הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ power clean

• פותח/ת השרשור FatBoy
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול

FatBoy

משתמש מתחיל
154
7
נק' מוניטין:
7
154
7
היום התנסתי בPC פעם ראשונה, אני רוצה לדחוף אותו פה ושם(מתי שאפשר לעשות) ואני רוצה לדעת מאיפה הכי טוב ללמוד(יש איתי מאמן אבל בכ"ז), אם למישהו יש הסבר טוב וסרטון טוב(יש לי את הספר של ריפטו ואני מתכוון לקרוא מן הסתם אבל לא מצאתי ממש סרטונים שלו על PC אז אם למישהו יש המלצה)
אני מדבר על הקלין המלא, הרמה מהרצפה, סקוואט, וסיום עם פרס
תודה רבה

אתה מדבר על Thruster.
חפש סרטונים של קרוספיט.

מה הכוונה thruster לא שמעתי על זה
וזה משנה איזה סרטון? כאילו יש קבוצה מסוימת שאפשר לסמוך עליה?

התרגיל שאתה מדבר עליו הוא לא Power Clean, הוא נקרא Thruster.
תעשה חיפוש. תתאמץ.

• פותח/ת השרשור
התרגיל שאתה מדבר עליו הוא לא Power Clean, הוא נקרא Thruster.
תעשה חיפוש. תתאמץ.
עשיתי וזה לא זה
הרי הPC האולימפי מתחיל בדדליפט, משיכה לסוג של פרונט סקוואט וסיום בהנפה מעל לראש

עשיתי וזה לא זה
הרי הPC האולימפי מתחיל בדדליפט, משיכה לסוג של פרונט סקוואט וסיום בהנפה מעל לראש

JERK =/= PRESS

אתה מדבר על קלין

זה על אותו העיקרון של הפאוורקלין רק שאתה מעיף את המוט במקום לפטמות לאזור המותן (באזור השישליק אי שם) ונכנס בפרונט סקוואט מלא ATG מתחת למוט במהירות ואז עולה ואת עושה למוט JERK שזה יכול להיראות לך כמו פרס/פוש פרס אבל התנאי הוא שהמשקל יעלה למעלה רק עם התנופה, בלי ללחוץ אלא רק לפי התנופה.

המלצה שלי: תישאר עם הפאוורקלין, כל קוף יכול לבצא את זה כשאפילו שיש לתרגיל טכניקה "מסובכת" זה פשוט:
קח מוט ותרים למעלה במשקלים גבוהים לפי דעתי והנסיון כבר לא תמשוך מהידיים. (עדיין ממליץ לראות את הסרטונים וכו' כדי להבין בערך את התנועה).

קלין פי כמה וכמה יותר מסובך ולוקח יותר זמן ללמוד ובאמת שהאנשים שהם משקולנים פה הם פשוט גאונים בקטע הזה , גם כל סרטוני הסנאץ' אני פשוט נדהם כל פעם מהמהירות אתה לא ממצמץ והמוט כבר מעל הראש.

• פותח/ת השרשור
JERK =/= PRESS

אתה מדבר על קלין

זה על אותו העיקרון של הפאוורקלין רק שאתה מעיף את המוט במקום לפטמות לאזור המותן (באזור השישליק אי שם) ונכנס בפרונט סקוואט מלא ATG מתחת למוט במהירות ואז עולה ואת עושה למוט JERK שזה יכול להיראות לך כמו פרס/פוש פרס אבל התנאי הוא שהמשקל יעלה למעלה רק עם התנופה, בלי ללחוץ אלא רק לפי התנופה.

המלצה שלי: תישאר עם הפאוורקלין, כל קוף יכול לבצא את זה כשאפילו שיש לתרגיל טכניקה "מסובכת" זה פשוט:
קח מוט ותרים למעלה במשקלים גבוהים לפי דעתי והנסיון כבר לא תמשוך מהידיים. (עדיין ממליץ לראות את הסרטונים וכו' כדי להבין בערך את התנועה).

קלין פי כמה וכמה יותר מסובך ולוקח יותר זמן ללמוד ובאמת שהאנשים שהם משקולנים פה הם פשוט גאונים בקטע הזה , גם כל סרטוני הסנאץ' אני פשוט נדהם כל פעם מהמהירות אתה לא ממצמץ והמוט כבר מעל הראש.
אני כבר מבולבל לגמרי, אני מתחיל בדדליפט, מושך לפרונט סקוואט, עולה ועושה פרס/מכרע ומעיף מעל הראש, זה הקלין לא?
אתה גם טועה וגם בא ללמד אותי?
חבל שאתה מדבר בזלזול חבר, אבל אתה טועה, אני לא מדבר על THRUSTER

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית