו חווינו בעיות עם טכניקה [אני עד היום], או דברים שונים, מתגברים, ככה זה בחיים.
טכניקה זה דבר שמצריך תירגול וניסיון, גם לי היו בעיות בטכניקה במשקל הרבה יותר נמוך ממה שיש לי היום, מתרגלים, מתקנים וממשיכים הלאה.אתה עם 4 פלטות עוד מעט ואני אפילו לא עם פלטה וחצי עם טכניקה טובה
לASF הייתי מציע לך לא לעבור עדיין לסומו אתה רק חודשיים אני לעומתך יותר מחצי שנה מנסה ולא מצליח
תבדוק אם אתה באמת אוכל 500 מעל התחזוקה ובעקרון אתה יול להוריד ל300 מעל התחזוקה שיהיה עדיף להתחלה (ככה זה שמתחילים מאסה עולים הרבה בהתחלה , נוזלים...)משקל גוף 63.7...
אני עליתי שוב 1.7 קילו בשבוע ואני אפילו לא אוכל 500 מעל הנייטרלי
מה לעשות?
התחלתי מ300 ועליתי ל400 בערך(אפילו שבכמה ימים האחרונים לא הכי הקפדתי כי הnetogreen הבני זונות האלו לא עובדים) ואפילו בימים האחרונים אכלתי פחות מ400תבדוק אם אתה באמת אוכל 500 מעל התחזוקה ובעקרון אתה יול להוריד ל300 מעל התחזוקה שיהיה עדיף להתחלה (ככה זה שמתחילים מאסה עולים הרבה בהתחלה , נוזלים...)
לפי דעתי המחשבוני תזונה לא מדיוקים כל כך , אני אישית מחשב לפי התוויות שעל גב האריזה ואם אין אז אני נכנס לאיזה מחשבון ...התחלתי מ300 ועליתי ל400 בערך(אפילו שבכמה ימים האחרונים לא הכי הקפדתי כי הnetogreen הבני זונות האלו לא עובדים) ואפילו בימים האחרונים אכלתי פחות מ400
אם אני לא רעב ואני לא הגעתי לערכים אז כןאתה דוחף אוכל בכוח מבלי שאתה רעב?
אשמח שתפרט לפי מה אתה עובד, איזה שיטה וכו'. אני רואה שאתה מתאמן כוח ולפי מה שהצלחתי להבין SS?אם אני לא רעב ואני לא הגעתי לערכים אז כן
אם אני לא רעב ואני לא הגעתי לערכים אז כן
הייתי עושה ABC של ליצניםאשמח שתפרט לפי מה אתה עובד, איזה שיטה וכו'. אני רואה שאתה מתאמן כוח ולפי מה שהצלחתי להבין SS?
לא מסכים איתךוהרי לך שעלית יותר מדי משקל. תנסה לסמוך על התיאבון שלך הוא מחשבון הקלוריות המדויק ביותר.
חבל שאין Unlikeוהרי לך שעלית יותר מדי משקל. תנסה לסמוך על התיאבון שלך הוא מחשבון הקלוריות המדויק ביותר.
חבל שאין Unlike
לך אבל רוב האנשים לא ...אתה יכול לא להסכים חבר, לי זה עובד מצוין.