הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

לוג חיטוב , כי כרס זה לא יפה !

• פותח/ת השרשור ארז
  • פורסם בתאריך
@ארז
תודה על התגובה, האמת שקראתי את זה כבר.
התכנון שלי היה ככה - להתחיל 150 גרם פחמימה לבנות תפריט של X2 והשאר שומן ולהשאר על 400-500 גרעון, משם כל שבוע לחתוך ב50- כלומר שבוע שני 100 גרם - שבוע שלישי כבר 50 גרם ואז העמסה ואז עד שבוע של 50 גרם (או אפילו כבר 30) השורפיי שומן יספיקו לי רק ל20 יום ככה שסביר להניח שאני אקח אותם רק מתחיל השבוע השני או השלישי , נראה מה התוצאות שלהם אם בכלל אם אני אראה שאני תקוע אני אקח קלן
בעיקרון אין לי הרבה לחתוך אני סה"כ רוצה לחתוך 3-4 קילו (כמה שיותר שומן משם) ומשם פשוט להמשיך לי בCBL... (בתקווה שאני אשאר על אותו משקל כמו עכשיו ולא אעלה ואמשיך להתחזק גם על משקל נמוך יותר) ואני גם לא רוצה לאבד מידי מהכוח אני כרגע על 12 א.ש בערך רוצה להוריד לאיזור ה10 וזה מספיק לי.

מה דעתך?

@ארז
תודה על התגובה, האמת שקראתי את זה כבר.
התכנון שלי היה ככה - להתחיל 150 גרם פחמימה לבנות תפריט של X2 והשאר שומן ולהשאר על 400-500 גרעון, משם כל שבוע לחתוך ב50- כלומר שבוע שני 100 גרם - שבוע שלישי כבר 50 גרם ואז העמסה ואז עד שבוע של 50 גרם (או אפילו כבר 30) השורפיי שומן יספיקו לי רק ל20 יום ככה שסביר להניח שאני אקח אותם רק מתחיל השבוע השני או השלישי , נראה מה התוצאות שלהם אם בכלל אם אני אראה שאני תקוע אני אקח קלן
בעיקרון אין לי הרבה לחתוך אני סה"כ רוצה לחתוך 3-4 קילו (כמה שיותר שומן משם) ומשם פשוט להמשיך לי בCBL... (בתקווה שאני אשאר על אותו משקל כמו עכשיו ולא אעלה ואמשיך להתחזק גם על משקל נמוך יותר) ואני גם לא רוצה לאבד מידי מהכוח אני כרגע על 12 א.ש בערך רוצה להוריד לאיזור ה10 וזה מספיק לי.

מה דעתך?
נשמע כמו אחלה תכנית ..
אני לא יודע כמה שומן יש בתפריט אבל יש לקבוע את החלבון והשומן ולהשלים עם פחמימה פחות הגרעון ומשם תתחיל לקצץ ,..

יהיה הרבה שומן (לפחות X1 משקל גוף אולי קצת יותר אפילו) אני רוצה להתחיל מ150 פחמימה ואני אצטרך להגיע ללפחות 1800 קלורית קלוריוות בהתחלה (אולי טיפה טיפה פחות)
רשום לי שזה 1853.21 Kcal הRMR שלי אבל זה נראה לי קצת לא הגיוני , כנראה שזה יותר (בגלל אימוני קרוספיט, אירובי שאני עושה בדר"כ ואעשה בחיטוב) אני חושב שבחיטוב אני לא אגיע לפחות מ1700 קלוריות ביום
או שאני טועה ויש מצב שאני אמור להגיע לפחות? כמה קלוריות אתה אוכל ביום? איך חישבת RMR?
@ארז

מה המשקל גוף וגובה? בתכלס כל החישובים באינטרנט זה רק אינדקציה מאוד מאוד מוערכת לגבי RMR הדרך הטובה ביותר היא למדוד לפי קצב ירידה , ללמצוא את המאזן הניטראלי שלך ומשם לקצץ .

