סרטון בנצ' פרס 100 קילו

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך

itayzl

משתמש קבוע
1,621
451
נק' מוניטין:
2,265
1,621
451
פאנצ
100 קילו 5 חזרות לבד! בן 15

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בשביל מה הוא שומר עליך בחזרות הראשונות? אם אתה עושה את זה בשביל סירטון אז שלא ישמור עליך.

יפה אבל אני לא מסוגל לראות את הצורת עבודה הזאת , אם יש לך דופק שלא יגע במוט .

• פותח/ת השרשור
הוא בקושי נוגע במוט בכלל זה רק נראה ככה אבל לא יודע למה הוא בכלל שם את הידיים הייתי עושה עוד חזרה לבד בכיף פשוט היה לי עוד סט אחרי זה

עם כל הכבוד, אני לא חושב שזה לבד...
הראתי למתאמנים שלי שאפילו מספיק שעוזרים עם אצבע, כמה הבדל יש בהרמה...

• פותח/ת השרשור
עם כל הכבוד, אני לא חושב שזה לבד...
הראתי למתאמנים שלי שאפילו מספיק שעוזרים עם אצבע, כמה הבדל יש בהרמה...
עם כל הכבוד זה היה לגמרי לבד הוא לא עזר בכלל! באמת שבכלל

פשוט המאמן אמר לו לשים את הידיים כי הוא היה בטוח שאני לא יכול

ידיים נוגעות במוט=לא לבד
אם אתה באמת יכול לבד תצלם שוב 😃
ואם אתה יכול אז באמת כל הכבוד

• פותח/ת השרשור
ידיים נוגעות במוט=לא לבד
אם אתה באמת יכול לבד תצלם שוב 😃
ואם אתה יכול אז באמת כל הכבוד
[תחשבו מה שאתם רוצים אני כן יכול

אני לא יכול לצלם שוב כי עכשיו יש לי שבועיים נייטרלי מתוכם אחד מנוחה ואז חיטוב אז זה קצת בעיה

למה הכפפות?

זה מתאים לחצאית :/

וברצינות, אפשר לראות באמת שהספוטר לא עוזר לא אבל בכל זאת הוא לא צריך לגעת לך במוט.
תעשה שבוע מנוחה ותעשה סרטון חדש, להבא תדריך את הספוטר תסביר לו שלא ידחוף לך ידיים ולא יוציא אותך מהריכוז, אין לו שום סיבה לגעת לך במוט. הספוטר לא נועד לשם כך אתה יכול להעזר בו להוצאת המוט אבל ברגע שהוצאת את המוט תסביר לו לזוז אחורה ולהתערב רק עם המוט הולך למטה ולא למעלה.

כל הכבוד. משקל מכובד.
אני מקווה שזה הולך ביחד עם משיכות חזקות מאוד כדי למנוע פציעות כתף. אל תתמקד רק בבנצ' זה לא בריא.

כל הכבוד. משקל מכובד.
אני מקווה שזה הולך ביחד עם משיכות חזקות מאוד כדי למנוע פציעות כתף. אל תתמקד רק בבנצ' זה לא בריא.
אני אשמח אם תפרט קצת בנושא 😃

ובקשר לסרטון, ילד חזק כל הכבוד

הכתפיים הם כנראה המפרק המסובך ביותר שיש בגוף. זה נחמד כי זה מאפשר תנועה מדהימה אבל הסיבוכיות הזאת היא גם מתכונת לבעיות. אם מחזקים את השרירים הפועלים על המפרק רק מצד אחד ומכיוון אחד בעבודה אינטנסיבית בבנצ', בלי להשלים אותה עם עבודה על פרס ומשיכות (מתח, חתירות) זה יכול ליצור חוסר איזון בכוחות הפועלים על המפרק ולגרום לפציעות.
שווה לקרוא:
http://www.bodybuilding.com/fun/likness22.htm

הכתפיים הם כנראה המפרק המסובך ביותר שיש בגוף. זה נחמד כי זה מאפשר תנועה מדהימה אבל הסיבוכיות הזאת היא גם מתכונת לבעיות. אם מחזקים את השרירים הפועלים על המפרק רק מצד אחד ומכיוון אחד בעבודה אינטנסיבית בבנצ', בלי להשלים אותה עם עבודה על פרס ומשיכות (מתח, חתירות) זה יכול ליצור חוסר איזון בכוחות הפועלים על המפרק ולגרום לפציעות.
שווה לקרוא:
זה חדש לי
תודה על המאמר ✌️

זה די מובן מאליו שאם אתה מחזק צד אחד בגוף אתה צריך לחזק גם את הצד השני. כלומר, אתה לא יכול להתאמן נניח רק על החזה בתנועה של קירוב אופקי וכפיפה בכתף ולהזניח לגמרי את התנועה ההפוכה. הגוף שלך בסופו של דבר יצור חוסר איזון שיפגע בך.

שווה לקרוא:

אותו דבר גם בכיוון הפוך? (לא עובדים על הבנץ' אלא רק דד ליפט ומתח...)

אותו דבר גם בכיוון הפוך? (לא עובדים על הבנץ' אלא רק דד ליפט ומתח...)

באופן עקרוני כן. תוכנית שלא מכילה שום תרגיל דחיפה היא לא מאוזנת. לא חייבים לעשות בנצ' אפשר לעשות פרס, פוש פרס, ג'רק, כפיפות מרפקים.

אני כותב "באופן עקרוני" כי אני לא מכיר אנשים שרק עושים מתח ומנסים להגיע למשקלים גדולים. מתח רגיל, בלי תוספת משקל, להרבה חזרות (עבודת סיבולת) לא יצור בעיה לטעמי. הבעיה היא אם תוסיף משקל רציני (כמו שהבחור שלנו עושה בבנצ') ולא תאזן את זה עם תרגילי דחיקה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית