הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

דדליפט/סקוואט כבד מרחיב מותניים????

מה יש לכם להגיד על התגובה הזאת???
עניין גנטי לדעתכם????
חומרים שונים? (ראיתי פה שיש חומר GH ניראלי שמרחיב גם את העצמות ושרוני לקח את זה... אולי זאת גם סיבה..)
ברור לגמרי שיש גם עיניין גנטי יש אנשים שלא משנה מה הם יעשו המותן שלהם בקושי תגדל ויש אנשים שהיא תגדל מכמעט כלום אבל לאלו שיש בעייה של מותן גדולה לא ממליץ לעשות דדליפט או LB סקוואט או GM וכל מיני תרגילים כאלו

ברור לגמרי שיש גם עיניין גנטי יש אנשים שלא משנה מה הם יעשו המותן שלהם בקושי תגדל ויש אנשים שהיא תגדל מכמעט כלום אבל לאלו שיש בעייה של מותן גדולה לא ממליץ לעשות דדליפט או LB סקוואט או GM וכל מיני תרגילים כאלו
לא מכיר כל כך שמות של פיטנס או בילדרים אבל אלון גאבי כמה שהוא ליצן אפילו עושה סקוואט ולא נראה לי שיש לו מותן רחבה, הטיעונים שלך ממש לא משכנעים...

אם עושים את כל האימון עם חגורה אז המותן לא מתרחבת. כך שמעתי מדקסטר ג'קסון.

יש את זה גם ב"דדליפט - גרסת המאמנים"
אבל אומרים שם גם שזה בולשיט ובעוד מקום שרק אם לובשים את החגורה 5-6 שעות ביום ואז זה עובד כמו מחוך של פעם...

לא מכיר כל כך שמות של פיטנס או בילדרים אבל אלון גאבי כמה שהוא ליצן אפילו עושה סקוואט ולא נראה לי שיש לו מותן רחבה, הטיעונים שלך ממש לא משכנעים...

ושוב כמו שציינתי יש כאלה שפשוט יש להם גנטיקה שהמותן בקושי גדלה בדיוק כמו שיש כאלה שיש להם גנטיקה שהתאומים בקושי גדלים
ולצד שני יש כאלה שיש להם גנטיקה שהמותן גדלה כמעט בלי שיעשו כלום ויש כאלה שהתאומים שלהם ענקיים בכלל בלי לעבוד עליהם
לסיכום צריך לעבוד בהתאם לגנטיקה שלך
בבסיס אנחנו פחות או יותר דבר אבל דוגרי כל אחד ואחד שונה ומשפיעים עליו דברים שונים בצורה שונה.

• פותח/ת השרשור

יש את זה גם ב"דדליפט - גרסת המאמנים"
אבל אומרים שם גם שזה בולשיט ובעוד מקום שרק אם לובשים את החגורה 5-6 שעות ביום ואז זה עובד כמו מחוך של פעם...

אתם מדברים כאילו פתאום מותן כע מתרחבת...
חחחח יש למישהו תשובה חד משמעית? אני מבולבל לגמרי...
ההיגיון אומר לי שזה לא אפשרי...
אבל הנה הוא הביא פה סוג של הוכחה לזה שהתרגילים האלה מרחיבים מותניים...
מישהו?

אתם מדברים כאילו פתאום מותן כע מתרחבת...
חחחח יש למישהו תשובה חד משמעית? אני מבולבל לגמרי...
ההיגיון אומר לי שזה לא אפשרי...
אבל הנה הוא הביא פה סוג של הוכחה לזה שהתרגילים האלה מרחיבים מותניים...
מישהו?

הם היו ציניים.

שומן מרחיב את המותן.. לא דדליפט וסקוואט.. גם דני וכל הבילדרים הכי כבדים עם המותניים הכי צרות עושים סקוואט.. דדליפט פשוט זה יותר תרגיל שהמטרה שלו היא לצבור כוח, ועדיין גם בילדרים מעוטרים כמו קאי גרין מבצעים אותו.. מסקנה: לא מרחיב מותניים ולא נעליים.. תהנה בביצוע דדליפט/סקוואט כבד

שומן מרחיב את המותן.. לא דדליפט וסקוואט.. גם דני וכל הבילדרים הכי כבדים עם המותניים הכי צרות עושים סקוואט.. דדליפט פשוט זה יותר תרגיל שהמטרה שלו היא לצבור כוח, ועדיין גם בילדרים מעוטרים כמו קאי גרין מבצעים אותו.. מסקנה: לא מרחיב מותניים ולא נעליים.. תהנה בביצוע דדליפט/סקוואט כבד

ממש לא , עליתי סביבות ה 7 קילו ונשארתי על אותו אחוז שומן (אקטומורף + גנטיקה) והמותן גדלה ...

גם ג'יי קטלר ורוני קולמן עושים דדליפט ראיתה מה הרוחב של המותן שלהם מצד שני כך אנשים כמו דני שלא עושים דדליפט ותראה איזה מותן קטנה יש להם
או פטר מולנר שלא עושה דדליפט ויש לו מותן ממש ממש קטנה
538224_297204820350118_1877509309_n.jpg

- - - עידכון הודעה - - -

וכן בתמונה הזאת אין פוטושופ אתה מוזמן להציץ בעמוד הפייסבוק של הבחור https://www.facebook.com/peter.freezer.molnar?fref=ts

דני עושה דדליפט כמו גדול יש לו אפילו סירטון של איזה 200 דדליפט ל4 חזרות פה בפורום אני יכול לשלוח לך את האשכול אם תרצה

כן, זה מרחיב.
אמנם לא את העצם, אבל השריר שם יגדל וכן, זה כנראה יהרוס את ה-V taper.
כמו שאד קואן אמר בראיון ל-t-nation: אם אכפת לך ממותן רחבה, אתה בספורט הלא נכון.

• פותח/ת השרשור
כן, זה מרחיב.
אמנם לא את העצם, אבל השריר שם יגדל וכן, זה כנראה יהרוס את ה-V taper.
כמו שאד קואן אמר בראיון ל-t-nation: אם אכפת לך ממותן רחבה, אתה בספורט הלא נכון.

כל עוד השריר זה מה שיגדל שם ממש לא אכפת... ;)
בקשר לדבר השני שאמרת...
לא חסר אנשים שמתעסקים בPL ובכל זאת מטפחים את הגוף שלהם יופי... 😃

כל עוד השריר זה מה שיגדל שם ממש לא אכפת... ;)
בקשר לדבר השני שאמרת...
לא חסר אנשים שמתעסקים בPL ובכל זאת מטפחים את הגוף שלהם יופי... 😃
אז לא אכפת לך ממותן רחבה. מה זה משנה אם זה שריר או עצם? זה עדיין המותן וזה עדיין הורס את הV טייפר.

ומי מתעסק בPL כמובן מטפח את הגוף שלו. הכוונה במשפט של קואן היא למי שאכפת משייפ של בילדר (מותן צרה, לטיסימוס רחב)

• פותח/ת השרשור
אז לא אכפת לך ממותן רחבה. מה זה משנה אם זה שריר או עצם? זה עדיין המותן וזה עדיין הורס את הV טייפר.

ומי מתעסק בPL כמובן מטפח את הגוף שלו. הכוונה במשפט של קואן היא למי שאכפת משייפ של בילדר (מותן צרה, לטיסימוס רחב)

לא לחוץ לי מותן צרה... וצורת V
לחוץ לי שזה לא מותניים יותר ענקיות מהרוחב של הגב...
מצידי שיהיו אותו רוחב... רק שלא יהיו יותר מהגב...
זה הכוונה 😃

Back
למעלה תחתית