עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
שיבולת שועל היא מקור מעולה להרבה מינרלים (מגנזיום, אבץ, ברזל, אשלגן, נתרן), ויטמינים, סיבים תזונתיים (מסיסים במים). הרבה יותר ממה שאורז מכיל.כולם ממליצים על שיבולת שועל אבל הסתכלתי בערכים של אורז לבן ושיבולת שועל והערכים של אורז יותר טובים.
יותר קל' יותר פחמימות אז למה כולם כ''כ ממליצים על שיבולת שועל?
אני מתערב איתך שכמויות המינרלים והויטמינים שרשמת הן שואפות לאפס..שיבולת שועל היא מקור מעולה להרבה מינרלים (מגנזיום, אבץ, ברזל, אשלגן, נתרן), ויטמינים, סיבים תזונתיים (מסיסים במים). הרבה יותר ממה שאורז מכיל.
תראה בעצמךאני מתערב איתך שכמויות המינרלים והויטמינים שרשמת הן שואפות לאפס..
מה שיש פה זה אולי טיפה מגנזיום וזה גם בכמות שלא תספיק לך לכלום (אלא אם כן תאכל חצי קילו ביום)
אתה מפספס את הנקודה.מה שיש פה זה אולי טיפה מגנזיום וזה גם בכמות שלא תספיק לך לכלום (אלא אם כן תאכל חצי קילו ביום)
ב-100 גרם שיבולת שועל לא מעובדת יש 59% מכמות המומלצת היומית של ברזל, 42% מהכמות היומית של מגנזיום, 213% מהכמות היומית של מנגן.מה שיש פה זה אולי טיפה מגנזיום וזה גם בכמות שלא תספיק לך לכלום (אלא אם כן תאכל חצי קילו ביום)
אז מה הנק'? גם באורז יש ויטמינים -חלק יותר מש"ש וחלק פחות..לכן זה משחק לכאן ולכאן ההמלצה שלךאתה מפספס את הנקודה.
לא טענתי שב-100 גרם ש"ש יש את כל המרכיבים הנחוצים ובכמות הנחוצה, אלא, שבהשוואה לאורז (ועל הדרך בהשוואה לדגניים נוספים), ש"ש מכילה, יחסית, כמות רבה יותר של מינרלים.
את השאר יש לקבל ממקורות רבים, מגוונים ואחרים של מזון 😃
בתור ספורטאי ההמלצות האלו מעניינות אותי כקליפת השום.ב-100 גרם שיבולת שועל לא מעובדת יש 59% מכמות המומלצת היומית של ברזל, 42% מהכמות היומית של מגנזיום, 213% מהכמות היומית של מנגן.
בתור ספורטאי ההמלצות האלו מעניינות אותי כקליפת השום.
היא כןהנקודה היא שכמות המינרלים לא אפסית כמו שטענת.
באיזה מזון אין כמות אפסית של מינרלים?היא כן
לא יודע,לא התעסקתי בזה לעומק.באיזה מזון אין כמות אפסית של מינרלים?
לא יודע,לא התעסקתי בזה לעומק.
אבל זה שרשום שזה 60% מהצריכה היומית לא אומר שזה הרבה
איך בדיוק זה שגוי?אז אם אתה לא יכול לתת מזון שמכיל יותר מינרלים, איך אתה יכול לטעון שהכמות אפסית?
עובדתית, הטענה שלך שגוייה. בשיבולת שועל יש כמות סבירה של מינרלים לגרם, ויש רק מעט מזונות אחרים עם יותר מינרלים לגרם (למשל אגוזים או שוקולד מריר).
כן אם אתה קונה את הקוואקר בקופסאות.אורז יותר זול.
כן אם אתה קונה את הקוואקר בקופסאות.
אבל אם תלך לחנות תבלינים, קילו של ש"ש עולה 9 שקל.
לא בדקתי כמה עולה אורז...