הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטון בנצ' פרס 100 קילו

• פותח/ת השרשור itayzl
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
לצערי העבדוה עם משקל כזה תיהיה רק אחרי החיטוב מקווה שהוא ילך מהר ונחזור למוטב

אותו דבר גם בכיוון הפוך? (לא עובדים על הבנץ' אלא רק דד ליפט ומתח...)

אין שום בעיה לעבוד רק על דדליפט ומתח. לא יוצר שום חוסר איזון ולא נעליים.

וכדי לאזן את הבנץ', צריך לחיצות מעל הראש. משיכות זה לא מספיק.

באופן עקרוני כן. תוכנית שלא מכילה שום תרגיל דחיפה היא לא מאוזנת. לא חייבים לעשות בנצ' אפשר לעשות פרס, פוש פרס, ג'רק, כפיפות מרפקים.

אני כותב "באופן עקרוני" כי אני לא מכיר אנשים שרק עושים מתח ומנסים להגיע למשקלים גדולים. מתח רגיל, בלי תוספת משקל, להרבה חזרות (עבודת סיבולת) לא יצור בעיה לטעמי. הבעיה היא אם תוסיף משקל רציני (כמו שהבחור שלנו עושה בבנצ') ולא תאזן את זה עם תרגילי דחיקה.

:secret:איך כפיפות מרפקים קשורות לעניין של הכתף?

נערך לאחרונה:
אין שום בעיה לעבוד רק על דדליפט ומתח. לא יוצר שום חוסר איזון ולא נעליים.

וכדי לאזן את הבנץ', צריך לחיצות מעל הראש. משיכות זה לא מספיק.

כשאמרתי "דד ליפט" התכוונתי משיכות.

בקיצור אם אני עושה מילטרי פרס זה אמור להספיק?

מיליטרי ומתח (עם משקל כשמשקל גוף נעשה קל) אתה בסדר גמור.

באופן עקרוני כן. תוכנית שלא מכילה שום תרגיל דחיפה היא לא מאוזנת. לא חייבים לעשות בנצ' אפשר לעשות פרס, פוש פרס, ג'רק, כפיפות מרפקים.

אני כותב "באופן עקרוני" כי אני לא מכיר אנשים שרק עושים מתח ומנסים להגיע למשקלים גדולים. מתח רגיל, בלי תוספת משקל, להרבה חזרות (עבודת סיבולת) לא יצור בעיה לטעמי. הבעיה היא אם תוסיף משקל רציני (כמו שהבחור שלנו עושה בבנצ') ולא תאזן את זה עם תרגילי דחיקה.

ג'רק זה 100% רגליים אתה לא משתמש בכלל בכתפיים.

ג'רק זה 100% רגליים אתה לא משתמש בכלל בכתפיים.

לא עם הטכניקה שלי LOL

וברצינות, כשהמשקל רציני אז אפילו הכיווץ האיזומטרי של להחזיק את המשקל מעל הראש עם activated shoulders הוא לא צחוק.

יפה מאוד איתי,
ורואים שהספוטר לא נוגע במוט הוא רק עושה מעלה ומוריד את הידיים בהתאם לתנועות של המוט.

• פותח/ת השרשור
יפה מאוד איתי,
ורואים שהספוטר לא נוגע במוט הוא רק עושה מעלה ומוריד את הידיים בהתאם לתנועות של המוט.

תודה אחי

הספוטר בטח שהוא נוגע הוא מרים לפחות 50 קילו עם הזרת הינית שלו וככה מקל עליי

תודה אחי

הספוטר בטח שהוא נוגע הוא מרים לפחות 50 קילו עם הזרת הינית שלו וככה מקל עליי

צחוק צחוק , אבל תבקש פעם הבאה שאתה דוחק שהספוטר רק ישים שתי אצבעות על המוט ולא ירים תמשקל אלא רק יגע מלמטה ותראה את ההבדל .
אם אתה רוצה אפשר לתת לך גם הסבר פיזקלי ...

תסתכל במכון כשאנשים מגיעים לכשל, המוט כמעט נופל להם על הראש אם הספוטר לא נוגע, אבל עצם הנגיעה הקטנה שלו עוצרת את הירידה למטה ועוזרת ללוחץ לדחוף למעלה ופתאום הם מצליחים עוד 3-4 חזרות בכיף.

• פותח/ת השרשור
צחוק צחוק , אבל תבקש פעם הבאה שאתה דוחק שהספוטר רק ישים שתי אצבעות על המוט ולא ירים תמשקל אלא רק יגע מלמטה ותראה את ההבדל .
אם אתה רוצה אפשר לתת לך גם הסבר פיזקלי ...

אבל זה לא שהידיים שלו נוגעות במוט לאורך התנועה... הוא שם אותם בערך סנטימטר והוא לא עוזר בכלל אןי לי סיבה לשקר (בעצם יש מיליון)

ובלי קשר יהיה נחמד ההסבר הפיזיקלי כי זה באמת מוזר שאם הספוטר עוזר מעט זה בעצם עוזר הרבה

אבל זה לא שהידיים שלו נוגעות במוט לאורך התנועה... הוא שם אותם בערך סנטימטר והוא לא עוזר בכלל אןי לי סיבה לשקר (בעצם יש מיליון)

ובלי קשר יהיה נחמד ההסבר הפיזיקלי כי זה באמת מוזר שאם הספוטר עוזר מעט זה בעצם עוזר הרבה

זה לא קשור לעזרה פיזית (הכוונה שלך בטח שהוא לא מושך תמוט למעלה ) .
ברגע שהוא מניח את האצבעות שלו למטה ולא מושך , הוא מוריד את הכח שאתה צריך להפעיל על המסה (כח הכבידה שפועל על המוט ) .
נניח עכשיו שהמוט לא זז משמע הוא בשיווי משקל לכן הכח שאתה מפעיל עליו שווה לכח המשיכה .
ברגע שהוא נוגע במוט הוא מפעיל עליו כח נורמל ולכן אתה צריך להפעיל פחות כח כנגד כח המשיכה .

האמת אפשר לחשב אפילו כמה משקל הוא מוריד ממך בפועל אם נדע מה הנורמל שהוא מפעיל על המוט .

זה ההסבר במונחים הכי פשוטים שיכלתי לחשוב עליהם .

• פותח/ת השרשור
זה לא קשור לעזרה פיזית (הכוונה שלך בטח שהוא לא מושך תמוט למעלה ) .
ברגע שהוא מניח את האצבעות שלו למטה ולא מושך , הוא מוריד את הכח שאתה צריך להפעיל על המסה (כח הכבידה שפועל על המוט ) .
נניח עכשיו שהמוט לא זז משמע הוא בשיווי משקל לכן הכח שאתה מפעיל עליו שווה לכח המשיכה .
ברגע שהוא נוגע במוט הוא מפעיל עליו כח נורמל ולכן אתה צריך להפעיל פחות כח כנגד כח המשיכה .

האמת אפשר לחשב אפילו כמה משקל הוא מוריד ממך בפועל אם נדע מה הנורמל שהוא מפעיל על המוט .

זה ההסבר במונחים הכי פשוטים שיכלתי לחשוב עליהם .

כל יום לומדים משו חדש

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית