הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע ביקורת POWERTECH חלבון בטעם וניל

55883גבר

משתמש משקיע
7,646
4,637
נק' מוניטין:
19,238
7,646
4,637
26798296.jpg
(תיסלחו לי שמתי תמונה של עוגיות)
קניתי ביחד עם חבר את האבקה במחיר של 298 שקל. קנינו אותה בגלל המחיר הזול ובגלל שמוכרים אותה בקאנטרי.
קודם שתיתי את האבקה לפי המתכון של חבר שלי 2 סקופים חלב ויוגורט 0% ויצא טעים, לא טעים מאוד אבל טעם של אבקת פודינג בטעם וניל לפני שמכינים אותה.
אחרי זה בבית ניסיתי עם מים סקופ חלבון ו500 מיליליטר מים. בגלל שאין לי שייקר ערבבתי עם בקבוק לקח לי כמעט 5 דקות של אוננות עד שלא נשארו הרבה גושים. ניסיתי לשתות וזה היה פשוט מגעיל נלחמתי כדי לשתות את זה אני לא יודע איך לתאר את הטעם אבל ממש לא דומה לוניל.
טעם עם חלב 6/10 בגלל המרקם היבש
טעם עם מים 2/10 פשוט מגעיל ממש לא דומה לזה של סאן
ערבוב עם חלב היה בבלנדר
ערבוב עם מים- 4/10 היה קשה לערבב ולקח הרבה זמן
בסוף העירבוב נשארו בועות וקצת גושים.
גם אני וגם חבר שלי אומרים שהטעם עם מים נוראי.
אני מקווה שזה עזר

אני מתלבט אם לקנות אותה, רק בגלל המחיר האטרקטיבי שקיבלת (270 ש"ח) ובגלל הערכים (6.4 גר' BCAA ו-6.1 גר' גלוטמין למנת הגשה).
יש עליה בדיקות מעבדה? עוד מידע רלוונטי? אמינות?

אני מתלבט אם לקנות אותה, רק בגלל המחיר האטרקטיבי שקיבלת (270 ש"ח) ובגלל הערכים (6.4 גר' BCAA ו-6.1 גר' גלוטמין למנת הגשה).
יש עליה בדיקות מעבדה? עוד מידע רלוונטי? אמינות?

תקנה WHEY TROPIN טעימה מאוד וערכים מעולים

היה לי את הבננה שלהם היה נחמד למרות שהטעם נמאס לקראת סיום החבילה. אני גם זוכר קצף רב לאחר עירבוב לא קל יחסית.
היתרון היחידי של האבקה הוא הכשרות. וגם זה לא רלוונטי לכולם.
עדיף להשקיע עוד כמה שקלים ולקנות דיימנטייז עלית. ממליץ לכולם לבקש הצעת מחיר במזומן. המחיר צונח בעשרות שקלים(לפחות אצל המשווק אותו ביקרתי)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית