עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
אז להמשיך עם ה-5 קילו?1.25 קילו לא ישנה כלום. בהצלחה עם ה 105
כןאז להמשיך עם ה-5 קילו?
היום הרמתי את ה-105 והיה גם קליל. פשוט החימום שלי פעם שעברה היה לא כל כך טובבמקומך לא הייתי ממהר להוסיף עוד משקל אם מתחיל להרגיש כבד..
אם אתה מרגיש שצריך לחתוך אז תחתוך
1.25 קילו לא ישנה כלום. בהצלחה עם ה 105
105 קג דדליפט לא ישבור לאף גבר בריא שעשה אימון קודם 100 קג את הגב.אה כן? שישבור את הגב בכול מחיר? הוא אומר לך שזה הרגיש לו ממש ממש כבד ואתה אומר לו בהצלחה עם ה105
כאילו אתה סופרמן, תהיה ריאליסטי ולא ליפטר ומגניב.
תירגע ותנשום.אה כן? שישבור את הגב בכול מחיר? הוא אומר לך שזה הרגיש לו ממש ממש כבד ואתה אומר לו בהצלחה עם ה105
תירגע ותנשום.
זה נראה כאילו באת לכאן טעון.
לא חנן ולא אני ליפטרים, ולהתקדם ב 1.25 קג יותר - זה לא מה שיעשה את ההבדל בין כישלון להצלחה במשקלים האלה.
באת טעון.לא טעון ולא כלום, אני אמרתי את שלי.
באת טעון.
חנן הציע לבחור להתקדם סה"כ בעוד 1.25, ואתה התנפלת עליו.
סופרמן, להיות ריאליסטי, לא ליפטר מגניב..
אפשר לנהל דיון בצורה רגועה יותר גם.
אין בעיה,אמרת קיבלתי.אני מסתכל על זה מ100 ל -105 קילו, אם היה לו ממש ממש קשה כמו שהוא מתאר אז אין טעם לקפוץ ב-5
ולא באתי טעון ,אתה רוצה שאני אגיד את זה בכוח? אולי ארשום לך בהודעה פרטית שכן? מה אתה מנסה בכוח?
אין בעיה,אמרת קיבלתי.
הם צודקים לגמרי, הרגיש לי כבד כי החימום שלי לא היה כמו שצריך ואתמול נתתי 110 לחמישייה , לא היה קל אבל הצלחתי:)אה כן? שישבור את הגב בכול מחיר? הוא אומר לך שזה הרגיש לו ממש ממש כבד ואתה אומר לו בהצלחה עם ה105
הם צודקים לגמרי, הרגיש לי כבד כי החימום שלי לא היה כמו שצריך ואתמול נתתי 110 לחמישייה , לא היה קל אבל הצלחתי:)
זה גם לא אומר שאתה צודק.זה לא אומר שאני טועה, זה אומר שאתה לא יודע להתחמם כמו שצריך, אחלה שמח שפתרת את הבעיה.
לא אמרתי שטעית אמרתי שהם צדקו במה שהם אמרו ולגבי החימום למדתי איך להתחמם כמו שצריך.זה לא אומר שאני טועה, זה אומר שאתה לא יודע להתחמם כמו שצריך, אחלה שמח שפתרת את הבעיה.