הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ שיטת התזונה CBL

דני שובבני

משתמש משקיע
5,583
318
נק' מוניטין:
10,325
5,583
318
הרצתי חיפוש בפורום לא מצאתי פירוט על השיטה אני מתחיל חיטוב עוד מעט וחשבתי להשתמש בשיטה זו במהלך החיטוב.
אשמח להסברים עליה .
תודה מראש.

הרצתי חיפוש בפורום לא מצאתי פירוט על השיטה אני מתחיל חיטוב עוד מעט וחשבתי להשתמש בשיטה זו במהלך החיטוב.
אשמח להסברים עליה .
תודה מראש.
לא רואה בה ממש יתרון. סה"כ משחק של פחמימות בדומה לקארב סייקלינג. פשוט תעשה תפריט רגיל ואם אתה לא יורד תתחיל לחתוך בקלוריות.

אשמח להסברים עליה .
תודה מראש.

אני שמעתי עליה לראשונה ש- MOO סיפר עליה בקצרה. אם מסקרן אותך תנסה לפנות אליו.

אשמח להסברים עליה .
תודה מראש.

בגדול: אתה נמנע מפחמימות במהלך היום. אחרי האימון אתה אוכל ארוחה עם חלבון ומעמיס פחמימות, בלי שומן. בארוחה הבאה אתה יכול לאכול בלי להתייחס לחלוקה לאבות המזון. כל זה נכתב בהנחה שהאימון מתבצע בסביבות אחרי הצהריים, כלומר העמסת הפחמימות תהיה בארוחת הערב.
אם האימון בבוקר, מעמיסים בארוחת הערב שלפני כמו שפרטתי קודם, לא אוכלים דבר לפני האימון. בהמשך היום ממשיכים להימנע מפחמימות כמו קודם ושוב מעמיסים בערב.
עלי זה עובד, אחרי שנים של דל פחמימה.

• פותח/ת השרשור
בגדול: אתה נמנע מפחמימות במהלך היום. אחרי האימון אתה אוכל ארוחה עם חלבון ומעמיס פחמימות, בלי שומן. בארוחה הבאה אתה יכול לאכול בלי להתייחס לחלוקה לאבות המזון. כל זה נכתב בהנחה שהאימון מתבצע בסביבות אחרי הצהריים, כלומר העמסת הפחמימות תהיה בארוחת הערב.
אם האימון בבוקר, מעמיסים בארוחת הערב שלפני כמו שפרטתי קודם, לא אוכלים דבר לפני האימון. בהמשך היום ממשיכים להימנע מפחמימות כמו קודם ושוב מעמיסים בערב.
למזלי אני מתאמן בערב הבנתי שהאידאל זה 5 בערך (אני יכול בכל שעה ) אני יתאמן ב5 , אחרי האימון לאכול חלבון ופחמימה עם אידנקס גליקמי גבוה? ואז אחרי כמה זמן להעמיס בלי חשיבות לאבות מזון?
איזה מאכלים אתמה ממליץ בפחמימות הבנתי שפסטה למשל אסור.
ומה זאת אומרת עבד עליך? איזה תוצאות ראית?

- - - עידכון הודעה - - -

תודה רבה כמובן.

למזלי אני מתאמן בערב הבנתי שהאידאל זה 5 בערך (אני יכול בכל שעה ) אני יתאמן ב5 , אחרי האימון לאכול חלבון ופחמימה עם אידנקס גליקמי גבוה? ואז אחרי כמה זמן להעמיס בלי חשיבות לאבות מזון?
איזה מאכלים אתמה ממליץ בפחמימות הבנתי שפסטה למשל אסור.
ומה זאת אומרת עבד עליך? איזה תוצאות ראית?

- - - עידכון הודעה - - -

תודה רבה כמובן.

1. בארוחת הערב חלבון ופחמימה, לא חושב שמשנה האינדקס הגליקמי.
2. אני חושב ששעתיים-שלוש אחרי זה אפשר לאכול גם שומן.
3. אני אוכל בטטות, אורז, מיץ תפוזים - בגדול, פחמימות "בטוחות" של פליאו, אבל זה רק אני.
4. ראיתי סוף סוף ירידה באחוזי השומן. אני עדיין לא 12 אחוזים, אבל יש ירידה בלי שארגיש שאני מענה את עצמי.

הספר עם המידע על השיטה עולה 57$, אז לא קניתי אותו, אבל יש המון מידע באתר שלו: www.dangerouslyhardcore.com ובערוץ היוטיוב: http://www.youtube.com/user/DHKiefer

• פותח/ת השרשור
1. בארוחת הערב חלבון ופחמימה, לא חושב שמשנה האינדקס הגליקמי.
2. אני חושב ששעתיים-שלוש אחרי זה אפשר לאכול גם שומן.
3. אני אוכל בטטות, אורז, מיץ תפוזים - בגדול, פחמימות "בטוחות" של פליאו, אבל זה רק אני.
4. ראיתי סוף סוף ירידה באחוזי השומן. אני עדיין לא 12 אחוזים, אבל יש ירידה בלי שארגיש שאני מענה את עצמי.

הספר עם המידע על השיטה עולה 57$, אז לא קניתי אותו, אבל יש המון מידע באתר שלו: www.dangerouslyhardcore.com ובערוץ היוטיוב: http://www.youtube.com/user/DHKiefer
יש לי קישור לebook אם אתה רוצה.
הירידה בא״ש שראית היא בקצב טוב או שעדיף חיטוב רגיל?

יש לי קישור לebook אם אתה רוצה.
הירידה בא״ש שראית היא בקצב טוב או שעדיף חיטוב רגיל?

אם אני רוצה? מה אתה חושב? ;)

הקצב סביר, אם כי אני לא דוגמה, כי בלוטת התריס שלי בעייתית.

אם אני בנאדם שיכול להתאמן רק צהרים..סביב השעה 2 איך כדאי לעמיס?
* אני מתעורר רק באיזר ב5:30 בבוקר

וגם צמים בבוקר, ששכחו לכתוב פה.

Just sayin' 😃

- - - עידכון הודעה - - -

אם אני בנאדם שיכול להתאמן רק צהרים..סביב השעה 2 איך כדאי לעמיס?
* אני מתעורר רק באיזר ב5:30 בבוקר

אני לא יודע, זו שאלה שגם אני מחפש תשובה עבורה.

• פותח/ת השרשור
אם אני רוצה? מה אתה חושב? ;)

הקצב סביר, אם כי אני לא דוגמה, כי בלוטת התריס שלי בעייתית.
חח שאני יהיה בבית אשלח לך .
איך אני בודק אם הורמוני בלוטת התריס שלי בעייתית?

חח שאני יהיה בבית אשלח לך .
איך אני בודק אם הורמוני בלוטת התריס שלי בעייתית?

תבקש בדיקת TSH, FT3 ו- FT4. אני בספק אם ייתנו לך בקופ"ח. האפשרות השניה היא לעשות במעבדה פרטית, כמו רוזנבלט/זר בתל אביב.

זה כמו ה BIORYTHM DIET של Borge A. Fagerli .. שהוא אגב BLADE . שם אוכלים פחממות וחלבונים בערב.. חלבונים ושומנים ביום.. ערב-יום זה בייחס לאור-חושך בחוץ.. לא בידיוק כמו CBL אבל דומה קצת.. במיוחד שחייב שפחממות יגיעו בערב..

בכל מקרה זה דיי מענייין.. ותכלס עזר לי מאוד.. לא ניסיתי את זה לחיטוב אישית , רק למסה בנתיים.. ויוצא לי לעלות יפה בלי להוסיף הרבה שומן..
זה עזר לאבא שלי לרדת 20 קילו בלי תפריט.. ולחבר שלי לרדת איזה 10 קילו גם בלי תפריט.. רק על זה שהם אכלו לפי הכללים האלו..

זה לטובה או לרעה?
יש לי בלוטת תריס פעילה.

לא הבנתי את השאלה, אבל ניחא: אם בלוטת התריס עובדת בצורה תקינה, חילוף החומרים יהיה בקצב טוב, מה שמשפיע על ירידה באחוזי השומן.

לא הבנתי את השאלה, אבל ניחא: אם בלוטת התריס עובדת בצורה תקינה, חילוף החומרים יהיה בקצב טוב, מה שמשפיע על ירידה באחוזי השומן.
עשיתי לאחרונה בדיקות דם כלליות והיה שם בין היתר TSH, הוא נמצא בנורמה - 2 וקצת (שהנורמה בין 0.2 ל-4.7)
לא היה את ה-TF3/4 שציינת, זה מספיק טוב?

עשיתי לאחרונה בדיקות דם כלליות והיה שם בין היתר TSH, הוא נמצא בנורמה - 2 וקצת (שהנורמה בין 0.2 ל-4.7)
לא היה את ה-TF3/4 שציינת, זה מספיק טוב?

TSH הוא הורמון שגורם לשיחרור של T3 ו T4 מבלוטת התריס, משמע שאם יש למישהו בעיה בבלוטת התריס, כדאי לדעת את רמות ה T3 ו T4 ולא של TSH.
אבל אחרי שזה נאמר, אם אכן היתה בעיה היו לך גם רמות גבוהות של TSH בדם, כי לא היה לך פידבאק שלילי על השיחרור של TSH.
בקיצור, אין לך מה לדאוג אם אין לך סימפטומים של HYPER או HYPO פעילות

שיטה מעניינת אבל יש בה הרבה חסרונות כמו לדוגמא ה 10 ימים על 0 פחמימה תאמין לי אתה תעבד בהם הרבה מסת שריר וכל הקטע של 16 שעות צום ישר לאכול המון שומנים וחלבונים אחרי זה אחרי זה להתאמן אחרי האימון להעמיס את עצמך בכמויות מטורפות של פחמימות וחלבון לי זה לא נשמע בריא מאוד ונשמע כמו סיכוי לפגוע בעצמך מבחינה בריאותית בדיאטות הרגילות עובדות ומה שעובד לא צריך לשנות אם הבעייה שלך זה רעב אז אתה תרגיש יותר רעב ב 16 שעות צום שיש לך בCBL

שיטה מעניינת אבל יש בה הרבה חסרונות כמו לדוגמא ה 10 ימים על 0 פחמימה תאמין לי אתה תעבד בהם הרבה מסת שריר וכל הקטע של 16 שעות צום ישר לאכול המון שומנים וחלבונים אחרי זה אחרי זה להתאמן אחרי האימון להעמיס את עצמך בכמויות מטורפות של פחמימות וחלבון לי זה לא נשמע בריא מאוד ונשמע כמו סיכוי לפגוע בעצמך מבחינה בריאותית בדיאטות הרגילות עובדות ומה שעובד לא צריך לשנות אם הבעייה שלך זה רעב אז אתה תרגיש יותר רעב ב 16 שעות צום שיש לך בCBL

ניסת? איך החלטת שזה מה שיקרה? בנתיים בפורום מי שניסה לא אמר מילה רעה, להפך.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית