נק' מוניטין:
0
- 9
- 0
אני מתאמן SS כבר שנתיים ובחצי שנה אחרונה התחלתי לעשות שילוב של אימוני כח עם מסה, כלומר SS ואחרי זה מפמפם את השריר, אני מרגיש התקדמות ממש טובה, השאלה היא ככה. האם זה באמת טוב כל כך לשלב ?
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
ב ss מעלים משקלי עבודה כל אימון, לכן בשנתיים היית אמור להוסיף בערך 390 קילו למשקל עבודה בכל תרגיל, בסקוואט יותר מזה.גם אם ניקח בחשבון כמה ריסטים עדיין, אין מצב שאתה עושה ss שנתיים.אני מתאמן SS כבר שנתיים
כמו שאמרתי, אם היית מתקדם 2.5 קילו כל אימון, בשנתיים אתה אמור להוסיף 390 קילו לכל הרמה. יש לי תחושה שזה לא המצבבתחילת התוכנית ברור שהתקדמתי מהר מאוד ועם הזמן ההתקדמות ירדה, אבל אחרי שנתיים אני ממשיך להתקדם
א. אם ההתקדמות טובה אז הכל הסדר.אני מרגיש התקדמות ממש טובה
זה לא SS בשום צורה שהיאב. אני עולה במסת שריר וכוח
ג. אימון A: חזה 3*5 , שיפוע 12*4, מקבילים רחב 12*4 עם משקל עליי, פרפר ואז יד קדמית ולאחר מכן סקוואט 3*5 ותאומים
אימון B: גב כל תרגיב בין 8-12 חזרות, שולדר פרס 3*5 ואז ממשיך לפמפם כתפיים עם תרגילי הרחקה בערך 3 תרגילים ואז יד אחורית ובטן
ואתה עלית כל אימון במשקלי עבודה?ב. אני עולה במסת שריר וכוח
ג. אימון A: חזה 3*5 , שיפוע 12*4, מקבילים רחב 12*4 עם משקל עליי, פרפר ואז יד קדמית ולאחר מכן סקוואט 3*5 ותאומים
אימון B: גב כל תרגיב בין 8-12 חזרות, שולדר פרס 3*5 ואז ממשיך לפמפם כתפיים עם תרגילי הרחקה בערך 3 תרגילים ואז יד אחורית ובטן
אני מתכוון למשך השנתיים, אתה במשך שנתיים התקדם כל אימון?אני ממשיך לעלות עד עכשיו כל אימון שני במשקל
דדליפט?בנץ פרס 95
סקוואט הייתי בפרישה ועכשיו אני חוזר אני עושה 110
כתפיים 60
גב לא רלוונטי
אז רוב הסיכוים שאתה לא ביצעת(או עדיין) SS כראוי.דדליפט לא הייתי עושה כמעט והיום רק רומני בינתיים מעל משקל מאימון לאימון , משקל גוף 79 גובה 179 חייב לציין שעברתי חיטוב עד ינואר השנה וירדתי במשקלי עבודה וירדתי מ82 ל71 משקל גוף.
אתה מדבר כאילו דדליפט זה עוד סט בייספס ששכחת לעשותהכל היה ראוי חוץ מדדליפט שלא עשיתי