עדכון מאתמול:
פרוטוקול 4 של השומן העיקש אחרי צום לילה מיד בבוקר .

אחרי זה בצהריים הלכתי לעשות אימון בנץ:
70*5
80*5
90*5 מאוכזב הייתי מאוד עייף

RDL 3*8 עם 100 ק''ג
חתירה 3*8 0 ק''ג
ab wheel 3*12 10 kg

מיד לאחר האימון הלכתי לשחק איזה שעה שעה וחצי טניס ושם נשברתי כבר העמסי יותר מידי באותו יום הרגשתי על סף עילפון .

הבאסה בסיפור זה שהגעתי לבית ויצאתי באותו ערב ושתיתי שליש בירה וזה פתח לי את התאבון בצורה לא נורמלית, איך שהגעתי לבית לא יכולתי להירדם , מפה לשם התחלתי בהעמסה ואיתה הרגשות אשם.

סעמו החיטוב הזה

פרס:
האימון הכי גרוע שהיה לי מעולם
יש לי דלקת בשורש כף יד שמאל וכאבים מוזרים בכתף , זו היה טעות להתאמן היה הייתי צריך לצרף את האימון ליום שלישי.
50*5
55*5
60*5

אחרי זה התכנון היה אמור להיות 5*10 בפרס
התחלתי עם 45 ק''ג ל9 חזרות והורדתי ל40 ק''ג
סט שני 5 חזרות, שלישי 4
וכבר וויתרתי הלכתי לעשות במקבילים אבל גם זה לא הצלחתי אפילו עם מ.ג בגלל כאבים בכתף.

אפילו אירובי לא היה לי חשק עשיתי 10-15 דק' וחתכתי .

שוקל למחוק את האימון מהארכיון אירובי 60 דק' בעצימות נמוכה בינונית אחרי צום לילה

שבוע 2 אימון 1:
סקוואט
חימומים
125*3
140*3
161*3 בתכלס היה יכול להיות 4 אבל הספוטר עזר לי, אולי זה האפקט הפסיכולוגי של שרוולי ברכיים וידיים שהשתמשתי בהם פעם ראשונה, בכל זאת מרוצה!

5*10 90 kg squat

dumbble row *3.20 22.5kg
אירובי 45 דק'

אימון דדליפט ובנץ:
דדליפט :
135*3
150*3
171*7 לא מרוצה -פעם שעברה היה 175 לעשירייה

בנץ :
75*3
85*3
95*5

חתירה 3*8 70ק''ג
מתח מ.ג- 3*12
בטן 3*12 עם 15 ק''ג

אירובי שעה

בגלל סיבות כאלה ואחרות עשיתי העמסה שנמשכה 3 ימים מה שהעלה אותי ל-71.8 (סוף אימון הייתי 70.1) די מאוכזב הייתי כבר אמור לסיים את החיטוב , בתכלס אני לא סגור על עצמי כרגע עם לעבור למסה או להמשיך עם החיטוב ,
אני איפשהוא מפחד לעבור למסה מכיוון שאני לא רוצה לגדול (כן כן) אסטטיקה יותר חשובה לי בגלל שאני נמוך ,מצד שני אני יודע שיש לי המון להתחזק אבל בלתי אפשרי עם הדיאטה הנוכחית אני רואה המון המון המלצות על CBL , אני שוקל את זה כרגע לא יודע עם זה מתאים לי מבחינת זמנים כי אני בן אדם עובד אך כרגע אני ממשיך עם דל פחמימה ובמידה ואני ארצה לעבור ל-CBL זה יהיה קל מכיוון שגם ככה צריך להיות דל 10 ימים לפני ככה שיש לי עוד 9 ימים להינעל על עצמי לפני העמסה
תמונה.JPG

תמונה (1).JPG
שעה אחרי תחילת העמסה 😃

אימון סקוואט (היה אמור להיות בחמישי אבל מעדיף לתת ליד לנוח עדין לו החלימה לחלוטין)
130*5
150*3
165*1 תאמת היה לי עוד אחד אבל ירדתי בטעות לATG לא היה לי שום סיכוי לעלות חזרה.
5*10 סקוואט (עמידה רחבה ,ATG,פרונט(60 ק''ג ) ,לואו בר, והיי בר (איכס ) 90 ק''ג

חתירה עם דאמבלים של 22.5ק''ג 3*15

אירובי 30 דק'

מתיחות !

