הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון אשכול סירטוני טכניקה מרוכז- מדקאו

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
התחלתי מדקאו הנה אשכול טכניקות מרוכז
אני הולך לעלות לפה סרטון כל יומיים אנסה לצלם כל סט בכל תרגיל בכל אימון

בסקוואט המיקום אני כמעט בטוח ב-100% שהוא טוב
אבל יש 2 דברים עיקריים שמפריעים לי:
1. הנטייה קדימה בעמידה שיש לי לפעמים היא בסדר? היא לא מוגזמת? כי ככה אני מצליח להסקביט1 יותר טוב...
2. בסוף התנועה כשאני מגיע לבור יש פחות משנייה שאני "גולש" קצת עם הברכיים זה רציני כי לדעתי זה בגלל המשקלים הקלים אז אני לא דוחף ברכיים חזק לצדדים...

בבנץ' תלוי איך יצא ;susss כי המשקל ממש קל ככה שקשה לשפוט

בפנדלאיי ניסיתי להשתמש יותר ברגליים מקווה שלא הגזמתי ;maeq

משקלים קלים למשך חודש
תוך חודש מגיע רק לסקווט 90 , דדליפט 125, לחיצת חזה 60 בערך שזה כלום.... (מתחת לשיאים)
בסוף התוכנית אני מקווה לסקוואט 115 , דדליפט 150, לחיצת חזה קרוב ל-70 שזה גם כלום מבחינת שבירת שיאים (מה שאומר שהחודשיים האלו מוקדשים הרוב לטכניקה)

בסבב הזה אני יכול לעשות רק סומו סקוואט או סטיף לג דדליפט אז אני מעדיף סומו (פצע ברגל פתוח וענק וכואב במיוחד..)
אז לא לצאת עליי כי סבב הבא אם הוא יסגר אני אחזור לקונבנציונאלי 👏

תודה ויום טוב 😃

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
שמע תכלס קשה לי לראות אותך.. הסקוואט: אתה נופל למטה מאוד מהר, אתה מאבד מתיחות בגב עוד לפני ששברת מקביל, ואז אתה ממשיך לרדת הרבה הרבה אחרי מקביל. העלייה שלך מהתחתית מתחילה מהאגן כמו שצריך אבל הגב שלך נשאר באותו מקום, אתה מגיע למצב שהגב שלך כמעט מקביל לרצפה לפני שאתה מרים גם אותו.
כנס לסטפ אפ, כווץ שכמות ותרים מרפקים קח אוויר וכווץ את הבטן, תשב אחורה עד שאתה שובר מקביל ואז תעלה למעלה מהאגן רק תעקוב עם הגב גם כן, ורק אחרי שעלית עד הסוף אתה יכול להוציא אוויר ולקחת עוד פעם.
לגבי הראו, הגב שלך עגול לגמריי, הבעיה שאתה נשען קדימה מידי ולא שומר מכווץ את הבטן והגב ורק מנסה להרים עם הידיים.

• פותח/ת השרשור
שמע תכלס קשה לי לראות אותך.. הסקוואט: אתה נופל למטה מאוד מהר, אתה מאבד מתיחות בגב עוד לפני ששברת מקביל, ואז אתה ממשיך לרדת הרבה הרבה אחרי מקביל. העלייה שלך מהתחתית מתחילה מהאגן כמו שצריך אבל הגב שלך נשאר באותו מקום, אתה מגיע למצב שהגב שלך כמעט מקביל לרצפה לפני שאתה מרים גם אותו.
כנס לסטפ אפ, כווץ שכמות ותרים מרפקים קח אוויר וכווץ את הבטן, תשב אחורה עד שאתה שובר מקביל ואז תעלה למעלה מהאגן רק תעקוב עם הגב גם כן, ורק אחרי שעלית עד הסוף אתה יכול להוציא אוויר ולקחת עוד פעם.
לגבי הראו, הגב שלך עגול לגמריי, הבעיה שאתה נשען קדימה מידי ולא שומר מכווץ את הבטן והגב ורק מנסה להרים עם הידיים.

ברואו המוט נמוך לי מדי אולי
בסקוואט הכוונה היא לזה שאני נופל ומקבל באונס מהתאומים? והחזה קורס גם כן נכון? בראשון יש לי 42.5 עד 70 בקפיצות של 5 אני אנסה ליישם את זה פשוט פעם הייתי עושה סקוואט ככה ואני מנסה להיפטר מההרגל הזה...

הדדליפט והבנץ' בסדר?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
אני שם דגש על טכניקה אז השאלה שלי זה איך לעשות את זה מבחינת התוכנית?
אני רוצה לעשות "הקפאה" על השבוע הזה ואז הסט הכי כבד של השבוע הוא 5X70 פשוט בסבב הבא לעשות הכל מחדש ולמשוך את הסקוואט? (שיניתי בקובץ אקסל ל-70 ועשיתי עלייה של 0 כל שבוע ככה שאני לא מעלה משקל בחודש הקרוב)

נערך לאחרונה:
בסקוואט מבחינת משקל לא נראה שכבד לך,אבל אתה גם לא עובד נכון, תחזור על המשקלים בראשון.תראה סירטונים של ריפטו לפני ותיישם את זה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית