הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ בקשר לקריאטין מונוהדרייט

bietarist

מושעה
2,468
0
נק' מוניטין:
7,494
2,468
0
אני מזמין את הקריאטין הזה:
Creatine Monohydrate

יוצא לי :
TOTAL:
null.gif

$23.08

1)זה משתלם או שכדי להוסיף עוד משהו?
2)ועוד שאלה ה23 דולר זה כל הסכום כולל משלוח כולל מה שאני ישלם גם במכס?
איך זה הולך?
תודה

• פותח/ת השרשור
סבבה אז לפי משהבנתי אם הזמנתי עד 50 דולר אז אני לא ישלם כלום בארץ, ואם הזמנתי ביותר מ50?
ועוד משהו רשמת את זה:

"כך אני עושה מזמין 2-3 דליים של 1 קילו ומכניס בחבילה כל מיני שטויות, החיסכון מחבילות כאלו בארץ יכול להגיע לכמה מאות שקלים)."

מה אתה מכניס שם? סתם מעניין אותי לדעת..

ודבר אחרון רשום שם אין לבחור במשלוחי EXPRESS למינהם, איך אני יודע איזה סוג של משלוח יהיה לי

• פותח/ת השרשור
  • פותח/ת השרשור
הא.. התלהבתי בהתחלה חשבתי 60 זה הסכום הסופי..פתאום אני רואה 100 דולר
אה אבל אני רואה שלהזמין רק קריאטין מונו זה די משתלם יוצא איזה רווח של 150 שקל
מהמחיר של הארץ

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
טוב הזמנתי בסוף רק קריאטין מונו..
עכשיו הם צריכים לשלוח לימכתב או משהו?

משה תראה מה שלחו לי באיימיל

Your order #6434383 has been placed on hold because we need to verify some information with you before it can ship. This is most likely because the address we are shipping to does not match the address that is on file with your credit card company, but it could have been flagged for other similar reasons.
In order to immediately ship out your order, we simply need you to e-mail us your credit card billing address and the 3 or 4 digit CVV2 number from the back of your card. We will then contact your credit card company to verify the information, then ship your order immediately if it matches!
We know this is an extra hassle, but we need to do this to protect our awesome customers like you from fraud. Once this is done, you will be on our list of verified customers! We look forward to hearing from you. Let me know if you have any questions!
Thanks!
Tommy Zarate
Bodybuilding.com

לא מבין אנגלית כל כך.. מה אני צריך לעשות עכשיו?

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
משה סליחה על החפירה אבל הם שוב שלחו איימיל
Thank you for the email! I'll go ahead and write your CVV2 # down in your account. But I'm actually going to need you to verify your billing address before we can get your order shipped out to you. Once we recieve that piece of information, I'd be more than happy to get your order shipped to you as fast as possible!

מה צריך לעשות
ושוב תודה

תשלח להם שוב את הכתובת שלך בבית (באנגלית במדוייק כולל עיר וארץ + השם המלא שלך או השם למי אתה רוצה לשלוח )
ותרשום להם שוב את ה CVV2 (אותו מספר ששלחת להם כבר)

• פותח/ת השרשור
לכתוב להם את הכתובת והפרטים שלי או של בעל הכרטיס(הזמנתי דרך כרטיס של חבר)
מה הם כתבו בהודעה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית