הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ קטלבלס בתוכנית כוח איך אפשר לשלב?

akunamatata

משתמש מתחיל
27
0
נק' מוניטין:
0
27
0
התוכנית שאני הולך לעשות היא SS (עישיתי אותה כבר ועברתי לליניארית הגעתי ל 130 סקוואט ו 160 דדליפט)
הקטע הוא שעשיתי תאונה עם הקטנוע ואז גם נגמר לי המנוי אז אני לא מתאמן בסביבות החודשיים

בקיצור בניתי מכון קטן בבית למה שאני צריך(בנצ' סקוואט ודדליפט) והביאו לי גם 3 קטלבלס של 16,24,32
השאלה שלי היא איך אני יכול לשלב אותם בתוכנית?
האם כדאי בכלל?
ולמה זה תורם?

בתור תרגיל לא כל כך
אבל אתה יכול לעשות הנפות קלות (עם הכי קל במקרה שלך 16) וזה אמור לעזור לך בדדליפט בגלל התנועה הדומה באגן בעיקר....

התוכנית שאני הולך לעשות היא SS (עישיתי אותה כבר ועברתי לליניארית הגעתי ל 130 סקוואט ו 160 דדליפט)
הקטע הוא שעשיתי תאונה עם הקטנוע ואז גם נגמר לי המנוי אז אני לא מתאמן בסביבות החודשיים

בקיצור בניתי מכון קטן בבית למה שאני צריך(בנצ' סקוואט ודדליפט) והביאו לי גם 3 קטלבלס של 16,24,32
השאלה שלי היא איך אני יכול לשלב אותם בתוכנית?
האם כדאי בכלל?
ולמה זה תורם?

אתה יכול לעשות הנפות בסוף האימון, בסגנון של EMOM למשך 10 דקות. שווה נסיון.

גם את כל החימום אפשר לעשות עם קטלבל.
סווינג, גובלט סקווט, סנאצ, לחיצות...

אתה יכול לפרט יותר מה זה EMOM ?
סורי פשוט בחיים לא נתקלתי במושג הזה...

בבקשה:

What does EMOM mean?
EMOM stands for Every Minute On the Minute. If the WOD says 3 Cleans EMOM for 15mins, you must perform 3 Cleans at the start of every minute for 15 minutes. Whatever time is left in the minute after you complete the reps is your time to rest.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית