הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בדיקת טכניקה בדדליפט

שמע זווית די על הפנים לצילום של דדליפט.. לי אישית קשה לראות משהו, שמתי לב שבירידה שלך נראה שאתה נשען ממש עם המוט על הרגל..

• פותח/ת השרשור
שמע זווית די על הפנים לצילום של דדליפט.. לי אישית קשה לראות משהו, שמתי לב שבירידה שלך נראה שאתה נשען ממש עם המוט על הרגל..

לפי מה שהבנתי צריך קודם להוריד את המוט כמו בגוד מורניג ואז כשמגיעים לברך לקפל אותה. תקן אותי אם אני טועה.

לפי מה שהבנתי צריך קודם להוריד את המוט כמו בגוד מורניג ואז כשמגיעים לברך לקפל אותה. תקן אותי אם אני טועה.
לא שמעתי על זה אבל ההשוואה נשמעת משונה כי ב-GM המוט על הגב... תשים לב שאתה מחליק את המוט על הברך ואז מקפל אותה.. תכניס אותה פנימה קצת לפני שהוא לא יחליק על הברך.. במשקל כבד יותר זה סתם יכאב לך בברך

• פותח/ת השרשור
לא שמעתי על זה אבל ההשוואה נשמעת משונה כי ב-GM המוט על הגב... תשים לב שאתה מחליק את המוט על הברך ואז מקפל אותה.. תכניס אותה פנימה קצת לפני שהוא לא יחליק על הברך.. במשקל כבד יותר זה סתם יכאב לך בברך
אני אתקן.
עוד הערות?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית