הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחרי SS איזה תוכנית?

StrongLift

משתמש קבוע
1,146
545
נק' מוניטין:
2,827
1,146
545
סיימתי SS לפני חודשיים בערך... קצת פחות
אני בחיטוב עכשיו..
אבל יהיה בקרוב מסה...

איזה תוכנית תתאים לי????
ואם אפשר שהיא תשלב נפח ברמה סבירה ולא אפסית כמו SS???
היפוטרפיה חשובה לי בדיוק כמו הכוח קחו בחשבון בבקשה בהחלטה שלכם 😃
תודה לעוזרים!

למה??
הלינארית לא תביא לי גם תוצאות טובות מבחינת כוח ונפח?

בלינראית כמעט ואין נפח זה כאילו 5X5 אבל דוגרי רק סט אחד של עבודה אמיתי לא יגרום כמעט להירטרופיה רק שיפור בכוח
אני ממליץ עבודה בפיצול כלשהו לא משנה איזה שיהיה AB או ABCDE אבל תתקדם במשקלי עבודה משבוע לשבוע

• פותח/ת השרשור
בלינראית כמעט ואין נפח זה כאילו 5X5 אבל דוגרי רק סט אחד של עבודה אמיתי לא יגרום כמעט להירטרופיה רק שיפור בכוח
אני ממליץ עבודה בפיצול כלשהו לא משנה איזה שיהיה AB או ABCDE אבל תתקדם במשקלי עבודה משבוע לשבוע

אוקי זה גם מה שהרוב המליצו לי...
אני יעבוד כנראה AB או ABC שיתבססו על התרגילי בסיס ;)
תודה!

יש למישהו אולי הצעה לתוכנית מוכנה אחרת???

אוקי זה גם מה שהרוב המליצו לי...
אני יעבוד כנראה AB או ABC שיתבססו על התרגילי בסיס ;)
תודה!

יש למישהו אולי הצעה לתוכנית מוכנה אחרת???

אני אישית לא אוהב את כל המוכנות אני מעדיף תוכניות מותאמות אישית
תעשה משהו שהתרגיל הראשון לכל שריר גדול זה תרגיל מורכב 3X5 עם מנוחות ארוכות ואחרי זה תתמקד ב 6-12 חזרות ולפעמים נגיד פעם בשבועיים ככה גם 12-20

או שתעשה מה שהרבה מפתחי גוף עושים שבועיים של אימוני היפרטרופיה ואחרי זה שבוע של אימוני כוח ולחזור על זה

אתה יכול לעשות 531 תסתכל בלוג של Bliss הוא עושה אותה ולפי מה שאני יודע אפשר גם להתאים אותה אישית

AB לפי פלג גוף/מישורים/תנועות

אם המטרה יותר עליה במאסת שריר בפלג גוף עליון
531(דומה לספליט אבל בעקרונות של וונדלר)/ ספליט של 3-4 ימים/(WS4SB או כל חלוקה הגיונית של עליון-תחתון(2 עצימות 2 דינאמי כדאי)

אם המטרה להתקדם בהרמות המרכזיות עצמן
טקסס/מדקאו 5X5/ חלוקה של push&pull- upper/lower/ עבודה במתכונת של כבד-בינוני-נמוך עם נפח של stronglifts 5X5(קשה)

אל תבקש לפרט לך כי אני לא אעשה את זה
google it, תקרא, אם תסתבך ותהיה שאלה לעניין תשאל ואענה בכיף
בהצלחה

אתה יכול לחלק אימונים לתרגילים מורכבים בעצימות גבוהה ותרגילי עזר שקשורים לאותם השרירים.
נגיד סקוואט 3X5/5X5 ואז תרגילי עזר לתאומים ופשיטת ברכיים. דדליפט שלישיות/חמישיות/מה שעושה לך את זה ואז כפיפות רגליים וכו'.

• פותח/ת השרשור
אני אישית לא אוהב את כל המוכנות אני מעדיף תוכניות מותאמות אישית
תעשה משהו שהתרגיל הראשון לכל שריר גדול זה תרגיל מורכב 3X5 עם מנוחות ארוכות ואחרי זה תתמקד ב 6-12 חזרות ולפעמים נגיד פעם בשבועיים ככה גם 12-20

או שתעשה מה שהרבה מפתחי גוף עושים שבועיים של אימוני היפרטרופיה ואחרי זה שבוע של אימוני כוח ולחזור על זה

זה מה שיהיה כנראה תודה 😃

אתה יכול לעשות 531 תסתכל בלוג של Bliss הוא עושה אותה ולפי מה שאני יודע אפשר גם להתאים אותה אישית

כרגע עושה 5/3/1 😃 חיטוב...

אם המטרה יותר עליה במאסת שריר בפלג גוף עליון
531(דומה לספליט אבל בעקרונות של וונדלר)/ ספליט של 3-4 ימים/(WS4SB או כל חלוקה הגיונית של עליון-תחתון(2 עצימות 2 דינאמי כדאי)

אם המטרה להתקדם בהרמות המרכזיות עצמן
טקסס/מדקאו 5X5/ חלוקה של push&pull- upper/lower/ עבודה במתכונת של כבד-בינוני-נמוך עם נפח של stronglifts 5X5(קשה)

אל תבקש לפרט לך כי אני לא אעשה את זה
google it, תקרא, אם תסתבך ותהיה שאלה לעניין תשאל ואענה בכיף
בהצלחה

לא צריך שתפרט הבנתי את הרוב...
אני יחקור קצת על WS4SB

תודה רבה כולכם! 😃

Back
למעלה תחתית