עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
SS זה לא תוכנית טובה לחיטוב בגלל הנפח שלה...אני מבין שאתה מחפש לעזור אבל אם אתה לא יודע כ''כ בבקשה אל תגיב.תמשיך את ה-SS.
אני לא מוצא שיש מקום לשנות תוכנית (ולאו דווקא SS) במעבר בין מאזן קלורי כזה לאחר.
ככל שתתקדם במאזן הנייטרלי (ולאחריו, כמובן, שלילי), תשים יותר לב למשקלי העבודה. מן הסתם אתה כנראה תעצר/תרד במשקלי העבודה, אבל זה בסדר.
ומי קבע בדיוק שהיא לא טובה לחיטוב?SS זה לא תוכנית טובה לחיטוב בגלל הנפח שלה...אני מבין שאתה מחפש לעזור אבל אם אתה לא יודע כ''כ בבקשה אל תגיב.
אני מסכים לגבי ההתקדמות במשקלים, ללא ספק.תחשוב בהיגיון.
כל המטרה של הSS זה להתקדם במשקלים מאימון לאימון. כדי לעמוד ביעדים של התוכנית, אתה צריך לנוח טוב ולאכול כמו פרה...רצוי פרה קניבלית.
אחרת הוא סתם יתקע ואולי גם יפגע בעצמו.
התקדמת כי כנראה היו לך משקלים של ילדה, אתה לא יכול להתאושש מסקוואט כבד כל אימון על מאזן קלורי שלילי.אני מסכים לגבי ההתקדמות במשקלים, ללא ספק.
מה שאני מנסה לומר זה שאם כבר הוא החל את התוכנית ורוצה לעבור למאזן קלורי כזה או אחר, ניתן לדחות את המעבר, אך גם ניתן שלא - ולהמשיך בתוכנית.
נכון, זה עשוי לפגוע ביעד המרכזי שלה - התקדמות במשקלי עבודה, אבל נגזרות אחרות של התוכנית (ותוכניות בכלל) ימומשו.
אני עשיתי SS בגיל 17 בזמן שעברתי ממאזן נייטרלי לשלילי. בשבועיים הראשונים עוד התקדמתי יפה במשקלי עבודה (ואפילו בשבוע הראשון יותר ממה שהייתי יחסית לשבועות קודמים).
הבנתי ,תודהאם אתה כבר תקוע במשקלים ב-SS אז כבר תתחיל ליניארית. אם לא ועוד יש לך לאן לעלות, תמשיך עם SS עד שהיא תיתקע.
טוב אחיהתקדמת כי כנראה היו לך משקלים של ילדה, אתה לא יכול להתאושש מסקוואט כבד כל אימון על מאזן קלורי שלילי.
מה המשקלים שאתה מרים היום ?טוב אחי
מה זה משנה?מה המשקלים שאתה מרים היום ?
כי מתעורר אצלי מחשבה שאתה מרים משקלים לא גבוהים בכלל ואתה רושם "טוב אחי" כאילו יש לך סקוואט 200 + אני בטוח שאתה בקושי מרים 150-100מה זה משנה?
ומה עשיתה כל ה7 שנים באלה <? חוץ מצבא אם עשית....אני באמת לא מרים משקלים גבוהים. אז זה אומר משהו? אני מתקדם בכל מקרה
ד"א SS עשיתי בגיל 17. לפני 7 שנים.
עדיין בצבא. בין לבין גם לימודיםומה עשיתה כל ה7 שנים באלה <? חוץ מצבא אם עשית....