הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

בחתירה התנועה צריכה להיות מתפרצת ?

"כל הבילדרים עובדים ככה" זו לא תשובה, זו טענת אד פופולום.

סליחה שאני נדחף מה לגבי רוחב אחיזה?
אחיזה רחבה? באחיזה צרה אני מרגיש רק את הידיים וזהו באחיזה רחב אני מרגיש את הכיווץ בשכמות

אז אתה לא מכווץ מספיק.

כמה שטויות אלוהים

א. בחדר כושר מה שאתה מרגיש הוא לא רלוונטי ולפי רגש אתה לא יוכל לקבוע איזה שרירים עובדים
דוגמה הכי פשוטה זה אם תעשה לחיצת חזה אני לא ראיתי עוד מישהו שקם מלחיצת חזה ואמר ואוו איך החזה שלי כואב
ב. אחיזה רחבה זה תרגיל לכתף אחורית בלי שום עזרה של הגב (אלא אם כן החיטרה שאתה עושה עם האחיזה הרחבה היא ברמת פשיטה של הכתף ולא הרחקה אופקית כמו ברוב המקרים שמדובר על אחיזה רחבה)
אם המטרה שלך בתרגיל הוא חיזוק הגב אז אחיזה צרה זאת התשובה.

נערך לאחרונה:
כמה שטויות אלוהים

א. בחדר כושר מה שאתה מרגיש הוא לא רלוונטי ולפי רגש אתה לא יוכל לקבוע איזה שרירים עובדים
דוגמה הכי פשוטה זה אם תעשה לחיצת חזה אני לא ראיתי עוד מישהו שקם מלחיצת חזה ואמר ואוו איך החזה שלי כואב
ב. אחיזה רחבה זה תרגיל לכתף אחורית בלי שום עזרה של הגב (אלא אם כן החיטרה שאתה עושה עם האחיזה הרחבה היא ברמת פשיטה של הכתף ולא הרחקה אופקית כמו ברוב המקרים שמדובר על אחיזה רחבה)
אם המטרה שלך בתרגיל הוא חיזוק הגב אז אחיזה צרה זאת התשובה.

התכוונתי לזה שבסרטוני טכניקה שאני מצלם לא רואים שום קירוב בשכמות , אלא רק ידיים זזות וזה סיקרן אותי.
אז כן אני "מרגיש" שהגב לא עבד...

התכוונתי לזה שבסרטוני טכניקה שאני מצלם לא רואים שום קירוב בשכמות , אלא רק ידיים זזות וזה סיקרן אותי.
אז כן אני "מרגיש" שהגב לא עבד...
עוד פעם אני חוזר למה שאמרתי
במידה ועשית אחיזה צרה עשית פשיטה בכתף שאת הפעולה עושים 5 שרירים שהאגוניסט הוא הלטיסימוס דורסי שזה "הרחב גבי" בעברית שריר בגב התחתון הוא לא מקרב שכמות , בפעולה הזאת כמו גם בהרחקה אופיקית שזה אחיזה רחבה יש קרוב בשכמות, אז גם אם עשית הרחקה אופקית או בין אם עשית פשיטה בכתף או בין אם עשית את זה בצורה בין משורית היה לך קרוב בשכמות וזאת עובדה ברמה אנטומית והמקרבי שכמות עבדו!

אומנם אם המטרה שלך היא פיתוח של מקרבי השכמות הייתי ממליץ לך לעשות תרגילים מבודדים וספציפים לטרפזיוס (השריר העליון בגב) כדי לוודא התשה של השריר מאשר לנסות לעשות זאת בחטירה כי הלטיסימוס יותש שם הרבה יותר מהר והתרגיל לא יהיה אפקטיבי למקרבי שכמות אם המטרה שלך בתרגיל הוא פיתוח שלהם
יש לך פה הרבה תרגילים אתה מוזמן לבחור http://www.bodybuilding.com/exercises/finder/lookup/filter/muscle/id/11/muscle/traps

תהנה

נערך לאחרונה:
Back
למעלה תחתית