הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון Scott Cartwright 1025 squat

זאת בדיוק הנקודה. שאתה רק מציג דיעה, אתה מאוד לא אובייקטיבי כי אתה מעדיף הרמת משקולות.

אז בגלל שאין דרך לקצר את הטווח תנועה, זה ספורט? סבבה. אז האנשים בהרמת משקולות גמדים, כדי לצמצם את הגובה אליו הם צריכים להרים את המשקל. זה לא ספורט. אה, והם גם שמים נעליים שמקלות עליהם בתחתית התנועה.
דרך אגב, יש דרך לקצר את הטווח תנועה. למה תופסים רחב בסנאץ'? שיתפסו באחיזה של דדליפט.

השחיינים שמים חליפות כדי לצמצם חיכוך עם המים. זה לא ספורט.

אצני מרתון משתמשים בנעליים עם בולמי זעזועים כדי להקל על הריצה. זה לא ספורט.

כדורסל זה לא ספורט כי יש שחקנים שמשתמשים בנעליים קפיציות שעוזרות להם לקפוץ יותר גבוה.

אפשר להמשיך את הרשימה.

אני לא רוצה שתגיד כלום. אני רוצה שתבין שפאוורליפטינג זה ספורט. וזה שיש ארגונים גרועים לא אומר כלום.
אני יכול להקים ארגון שחייה שבו מותר לך באמצע התחרות לצאת מהבריחה ולרוץ עד הסוף ואז להכנס למים. זה לא ישנה את העובדה ששחיה זה ספורט.
✌️
OverPower תפסיק לעשות מעצמך צחוק.

זאת בדיוק הנקודה. שאתה רק מציג דיעה, אתה מאוד לא אובייקטיבי כי אתה מעדיף הרמת משקולות.

אז בגלל שאין דרך לקצר את הטווח תנועה, זה ספורט? סבבה. אז האנשים בהרמת משקולות גמדים, כדי לצמצם את הגובה אליו הם צריכים להרים את המשקל. זה לא ספורט. אה, והם גם שמים נעליים שמקלות עליהם בתחתית התנועה.
דרך אגב, יש דרך לקצר את הטווח תנועה. למה תופסים רחב בסנאץ'? שיתפסו באחיזה של דדליפט.

השחיינים שמים חליפות כדי לצמצם חיכוך עם המים. זה לא ספורט.

אצני מרתון משתמשים בנעליים עם בולמי זעזועים כדי להקל על הריצה. זה לא ספורט.

כדורסל זה לא ספורט כי יש שחקנים שמשתמשים בנעליים קפיציות שעוזרות להם לקפוץ יותר גבוה.

אפשר להמשיך את הרשימה.

אני לא רוצה שתגיד כלום. אני רוצה שתבין שפאוורליפטינג זה ספורט. וזה שיש ארגונים גרועים לא אומר כלום.
אני יכול להקים ארגון שחייה שבו מותר לך באמצע התחרות לצאת מהבריכה ולרוץ עד הסוף ואז להכנס למים. זה לא ישנה את העובדה ששחיה זה ספורט.
הסכמתי עם הכל עד לכדורסל.
הבגדים בכדורסל חיבים לעמוד בתקן מסוים. אין דבר כזה נעליים עם קפיץ בסוליה שנותן בוסט לקפיצה..

הסכמתי עם הכל עד לכדורסל.
הבגדים בכדורסל חיבים לעמוד בתקן מסוים. אין דבר כזה נעליים עם קפיץ בסוליה שנותן בוסט לקפיצה..

די מצחיק , כדורסל הוא בערך הספורט היחידי שאין תקן ציוד לבוש .
לא יעזור לך לרוץ עם נעליים בקפיץ , ואם יהיה פיתוח שיאפשר זאת תאמין לי שהוא יהיה חוקי .

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית