הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחוזי שומן

afgal123

משתמש מתחיל
76
3
נק' מוניטין:
2
76
3
שלום...אני לא בדיוק מתחיל פשוט אין לי מספיק הודעות ואני חייב עזרה .
אני מתאמן כמעט שנתיים...אני מרוצה מאיך שאני ניראה ומהדרך והאימונים העניין שאני רוצה להוריד עוד אחוזי שומן(אני בסביבות 11,מדדתי עם קליפר ואני רוצה להגיע ל-8)
בחורף כמו הרבה מתאמנים אכלתי הרבה ואכלתי טוב...בשביל לגדול ולעלות במסה ועכשיו אני מתחיל לחטב ...באמת שכבר שבוע וחצי אני בתפריט תזונה מקפיד לשמור על תזונה ואני שם לב לשינוי רק הבעיה שאני מרגיש שירדתי טיפה בנפח..הגיוני? ברור לי ששיורדים בשומן אז גם המסה ניפגעת לא הרבה אבל קצת...
השאלה שלי היא כזאת...מה לעשות בשביל להוריד את ה-3 אחוזי השומן שאני רוצה..תזונה ואירובי? ומה לעשות בשביל לשמור על מסת השריר שלא תרד?
חשבתי לקנות שורף שומן ..ממליצים לא ממליצים ואם כן על איזה?
ובתפריט שלי אני אוכל כל 3-4 שעות...מקפיד על חזה עוף ,ירקות,גבינה לבנה חצי אחוז...פריכיות...ב-3 ימים האחרונים הכנסתי קצת יותר פחממות לתפריט בארחות הצהוריים אני אוכל 2-3 פרוסות לחם שיפון או חיטה מלאה או אורז.
מה דעתכם...מה צריך לשפר לשנות ודעה כללית.
תודה רבה.

לא מבין מה הטעם לנסות להעלות מסת שריר ולהוריד בשומן בו זמנית...

תתמקד בדיאטה. אחרי שתגיע קרוב לאחוז השומן שאתה רוצה תתחיל את המסה.
אתה אכן תאבד מעט מהנפח, אבל ברגע שתחזור להתאמן עם המשקולות אתה תחזור לעצמך מהר יותר, ועם אחוז שומן חדש.

אירובי שיבוצע ברמת האינטנסיביות של שריפת שומן יגרום לך לאבד את השריר כל פעם אחרי שתיצור אותו. אם אתה לא רוצה לצאת קירח משני הכיוונים, תתמקד רק באחד מהם. האנרגיה הזמינה קיימת בשריר והגוף תמיד ייקח אותה קודם כל מהשריר, משמע שתאבד מסה. אימונים אירוביים הם אחלה של דבר כשזה מגיע לשריפת אנרגיה, ואתה לא רוצה לשרוף אנרגיה מהמקום הלא נכון. הכוונה היא - אל תלך במעגלים, תתמקד בדבר אחד (ירידה באחוז שומן) ועליו תבנה את המסה החדשה שלך. ככה או ככה, לא תצטרך להתאמץ יותר מדי בשביל לחזור למסה הקודמת.

• פותח/ת השרשור
סבבה קודם כל תודה...גרמת לי לחשוב בצורה קצת שונה ולהבין דבר או שניים...
דבר שני אני יודע שאי אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה זה ברור לי(מלבד סטרואידים) השאלה שלי היא כזאת...מזה בשבילך אירובי ברמה אינטנסיבית בשביל שריפת שומן? אני רץ פעמיים בשבוע 30 דקות ומשחק כדורגל עוד פעמיים בשבוע בממוצע ...התחלתי לשים דגש על התזונה והאירובי לפני שבועיים ואני מבחין בתוצאות...זה לא שנהייתי מקל או רזה פשוט אני מרגיש שינוי בגוף יש מצב שזה הרבה פסיכולוגי כי הרבה אומרים שעכשיו השריר יותר נקי אצלי ובולט ויש צורה...
אם תוכל לתת לי עצה בקשר לתזונה זה יהיה מצויין אין לי בעיה לרשום לך כאן את התפריט היומי שלי ופשוט תגיד לי מה אני צריך לשפר או שזה בסדר ולהמשיך ככה,תודה!

• פותח/ת השרשור
אני יחסוך זמן...התפריט שלי הוא כזה

7 בבוקר - גבינה לבנה חצי אחוז , 3 פריכיות וירק כלשהו.
10 בבוקר- קופסת טונה , 2 ביצים ירקות ו-3 פריכיות .
1 בצהוריים - חזה עוף(סביבות 200 גרם , 2 פרוסות לחם שיפון או חיטה מלאה.
4 - אותה ארוחה כמו ב-1 בצהוריים.
7 בערב - אבקת חלבון אחרי אימון,2תמרים.
8 וחצי- גבינה לבנה חצי אחוז , ירקות 3 פריכיות.
אין לי מושג כמה חלבון יש בכל זה וכמה פחמימות ואם זה טוב או לא...להוריד להוסיף?
בהתחלה אפילו לא אכלתי לחם הורדתי כמעט את כל הפחמימות ובימים האחרונים חזרתי ללחם אבל בקטנה כי צריך פחמימה לפני האימון.

נתונים שלי - גובה 1.60
משקל 57

אני צריך לקבל השבוע חלבון של חברת מטריקס וקריאטין של חברת צמפיון adrenol .

אני יחסוך זמן...התפריט שלי הוא כזה

7 בבוקר - גבינה לבנה חצי אחוז , 3 פריכיות וירק כלשהו.
10 בבוקר- קופסת טונה , 2 ביצים ירקות ו-3 פריכיות .
1 בצהוריים - חזה עוף(סביבות 200 גרם , 2 פרוסות לחם שיפון או חיטה מלאה.
4 - אותה ארוחה כמו ב-1 בצהוריים.
7 בערב - אבקת חלבון אחרי אימון,2תמרים.
8 וחצי- גבינה לבנה חצי אחוז , ירקות 3 פריכיות.
אין לי מושג כמה חלבון יש בכל זה וכמה פחמימות ואם זה טוב או לא...להוריד להוסיף?
בהתחלה אפילו לא אכלתי לחם הורדתי כמעט את כל הפחמימות ובימים האחרונים חזרתי ללחם אבל בקטנה כי צריך פחמימה לפני האימון.

נתונים שלי - גובה 1.60
משקל 57

אני צריך לקבל השבוע חלבון של חברת מטריקס וקריאטין של חברת צמפיון adrenol .

מה הערכים..?

• פותח/ת השרשור
מה הכוונה מה הערכים?

Back
למעלה תחתית