הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ לחגור או לא לחגור ?

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
איך אני יודע אם אני מגביר את הלחץ על העמד שידרה או שאני מוריד אותו ??😣😣😣
ואם אני רוצה לקנות כמה עולה אחד שתעשה את העבודה אבל שלא תהיה יקרה מידי ?
מאיזה משקל לחגור ?
ואם בעזרת החגורה אני מגביר את הלחץ התוך ביטני מה רע בזה ?

נערך לאחרונה:
מה זה איך אתה יודע, אתה לוחץ את הבטן החוצה כלפי החגורה או לא?
קנה RDX ותחגור במשקל כמה שיותר גבוה

גם 😃

זה בעיקרון זה :
powerbeltblkold.jpg
אבל אני לא רואה שום שינוי חוץ מהעיצוב

• פותח/ת השרשור
מה זה איך אתה יודע, אתה לוחץ את הבטן החוצה כלפי החגורה או לא?
קנה RDX ותחגור במשקל כמה שיותר גבוה
מצטער אבל אני לא מבין כלום ממה שאמרת אין לי מושג בחגורות בכלל אני רק קראתי את המאמר בפורום וזהו...

איך אני יודע אם אני מגביר את הלחץ על העמד שידרה או שאני מוריד אותו ??😣😣😣
ואם אני רוצה לקנות כמה עולה אחד שתעשה את העבודה אבל שלא תהיה יקרה מידי ? RDX, תעלה לך משהו כמו 100 שקל.
מאיזה משקל לחגור ? משקל כמה שיותר גבוה, כי החגורה מוסיפה לך משקל על המוט, ככל שתמשוך את הזמן ללא חגורה יותר, ככה תסיים במשקל גבוה יותר על המוט בסופה של המאסה\תוכנית.
ואם בעזרת החגורה אני מגביר את הלחץ התוך ביטני מה רע בזה ? מי אמר שרע? תלוי מתי אתה חוגר ואם אתה יודע מה אתה עושה
באדום.

אם המטרה שלך כוח PL אז תחגור לא חובה אבל באחלט מומלץ
אם אתה סתם מפתח גוף אז סתם ביזבוז כסף

אם המטרה שלך כוח PL אז תחגור לא חובה אבל באחלט מומלץ
אם אתה סתם מפתח גוף אז סתם ביזבוז כסף

מה זה השטות הזאת? כל מפתח גוף רציני משתמש בחגורה, חוץ מזה שכל בן אדם שרוצה לגדול צריך להתקדם בתרגילי בסיס במשקלים והחגורה עוזרת ומונעת פציעות אז למה בזבוז כסף?

• פותח/ת השרשור
הסיבה היחידה שאני חושב על לחגור חגורה זה מהחשש לפציעה לא מעניין אותי יותר משקל או אנערף

הסיבה היחידה שאני חושב על לחגור חגורה זה מהחשש לפציעה לא מעניין אותי יותר משקל או אנערף
זה כבר עניין של טכניקה נטו.
אם יש לך חרא של טכניקה ואתה שם חגורה, זה יהיה אותו הדבר.

מה זה השטות הזאת? כל מפתח גוף רציני משתמש בחגורה, חוץ מזה שכל בן אדם שרוצה לגדול צריך להתקדם בתרגילי בסיס במשקלים והחגורה עוזרת ומונעת פציעות אז למה בזבוז כסף?
מפתחי גוף לובשים חגורה .זה לא אומר שזה עוזר להם,הם לובשים את זה בכפיפות מרפקים ופולי עליון
וחגורה לא בהכרח מונעת פציעות

פרסום.
אני לא חושב שמישהו צריך חגורה בכפיפות מרפקים על כיסא כומר.

פרסום.
נקח בילדר טבעי שעובד במשקלים מכובדים (לצורך הדוגמה סקוואט פי 2 ממשקל גופו דדליפט פי 2.5 ובנץ' פי 1.5) החגורה לא תעזור לו להמשיך ולהתקדם במשקלים או לפחות בסטים האחרונים שהוא כבר מאבד את הכיווץ?

פרסום.

בחיים שלי לא ראיתי בילדרים כמו רוני קולמן קאי גריין וכו משתמשים בחגורה בתרגילי עזר זה טמטום.. הם משתמשים בחגורה לתרגילי בסיס במשקלים גבוהיים

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
נקח בילדר טבעי שעובד במשקלים מכובדים (לצורך הדוגמה סקוואט פי 2 ממשקל גופו דדליפט פי 2.5 ובנץ' פי 1.5) החגורה לא תעזור לו להמשיך ולהתקדם במשקלים או לפחות בסטים האחרונים שהוא כבר מאבד את הכיווץ?
אם תוריד את החגורה אני מאמין שהמשקל יצנח.

- - - עידכון הודעה - - -

בחיים שלי לא ראיתי בילדרים כמו רוני קולמן קאי גריין וכו משתמשים בחגורה בתרגילי עזר זה טמטום.. הם משתמשים בחגורה לתרגילי בסיס במשקלים גבוהיים

תבשבש עוד טיפה ביוטיוב. תמצא לרוב בילדרים ברמה פחות גבוהה אך עדיין גבוהה.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית