נק' מוניטין:
6,632
- 3,828
- 961
נערך לאחרונה ע"י מנהל:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
✌️זאת בדיוק הנקודה. שאתה רק מציג דיעה, אתה מאוד לא אובייקטיבי כי אתה מעדיף הרמת משקולות.
אז בגלל שאין דרך לקצר את הטווח תנועה, זה ספורט? סבבה. אז האנשים בהרמת משקולות גמדים, כדי לצמצם את הגובה אליו הם צריכים להרים את המשקל. זה לא ספורט. אה, והם גם שמים נעליים שמקלות עליהם בתחתית התנועה.
דרך אגב, יש דרך לקצר את הטווח תנועה. למה תופסים רחב בסנאץ'? שיתפסו באחיזה של דדליפט.
השחיינים שמים חליפות כדי לצמצם חיכוך עם המים. זה לא ספורט.
אצני מרתון משתמשים בנעליים עם בולמי זעזועים כדי להקל על הריצה. זה לא ספורט.
כדורסל זה לא ספורט כי יש שחקנים שמשתמשים בנעליים קפיציות שעוזרות להם לקפוץ יותר גבוה.
אפשר להמשיך את הרשימה.
אני לא רוצה שתגיד כלום. אני רוצה שתבין שפאוורליפטינג זה ספורט. וזה שיש ארגונים גרועים לא אומר כלום.
אני יכול להקים ארגון שחייה שבו מותר לך באמצע התחרות לצאת מהבריחה ולרוץ עד הסוף ואז להכנס למים. זה לא ישנה את העובדה ששחיה זה ספורט.
הסכמתי עם הכל עד לכדורסל.זאת בדיוק הנקודה. שאתה רק מציג דיעה, אתה מאוד לא אובייקטיבי כי אתה מעדיף הרמת משקולות.
אז בגלל שאין דרך לקצר את הטווח תנועה, זה ספורט? סבבה. אז האנשים בהרמת משקולות גמדים, כדי לצמצם את הגובה אליו הם צריכים להרים את המשקל. זה לא ספורט. אה, והם גם שמים נעליים שמקלות עליהם בתחתית התנועה.
דרך אגב, יש דרך לקצר את הטווח תנועה. למה תופסים רחב בסנאץ'? שיתפסו באחיזה של דדליפט.
השחיינים שמים חליפות כדי לצמצם חיכוך עם המים. זה לא ספורט.
אצני מרתון משתמשים בנעליים עם בולמי זעזועים כדי להקל על הריצה. זה לא ספורט.
כדורסל זה לא ספורט כי יש שחקנים שמשתמשים בנעליים קפיציות שעוזרות להם לקפוץ יותר גבוה.
אפשר להמשיך את הרשימה.
אני לא רוצה שתגיד כלום. אני רוצה שתבין שפאוורליפטינג זה ספורט. וזה שיש ארגונים גרועים לא אומר כלום.
אני יכול להקים ארגון שחייה שבו מותר לך באמצע התחרות לצאת מהבריכה ולרוץ עד הסוף ואז להכנס למים. זה לא ישנה את העובדה ששחיה זה ספורט.
הסכמתי עם הכל עד לכדורסל.
הבגדים בכדורסל חיבים לעמוד בתקן מסוים. אין דבר כזה נעליים עם קפיץ בסוליה שנותן בוסט לקפיצה..