פרס :
50*3
55*3
65*3

פווארקלין ניסיתי מקסימום הגעתי עד 87.5 בפרמידה עולה
מקבילים 3*12 עם 15 ק''ג
ab wheel 3*12 עם 15 ק''ג
קצת בייספס ושראגס
ולהפתעה הלא נעימה .. אני במהלך החג אכלתי כמו בן אדם רגיל (אחמ אחמ.. ) כולל פחמימות .
היום בחדר כושר עליתי על המשקל וחשכו עייני .. 73.5.
עוד הפעם אני יגיד 73.5 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
אני בתקופה כזאת שאני לא יודע מה לעשות אני כרגע אוכל בלי בקרה כלשהי אין לי מושג גם אם אני יהיה בארץ כדי להתחרות בנובמבר , לא יודע אם אני רוצה לחטב או לעשות חיטוב שוב , הדבר היחידי שאני יודע זה שה' נותן אגוזים למי שאין שיניים.

יאללה בי

עזוב שטויות, כנס איתי בעד 100 וסגור עניין.

ברור שלא, אבל כמה כבר אפשר להשאר באותה קטג' ולחטב [=לסבול] כל החיים?

גם נכון, פשוט לא הגעתי ליעד שלי בגלל זה אני מתבאס כל כך..
בכל מקרה היום נשקלתי סוף אימון והייתי 72.2 ק''ג כבר יותר טוב .

דדליפט :
145*5
160*3
180*3 בתכלס הרביעי יכל להיסגר אבל אחרי שהמוט עבר את הברכיים הרגשתי אי נעימות בגב וישר שחררתי.

דדליפט קונבציאונלי 120/8 100/10 100/10
מתח 12/12/5 מ.ג
ab wheel 12*3 15 kg

משקלים מרשימים ביותר למ.ג. שלך !! ושמע התמונת כרס שהעלת שם הורגת מצחוק :food-and-drink005:

אימון בנץ ופרס אחרון לפני הדילואדד
בנץ :80*5
90*3
100*3 סוף סוף תלת ספרתי.

פרס:
50*5
55*3
65*3

בנץ שלילי מהיר 3*12 60 ק''ג
ab wheel 3*12 15 kg
בייספס טרייספט

73 ק''ג .. נשבע לכם שאם הייתי יכול לשרוף שריר במקום מסויים הייתי שורף..

אימון בנץ ופרס אחרון לפני הדילואדד
בנץ :80*5
90*3
100*3 סוף סוף תלת ספרתי.

פרס:
50*5
55*3
65*3

בנץ שלילי מהיר 3*12 60 ק''ג
ab wheel 3*12 15 kg
בייספס טרייספט

73 ק''ג .. נשבע לכם שאם הייתי יכול לשרוף שריר במקום מסויים הייתי שורף..
2 פלטות נשמע טוב יותר מתלת ספרתי 😃

תחילת מחזור מספר 5
חוזר לחיטוב בפעם ה12312943210 !! מה שאומר שלתחרות הקרובה אני לא יגיע מוכן בשיט ..
שבוע 1 התחלתי את המחזור עם קצת פציעות (נקע/סדק בקמיצה ביד שמאל) ושריר האמסטרינג צד שמאל שהתכווץ לי ברמות לפני שבוע ועד עכשיו לא השתחרר)
אימון סקוואט:
5*115
135*5
155*8 הייתי יכול לסחוט עוד 1-2 בלחץ אבל ההאמסטרינג התחיל ממש לכאוב בשלב היה ופחדתי להיזרק .

3*10 atg 90 kg squat
dumbble row 3*15 25 kg

45-50 דק' אירובי

מ.ג 74 ק''ג

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית