לוג חיטוב , כי כרס זה לא יפה !

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
שאלה בקשר להעמסה פעם בשבועיים, אתה עושה העמסה של יום אחד או יומיים? אני שואל כי אני גם התחלתי לעשות כל שבועיים אבל אני עושה 48 שעות
האמת שעשיתי את זה פעם אחת וראיתי תוצאות מעולות ומעכשיו אני יתחיל לבצע את זה באופן קבוע ,
אני גם ממליץ על העמסה של 48 שע'
בהצלחה ותרשום איך אתה מתקדם עם השיטה

• פותח/ת השרשור
שבוע 2
סקוואט :
120*3
140*3
155*6

atg squat-3*10
front squat-2*10

40 דק' אירובי

• פותח/ת השרשור
דדליפט :
120*3
140*3
166*8 (סומו)

conventional DL - 3*8 120 kg
biceps*3*8

40 דק' אירובי

לא רציתי להישקל , אני בשבוע הראשון ללא העמסה, עוד שבוע למניאק .

• פותח/ת השרשור
ממש אחרי יום עבודה ארוך כבר הייתי במכון בלי אוכל
בנץ:
65*3
75*3
85*10 מרוצה.

דדליפט רומני 3*7 80 ק''ג

30 דק' אירובי

לא היה הרבה זמן היום

• פותח/ת השרשור
טוב אז ככה :
לאחר שבוע וחצי (שהיה מתוכנן להיות שבועים) שבהם התכוונתי להראות ירידה במשקל אך למעשה לא ירדתי ואפילו אני חושב שעליתי (1400 קל' ביום)
הגעתי למסקנה שעשיתי טעות של טירונים ומכיוו שאני כל כך הרבה זמן החיטוב המזורגג הזה הגוף נכנס למצב של פלטאו (מצב שבו הגוף התרגל למצב הקיים ולא מוריד משקל או מוריד ממש ממש לאט )
וזה קרה מכיוון שלא עשיתי הפסקה מהדיאטה .
היום בבוקר אכלתי רגיל בלי הגבה וכך יהיה עד שישי ואז אני אוכל במאזן ניטראלי למשך עוד שבוע שבסיומו אני אגבש החלטה אם לחזור לחיטוב או לעשות מסה .
מקווה שמי שקורא ילמד מהטעות .

אימון פרס "
50*3
55*3
65*3 מאוכזב

עקב אכילה מרובה של פחמימות החלטתי למפמם יותר מן הרגיל ;susss
thruster3*8 50kg
מקבילים 3*12-10-8 15 ק''ג
פשיטת גו 3*12 עם 10 ק''ג
בייספס
ab wheel-3*12 עם 10 ק''ג
power clean סתם לבדוק מקסימום בערך 65-70-75-80-85F

נקווה לטוב

• פותח/ת השרשור
סבב 5/3/1:
סקוואט:
135*5
145*3
160*1 חזרה שנייה איבדתי ריכוז ונשענתי קדימה ואיבדתי את זה , ורציתי לנסות עוד הפעם ,
160*1 הלך מצויין אבל בחזרה השנייה עזר לי ספוטר אחר וכשהוא תפס אותי מלכתכילה המרגשתי שהוא מוריד אותי כלפי מטה :🙁 לא יודע אם דמיינתי או לא
בכל מקרה לא תקין .

3*10 atg squat 90kg
GHR 3*10 BW
ab wheel 1*10 10 kg 2*10 15 kg

המאזן הניטראלי עם הפחמימות נתנו לי בוסט רציני ממש מרגיש ערני דדליפט:
אחרי יום עבודה של 14 שע' אני חושב שהלך מצויין.
140*5
150*3
175*6 תכלס פה קרה משהו מוזר לא יודע למה נעצרתי , היה לי לפחות עוד שני חזרות בסוף החזרה השישית עצרתי סטטי עם המשקל למשך 30 שנ'

conventional DL- 3*10 120 kg
biceps
מתח מ.ג 3*10
הפחמימות עושות לי טוב.

יום שלישי חוזר לחיטוב עם סייקל קלן ארוך !

• פותח/ת השרשור
בנץ:
75*5
85*3
95*6 לא רע ..

RDL 3*10 80 kg
bench 3*8 70kg אחיזה צרה
חתירה 3*10 70kg

שעה אירובי

משקל גוף -71 eyesss

• פותח/ת השרשור
אימון אחרון לפני דילואודד:
פרס:
50*5
55*3
65*5-6איבדתי את הספירה ...

פשיטת גו עם 10 ק''ג 10*3
מקבילים עם 15 קילו 3*12
ניסיתי לעשות קומפלסים של קלינים אבל יש לי פציעה בכתף, ( למזלי התנועה לא הפריעה לי בפרס )

שעה אירובי
מ.ג70 ק''ג
כנראה שלא יהיה מה לעדכן שבוע הבא .. נשתמע

• פותח/ת השרשור
אמרתי שאני לא אעדכן אבל בא לי .
אימון בוקר אחרי צום לילה ,
מחזור טאבאטה 8 חזרות של 20 שניות עבודה 10 מנוחה
איגרוף /ואייר סקוואט מטורף !!!
מנוחה לייצב את הדופק ולתת לחומצות החלב להתפנות והליכה במהירות 5 קמ''ש בשיפוע הכי גבוה למשך 20 דק'
ספרינטים - 8מחזורים של 30/30
40 דק' אירובי ..
מרוצה

• פותח/ת השרשור
אהלן אהלן, סבב מס' -4 :
סקוואט -שבוע 1
יום שישי היה אימון ריקון עם הרבה מאוד נפח והרגליים היו תפוסות מאוד אבל יאללה בקטנה..
115*5
130*5
151*5 פייר היה קשה אבל עברנו את זה.

front squat 3*10 70 kg
atg squat 2*10
D.row 2*20 20 kg
ab wheel 23 18/16/10 with10 kg
סלאמת ד''א בדרך הדומס ברגליים מתחיל אצלי לאחר כמה שע' בעיקר אחרי המקלחת ,
בפעם תוך כדי אימון נתפס לי הארבע ראשי בצורה מטורפת !!
שמעתי דברים טובים על הפואםרולר הזה צריך לבדוק את העניין

תנסה אולי קצת אירובי [הליכה, 10-15 דק] אחרי האימון ופואם רולר, לי זה עוזר.

• פותח/ת השרשור
תנסה אולי קצת אירובי [הליכה, 10-15 דק] אחרי האימון ופואם רולר, לי זה עוזר.
לא היה זמן .
מחר בבוקר אני מתכוון לעשות אירובי אחרי צום לילה מקווה שישתפר כי אינטרוולים אין אפשר לעשות במצב כזה

• פותח/ת השרשור
שבוע 1:
דדליפט :
125*5
145*5
161*10 סומו דדלפט ,מצויין, משרד עו''ד מתחת למכון התלוננו על רעד ורעידות ואיימו להזמין משטרה בפעם הבא (נפגש שלישי הבא ;))

conventional deadlift 120*8/120*7/110*7 גועל נפש הייתי כל כך מרוסק .
GHR 3*8
מתח 15/12/4 מ.ג

חצי שעה אירובי שהיה מתוכנן להיות 45-60 דק אבל הופסק כי הרגשתי נורא חלש , בדרך חזור לבית היה לי הרגשה נוראית של חוסר אנרגיה בגוף הרגשתי כבד פי 3 סחרחורות כמו אייפון על 10%
דיאטה רצחנית והקלן מזיין אותי .
נראה לי אני עובר למתכונת BBB או not doing jack shit כדי להשאיר כוחות .

כמה אתה שוקל כבר? תן קצת רקע על החיטוב שלך עכשיו (אין לי כוח לקרוא אחורה בעמודים)

• פותח/ת השרשור
כמה אתה שוקל כבר? תן קצת רקע על החיטוב שלך עכשיו (אין לי כוח לקרוא אחורה בעמודים)
ממש בקצרה, חיטוב דל פחמימה אורגינל ע''פ הספר של לייל מקדונלד התחלתי 74 ק''ג (1.62 ס''מ)אם אני זוכר נכון עשיתי טעות בדרך שהמשכתי יותר מידי את הדיאטה אך שחכתי לצאת לניטראלי מה שההאט לגמרי את החילוף חומרים שלי יצאתי לניטראלי, בעקבות זה עליתי ל72 ק''ג (יש לי נטייה לריבאונד רציני של נוזלים/שומן) התחלתי שוב עם סייקל קלן +קטוטיפן למשך חודש (עבר שבועיים וחצי) נשקלתי שבוע שעבר באמצע השבוע הייתי 68, יום חמישי ישקל שוב .
אה כן ועברתי להעמסות דו שבועיות מכיוון שהגוף שלי מגיב יותר טוב לזה.
אם תרצה עוד פרטים אתה יודע מה לעשות.

עברת לסומו דדליפט סופית?
רק בסט העצים האחרון, אני הרבה יותר חזק בסומו, אבל לא מוותר על קונבציונאלי raw בלי חגורה ואחיזה משולבת

אז א. יש לך דדליפט מטורף יחסית למשקל גוף! (אני 78 קילו ונתתי אתמול 160 שלשה אז אתה מפלצת לעומתי)
וב. אני פשוט גם רוצה לצאת לחיטוב קצר בקרוב (מה-1 לספטמבר) ולא רוצה לחתוך יותר מידי במשקל משהו כמו 2-3 קילו (כי אני גם ככה כבר די חטוב יחסית) ואני פשוט מתעניין בכל מיני דרכים איך הקלן עוזר לך? אני הזמנתי שורפי שומן כי אני מנטלית עדיין לא יכול לקחת קלן אבל אם זה לא יעזור אז כנראה שלא יהיה מנוס מיהומבין או קלן.
פשוט עניין אותי איך החיטוב מסתדר לך עם האימונים וכמה זה "מחליש" אותך , הקטע שאצלי יש גם אימוני מטקון (קרוספיט) אז זה אמור להשפיע טוב על המטבוליזם אז אני לא בטוח שאני אבחר בדל פחמימה הפעם אלא בפשוט גירעון של 500-600 קלוריות אבל כולל פחמימה מלאה וכאלו (חיטוב של בילדרים?!) מה דעתך על זה?
יש לציין שבתפריט הרגיל שלי כרגע אני בCBL כבר חודשיים נגיד, ואני בעיקרון יורד במשקל ולא נחלשתי יחסית
@ארז

א. תודה רבה !
ב. אני רוצה לצטט קטע מעולה שכתב אביעד על הקלן : @Aviad Hezi
1. פסיכולוגית - אין מה לעשות, כאשר אתה מבצע לדוגמא משהו לבדך או ביחד עם מישהו האפקט הפסיכולוגי משפיע על רמות המוטיבציה וההצלחה.
אז כן, רק הידיעה שיש שם משהו שיעזור לך לשרוף יותר שומן מקלה עליך פסיכולוגית ועוזרת לך להצמד יותר לתפריט. אגב, מחקרים הוכיחו כי למוטיבציה השפעה ישירה על הצלחה ע"י גירוי הורמונים מתאימים.

2. שריפה וניוד שומן - הסיבה אולי הכי חשובה מדוע קלן יעיל יותר מסתם גרעון קלורי הוא פשוט מאוד. יש לזה גם שם נחמד וזה נקרא "תרמוגניות"
במצב של גרעון קלורי רגיל חום הליבה של הגוף אינו עולה, ולכן הגרעון בשילוב עם האירובי (שמעלה באופן זמני) מביא לתוצאות.
עם קלן אותו גרעון גם נוצר מתרמוגניות גבוהה יותר, אבל זה לא בדיוק שווה ערך לגרעון קלורי זהה בלי קלן מאחר והתרמוגניות מאפשר שריפה של יותר חומצות שומן חופשיות בפחות מאמץ מאשר עם גרעון רגיל.

3. למה בעצם לאכול פחות? כן, אתה צודק שאפשר לאכול פחות, אבל למה לסבול יותר? גם ככה חיטוב זו תקופה קשה לרוב האנשים. אני מניח שאיפה שניתן להקל באופן סביר, עדיף. לא?

4. אנטי-קטבולי - כן, קלן הוא לא שיא החידוש בעניין מניעת פירוק שריר, אבל לא צריך לזלזל בכל-זאת במעט שהוא נותן. וככל שהגרעון גדול יותר כך המעט הזה הופך יקר יותר.

5. גרעון רגיל לעומת קלן - קלן מאפשר ניצול טוב יותר של מאגרי שומן מאשר בחיטוב רגיל. כלומר, מלבד העובדה שהוא מוריד במעט את רמות הגלוקורטיקוידים בדם, הוא בנוסף מאפשר לגוף להשתמש יותר ברזרבות השומן. כלומר בגרעון רגיל, הגוף (בהתאם לגנטיקה) יפצה על האנרגיה שהוא איבד בפירוק מסויים של שריר ושומן
היחס ביניהם משתנה כאשר מוסיפים קלן.

אז ככה שאני אישית ממליץ כי אני רוצה תוצאות (אומנם לא משהו מדהים , אבל אולי זה יותר פסיכולוגי אצלי )
שורפי שומן ממוסחרים לא עושים את עבודת מכיוון שנמצא בהם מינונים מצחיקים של ה''שורפים '' שבאמת עוזרים (קלן,יהומבין,אפדרין) אז עליהם אני לא ממליץ .

אני אישית מאוהב בדיאטה הדל פחמימות ומבצע אותה לפי השיטה של לייל מקדונלד אבל זה לא אומר שדיאטה מאוזנת לא תפיק תוצאות טובות או אפילו יותר טובות ,
המלצה שלי היא להתחיל מדיאטה מאוזנת ולבנות תכנית תזונה שבא אתה מקצץ מהפחמימה כל זמן מסויים עד שאתה מגיע למצב שאתה דל בפחמימות (30 גר' ומטה) ומשם להתחיל את הדיאטה ע''פ כלליה.
ראיתי תמונה שלך בפורום ואתה נראה חטוב ולא נראה שאתה מסוג האנשים שקשה להם להוריד שומן (בניגוד אלי) .
ראיתי פידבקים מצויינים על CBL וכנראה שאחליט לעבור אליה ביום שאני יעבור למסה , מכיוון שאני לא מחפש לעלות במשקל אך כן להתחזק . @Crossfiter

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית