נק' מוניטין:
18,720
- 5,678
- 4,021
- מכון חלודה
התחלתי מדקאו הנה אשכול טכניקות מרוכז
אני הולך לעלות לפה סרטון כל יומיים אנסה לצלם כל סט בכל תרגיל בכל אימון
בסקוואט המיקום אני כמעט בטוח ב-100% שהוא טוב
אבל יש 2 דברים עיקריים שמפריעים לי:
1. הנטייה קדימה בעמידה שיש לי לפעמים היא בסדר? היא לא מוגזמת? כי ככה אני מצליח להסקביט1 יותר טוב...
2. בסוף התנועה כשאני מגיע לבור יש פחות משנייה שאני "גולש" קצת עם הברכיים זה רציני כי לדעתי זה בגלל המשקלים הקלים אז אני לא דוחף ברכיים חזק לצדדים...
בבנץ' תלוי איך יצא ;susss כי המשקל ממש קל ככה שקשה לשפוט
בפנדלאיי ניסיתי להשתמש יותר ברגליים מקווה שלא הגזמתי ;maeq
משקלים קלים למשך חודש
תוך חודש מגיע רק לסקווט 90 , דדליפט 125, לחיצת חזה 60 בערך שזה כלום.... (מתחת לשיאים)
בסוף התוכנית אני מקווה לסקוואט 115 , דדליפט 150, לחיצת חזה קרוב ל-70 שזה גם כלום מבחינת שבירת שיאים (מה שאומר שהחודשיים האלו מוקדשים הרוב לטכניקה)
בסבב הזה אני יכול לעשות רק סומו סקוואט או סטיף לג דדליפט אז אני מעדיף סומו (פצע ברגל פתוח וענק וכואב במיוחד..)
אז לא לצאת עליי כי סבב הבא אם הוא יסגר אני אחזור לקונבנציונאלי 👏
תודה ויום טוב 😃
אני הולך לעלות לפה סרטון כל יומיים אנסה לצלם כל סט בכל תרגיל בכל אימון
בסקוואט המיקום אני כמעט בטוח ב-100% שהוא טוב
אבל יש 2 דברים עיקריים שמפריעים לי:
1. הנטייה קדימה בעמידה שיש לי לפעמים היא בסדר? היא לא מוגזמת? כי ככה אני מצליח להסקביט1 יותר טוב...
2. בסוף התנועה כשאני מגיע לבור יש פחות משנייה שאני "גולש" קצת עם הברכיים זה רציני כי לדעתי זה בגלל המשקלים הקלים אז אני לא דוחף ברכיים חזק לצדדים...
בבנץ' תלוי איך יצא ;susss כי המשקל ממש קל ככה שקשה לשפוט
בפנדלאיי ניסיתי להשתמש יותר ברגליים מקווה שלא הגזמתי ;maeq
משקלים קלים למשך חודש
תוך חודש מגיע רק לסקווט 90 , דדליפט 125, לחיצת חזה 60 בערך שזה כלום.... (מתחת לשיאים)
בסוף התוכנית אני מקווה לסקוואט 115 , דדליפט 150, לחיצת חזה קרוב ל-70 שזה גם כלום מבחינת שבירת שיאים (מה שאומר שהחודשיים האלו מוקדשים הרוב לטכניקה)
בסבב הזה אני יכול לעשות רק סומו סקוואט או סטיף לג דדליפט אז אני מעדיף סומו (פצע ברגל פתוח וענק וכואב במיוחד..)
אז לא לצאת עליי כי סבב הבא אם הוא יסגר אני אחזור לקונבנציונאלי 👏
תודה ויום טוב 😃
נערך לאחרונה ע"י מנהל: