עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
לך אבל רוב האנשים לא ...
אם אני הייתי מקשיב לך הייתי נשאר 44 קילו כל החיים שלי
כולה נוזלים, ואני משער שיגיעו עוד עם הזמן.
בקטנה, כל עוד זה אותו אחוז שומן, המשקל לא מעניין.
הוא עבר מדל פחמימה לכמויות גדולות של פחמימה, כמו שצריך.
הפחמימות גורמות לאגירת נוזלים, ולכן אני בטוח שאלו נוזלים ברובם.
איפה הייתה הטעות שלי בדיוק ?אתה טועה חבר, אני לא מדבר על בן אדם שלא מתאמן או שמתאמן לא כמו שצריך (שפה הייתה הטעות שלך כשהייתה 44 קילו), אני מדבר על אחד שעושה SS ומתקדם בה, התיאבון שלו אדיר. אני ממליץ לך לנסות, תופתע לדעת כמה הגוף שלנו מתוחכם.
ן
איפה הייתה הטעות שלי בדיוק ?
כי זה לא יעבוד על רוב האנשים ... אני התאמנתי כמו שצריך והתקדמתי בהתאם (למרות שלא אכלתי לפי התאבון) אז אני לא רואה איפה עשיתי טעות ...? (כי אני לא..)שטענת שעל רוב האנשים זה לא יעבוד. ושלא התאמנת כמו שצריך והאשמת את התיאבון שהשאיר אותך במשקל 44 ק"ג.
כי זה לא יעבוד על רוב האנשים ... אני התאמנתי כמו שצריך והתקדמתי בהתאם (למרות שלא אכלתי לפי התאבון) אז אני לא רואה איפה עשיתי טעות ...? (כי אני לא..)
בעקרון מי שיקשיב לעצה שלך או שישמין מאוד (כן בSS אוכלים הרבה אבל לא כדי לאכול לפי יכולתך ) או שישאר שחיף !
נסה להטות את הגו יותר, יכול להיות שזה יתקן את זה. רוב הסיכויים:)שבוע 4 אימון 11
Squat
87KG 3x5- קצת כבד אבל לא משהו נורא
ברכיים קצת גולשות קדימה איך לסדר את זה?
ליאור הציע לי להסתכל למעלה וזה יותר נוח לי מלמעלהלדעתי אתה לא צריך להסתכל למעלה אלא למטה ולדחוף את הצאוור אחורה.
ד"א פודדיקשנרי יותר טוב מנטוגרין והוא עובד.
גם אני עושה שניצל ביתי אני פשו שוקל את הפירורי לחם ומוסיף את הביצים בנפרד זה בדיוק 2 שניות לפני ההכנה.ליאור הציע לי להסתכל למעלה וזה יותר נוח לי מלמעלה
והבעיה בפודיקשונרי זה שאין שם שניצל(ביתי שעושים)אפילו שבnetogreen זה לא הכי מדויק אבל זה מה שיש
שבוע 5 אימון 12
אימון טוב אפילו שלפני שהתחלתי רבתי עם איזה טמבל שחושב שכול השטח של החדר כושר של אבא שלו
Squat
90KG 3X5-כבד=עוד אוכל(מחכה שnetogreen המזדיינים יחזרו לעבוד)
Bench
61KG 3X5- סבבה
Deadlift 82KG 1x5- ניסיתי את הטיפים שאליק וליאור נתנו לי לדעתי היה "יחסית בסדר"
+החלבון סוף סוף הגיע!!!!!
כן יש לי בעיה בחלק של הירידה פשוט אני לא קולט אותו..החזרה הראשונה שלך הייתה טובה מאוד, אבל אתה לא יורד נכון אחרי ההרמה, וזו טעות, כי זה מכניס אותך לסטאפ טוב יותר. ואל תרד רפוי לחלוטין, זה מסוכן לגב. סה"כ תשמור על הכיווץ וקח הרבה אוויר, לא נראה שכבד לך בכלל.
מה עם הסקוואט?