הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע הסייקל הבא שלי

• פותח/ת השרשור kfir
  • פורסם בתאריך

kfir

משתמש מתחיל
14
0
נק' מוניטין:
0
14
0
סוף סוף נכנס שוב לסייקל
אז ככה
שבוע 1-12 500 אנטט מפוצל לשתיים
שבוע 1-11 250 דקה לשבוע
שבוע1-4 40 מ"ג דיבול ליום

עכשיו רציתי לדעת אם אני יכול להכניס את הדקה ואנטט בזריקה אחת אם כן מתיי לשלב בזריקה הראשונה של השבוע או השנייה?

לגביי ה-pct
בעקרון יש לי שניי אמפולות של כוריגון במינון של 5000 iu כל אמפולה אז חשבתי לקחת בשבוע השמיני את הכוריגון במינון של ה-5000 וזהו, מה אומרים?

ושבוע וחצי לאחר הזריקה האחרונה לקחת נולבה 40\40\20\20
או לשלב אכשהו גם כלומיד תנו המלצה
תודה:s85:

הייתי מעלה את הדקה ל 400 מ"ג, את הדקה והאננתת תיקח ביחד, אפילו אתה יכול לקחת אותם באותו מזרק אם אתה מזריק לתחת.

לגבי הכוריגון, אל תיקח אותו עם המים שקיבלת, אתה צריך לקחת עם מים בקטריאוסטטים, מינון של 500IU יום כן יום לא יהיה בסדר גמור, למשך חודש.

נולבדקס - אתה יכול להוסיף כלומיד, זה כבר החלטה שלך כי הסייקל הוא לא חזק מדיי אבל גם לא חלש מדיי, אם אתה לוקח כלומיד תיקח במינון של 100/100/50/50, קח בחשבון שכלומיד יקר יותר מנולבדקס.

איזה חברות החומרים שלך?

• פותח/ת השרשור
החומרים של חברת באלקן
בכל מקרה המינון של הדקה הוא 250 ל1 מ"ל אז אני נותן זריקה אחת של דקה זה בסדר?
ואם אני שם את האנטט והדקה משולב במזרק יש אפשרות להזריק לרגל??
והכוריגון אתה אומר לא לשים במים שקבלתי אלא אם מים בקטריאוסטטים (מזה סליחה על הבורות)

נתחיל מזה, שאני במקומך לא הייתי נוגע בבלקן, זו חברה מולדובנית לא איכותית כ"כ, אם יצא לך תריץ עליהם חיפוש בפורומים, אתה תראה הרבה דברים שליליים עליהם.

לשאלה שלך, אז תיקח 0.75 מ"ל פעמיים בשבוע, תכלס אתה אפילו יכול לקחת 1.5 מ"ל פעם אחת בשבוע, כי הדקה הוא חומר איטי.
אתה יכול לשים את שניהם באותו מזרק, לא ממליץ לך להזריק ישר לרגל, כי הסיכוי שתפגע בעצב הוא גבוה ואז לא תוכל להזיז את הרגל לכמה ימים. זה מתוך נסיון שלי, בסייקל הראשון - זריקה ראשונה פגעתי בעצב ושבוע שלם לא יכלתי לקפל את הרגל, בגלל זה גם לא יכלתי ללכת לחדר כושר וללימודים שלי.

מים בקטריאוסטטים זה:
http://cgi.ebay.com/Hospira-Bacteriostatic-Water-0-9-benzyl-alchohol_W0QQitemZ130302636168QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_0?hash=item1e56a47088&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72:1205|66:2|65:12|39:1|240:1318|301:1|293:1|294:50

• פותח/ת השרשור
אני יכול לשים את זה אם מים מזוקקים??
ואשמח אם תיתן לי איזה סרטון לראות איך אני עושה את כל תהליך ההכנה של הכוריגון
תודה

יש במאמרים קובץ וידאו של הכנת הכוריגון, במאמר למתחילים למטה, לא רק מים בקטריאוסטטים, מים מזוקקים יהרוס את הכוריגון, גם אסור לך להזריק את המים האלו לגוף, אלו מים שעברו תהליך כימי, אאל"ט ניקוי כל המלחים.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית