לוג *כותרת שנונה כלשהי*

שבוע 5 אימון 13

Squat
92KG 2X5+1X4- סט שני חזרה רביעית קצת נטיתי קדימה וזה הרס לי את הריכוז לחזרה החמישית לא נורא
הצרתי את העמידה והרגיש טוב יותר

Press
44KG 3X5-כבד

Row
55KG 3X5-חזרה אחרונה סט אחרון לא נגעתי בחזה,חותך התקדמות בחצי בתרגיל הזה

סה"כ אימון טוב אחרי 5 שעות שינה+דפקתי תברך באופניים שעשיתי חימום

משקל גוף-64.3 קילו
עלייה של 600 גרם בשבוע
היום קמתי ב10 ואז חזרתי לישון כמו טמבל וקמתי ב3 וחצי אז היום כבר לא יהיה אימון כי אני לא יספיק ):

שבוע 6 אימון 14

Squat 95KG 1x5 1x4 1x5- לא יודע למה ויתרתי בסט שני על הרביעי..היום היה די כבד כי לא אכלתי טוב כמה ימים ושוב התעסקתי עם הרוחב פיסוק..צריך לאכול טוב יותר במיוחד שהשבוע אני מקווה לעשות את ה100

Bench 63 3X5- חזרה חמישית סט שני הספוטר המפגר שלי עשה משהו שהצחיק אותי אז הוא עזר ממש בקטנה באחרונה

Deadlift 87KG 1X5- די כבד במיוחד בגלל האחיזה

שבוע 6 אימון 14

Squat 95KG 1x5 1x4 1x5- לא יודע למה ויתרתי בסט שני על הרביעי..היום היה די כבד כי לא אכלתי טוב כמה ימים ושוב התעסקתי עם הרוחב פיסוק..צריך לאכול טוב יותר במיוחד שהשבוע אני מקווה לעשות את ה100

Bench 63 3X5- חזרה חמישית סט שני הספוטר המפגר שלי עשה משהו שהצחיק אותי אז הוא עזר ממש בקטנה באחרונה

Deadlift 87KG 1X5- די כבד במיוחד בגלל האחיזה
כל הכבוד! מה הגובה שלך אחי?

מטר 1.65-66 פעם אחרונה שבדקתי לפני כמה חודשים(גבהתי מאז אולי סנטימטר בהערכה אופטימית)
אהה בסדר, גמאני ככה, אבל אני זה הגיל העצמות המחורבן שלי. בכל מקרה אי אפשר לדעת אולי תחטוף פרץ גדילה קטן בקרוב(4,5 ס"מ)..

אהה בסדר, גמאני ככה, אבל אני זה הגיל העצמות המחורבן שלי. בכל מקרה אי אפשר לדעת אולי תחטוף פרץ גדילה קטן בקרוב(4,5 ס"מ)..
אתה בן 14 בערך לא? לך יש עוד זמן רק התחלת לגדול
אני יגבה מקסימום 4-5 ס"מ גם זה בספק

כן לאבא שלי זה קל.
בכל מקרה אמא שלי גבוהה יחסית, ככה שמהמרים על 1.80 בכיתה י"ב לצערי. התפתחות מאוחרת מזדיינת.
אבא שלי 1.78 ואמא 1.60-62 בערך
ירשתי מהצד של אימא
אבל דוגרי ראיתי את שוקל 52 אל תדאג לגובה תדאג לעלות למשקל נורמלי(אני שקלתי 47 לפני קצת יותר משנה)

אבא שלי 1.78 ואמא 1.60-62 בערך
ירשתי מהצד של אימא
אבל דוגרי ראיתי את שוקל 52 אל תדאג לגובה תדאג לעלות למשקל נורמלי(אני שקלתי 47 לפני קצת יותר משנה)
כן, אני מתחיל לעלות עכשיו, נשקלתי היום בבית וחשכו עיני, 52 קילו אחרי שבוע וקצת שאני מתאמן.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית