ייעוץ מעבר ממאסה לחיטוב בSS

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
בזמן שאני ב"נייטרלי" ךהמשיך את התוכנית SS או לעבור בנייטראלי לליאנרית כבר ?

תמשיך את ה-SS.
אני לא מוצא שיש מקום לשנות תוכנית (ולאו דווקא SS) במעבר בין מאזן קלורי כזה לאחר.
ככל שתתקדם במאזן הנייטרלי (ולאחריו, כמובן, שלילי), תשים יותר לב למשקלי העבודה. מן הסתם אתה כנראה תעצר/תרד במשקלי העבודה, אבל זה בסדר.

• פותח/ת השרשור
תמשיך את ה-SS.
אני לא מוצא שיש מקום לשנות תוכנית (ולאו דווקא SS) במעבר בין מאזן קלורי כזה לאחר.
ככל שתתקדם במאזן הנייטרלי (ולאחריו, כמובן, שלילי), תשים יותר לב למשקלי העבודה. מן הסתם אתה כנראה תעצר/תרד במשקלי העבודה, אבל זה בסדר.
SS זה לא תוכנית טובה לחיטוב בגלל הנפח שלה...אני מבין שאתה מחפש לעזור אבל אם אתה לא יודע כ''כ בבקשה אל תגיב.

תחשוב בהיגיון.
כל המטרה של הSS זה להתקדם במשקלים מאימון לאימון. כדי לעמוד ביעדים של התוכנית, אתה צריך לנוח טוב ולאכול כמו פרה...רצוי פרה קניבלית.
אחרת הוא סתם יתקע ואולי גם יפגע בעצמו.

תחשוב בהיגיון.
כל המטרה של הSS זה להתקדם במשקלים מאימון לאימון. כדי לעמוד ביעדים של התוכנית, אתה צריך לנוח טוב ולאכול כמו פרה...רצוי פרה קניבלית.
אחרת הוא סתם יתקע ואולי גם יפגע בעצמו.
אני מסכים לגבי ההתקדמות במשקלים, ללא ספק.
מה שאני מנסה לומר זה שאם כבר הוא החל את התוכנית ורוצה לעבור למאזן קלורי כזה או אחר, ניתן לדחות את המעבר, אך גם ניתן שלא - ולהמשיך בתוכנית.
נכון, זה עשוי לפגוע ביעד המרכזי שלה - התקדמות במשקלי עבודה, אבל נגזרות אחרות של התוכנית (ותוכניות בכלל) ימומשו.
אני עשיתי SS בגיל 17 בזמן שעברתי ממאזן נייטרלי לשלילי. בשבועיים הראשונים עוד התקדמתי יפה במשקלי עבודה (ואפילו בשבוע הראשון יותר ממה שהייתי יחסית לשבועות קודמים).

אני מסכים לגבי ההתקדמות במשקלים, ללא ספק.
מה שאני מנסה לומר זה שאם כבר הוא החל את התוכנית ורוצה לעבור למאזן קלורי כזה או אחר, ניתן לדחות את המעבר, אך גם ניתן שלא - ולהמשיך בתוכנית.
נכון, זה עשוי לפגוע ביעד המרכזי שלה - התקדמות במשקלי עבודה, אבל נגזרות אחרות של התוכנית (ותוכניות בכלל) ימומשו.
אני עשיתי SS בגיל 17 בזמן שעברתי ממאזן נייטרלי לשלילי. בשבועיים הראשונים עוד התקדמתי יפה במשקלי עבודה (ואפילו בשבוע הראשון יותר ממה שהייתי יחסית לשבועות קודמים).
התקדמת כי כנראה היו לך משקלים של ילדה, אתה לא יכול להתאושש מסקוואט כבד כל אימון על מאזן קלורי שלילי.

אם אתה כבר תקוע במשקלים ב-SS אז כבר תתחיל ליניארית. אם לא ועוד יש לך לאן לעלות, תמשיך עם SS עד שהיא תיתקע.

אני באמת לא מרים משקלים גבוהים. אז זה אומר משהו? אני מתקדם בכל מקרה
ד"א SS עשיתי בגיל 17. לפני 7 שנים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית