מידע תקראו את הכתבה הזאת ותנו את דעתכם בהתאם..חשוב מאוד.

נכון באמת אי אפשר לספוג יותר מ10 גרם חלבון הידרולייט בשעה, אבל זה לא אומר שזה לא יספג במלואו לאחר כמה שעות.

על פי מחקרים שונים, הגוף לא מסוגל לספוג יותר מ־10 גרם חלבון בשעה. עולה מכך שתוספי חלבונים שמכילים 30 גרם חלבון ומעלה (וכאלה הם לא מעט מהתוספים) הם לא רק מיותרים, אלא גם עלולים לגרום להצטברות של חלבון ותוצריו בגוף וכאמור לנזק. בנוסף, כמות מוגזמת של חלבון שלא מנוצלת עשירה בקלוריות ולכן עלולה לגרום להשמנה.
זה לא נכון
בכל מקרה אין הוכחה אחת שחלבון יכול לגרום נזק לכליות, זה הכל "בתאוריה" שוב מחקר לא הוכיח את הטענה המטושפת הזו, יש מחקרים שמראים שגם 4 גרם פר קילו הם בטוחים ללא כל תופעות לוואי (תחפש הבאתי את המחקר כמה פעמים בפורום).
אם תאכל 500 גרם חלבון בארוחה, לארוחה יקח פשוט כמה שעות להתעכל ויהיה שיחרור איטי יותר של חומצות אמינו לדם זה כל הסיפור.

אני יותר ויותר מתחיל להבין שעדיף לזרוק את כל האבקות חלבון לכל הרוחות ואכול ארוחה מסודרת בבית אחרי האימון פשוט בלי שומן בכלל..

אני יותר ויותר מתחיל להבין שעדיף לזרוק את כל האבקות חלבון לכל הרוחות ואכול ארוחה מסודרת בבית אחרי האימון פשוט בלי שומן בכלל..
ומה ההבדל בין אוכל מוצק לאבקה?

את החלבון צריך לאכול באופן מסודר במהלך היום", מסבירה ד"ר קונסטנטיני, "ולא כדאי להגיע למצב קטבולי, שבו הגוף מפרק את השרירים שלו כתוצאה מירידה בריכוז של חומצות האמינו"
:😃(

ההבדל הוא שכנראה אין הבדל ועל אבקה אתה מוציא מאות שקלים נוספים וזה עוד בלי שאר התוספים תזונה

ההבדל הוא שכנראה אין הבדל ועל אבקה אתה מוציא מאות שקלים נוספים וזה עוד בלי שאר התוספים תזונה
1. אף פעם אף אחד (לפחות לא כאן באתר) שאבקת חלבון תעזור לך אחרת בניגוד לאכול
2. לאבקת חלבון יש 3 מטרות:
א. נוח
ב. טעים (לרוב)
ג. זול (אם תקח כמות חלבון בX דלי לעומת אותה הכמות מטונה, ביצים או חזה עוף תראה שאתה חוסך כסף)

א. נוח
ב. טעים (לרוב)
ג. זול (אם תקח כמות חלבון בX דלי לעומת אותה הכמות מטונה, ביצים או חזה עוף תראה שאתה חוסך כסף)
מושיקו, החלטתי שאני חוסך קצת בכסף לאחרונה על האבקת חלבון וחי על הטונה של ההורים. יש לזה גם יתרון בנושא התיאבון שכן זה יותר משביע מאשר משקה חלבון.

האם יש הבדל אם אני יאכל את הטונה במים עם פחמימה מיד לאחר האימון או חצי שעה אחרי (בבית)? האם זה באמת משנה אם אני מוסיף לטונה שומן כלשהו (טחינה / שמן זית / מיונז) מיד לאחר האימון?

כי זה מוריד את האינדקס הגליקמי של הארוחה אם אני לא טועה, ולא חושב שזה משנה כל כך כבר.
ואנחנו עדיין שותים את החלבון עם הפחמימה כי הגוף צריך קודם כל את הפחמימה הזמינה אז מוסיפים אותה לשייק כי זה נוח..

נכון באמת אי אפשר לספוג יותר מ10 גרם חלבון הידרולייט בשעה, אבל זה לא אומר שזה לא יספג במלואו לאחר כמה שעות.

זה לא נכון
בכל מקרה אין הוכחה אחת שחלבון יכול לגרום נזק לכליות, זה הכל "בתאוריה" שוב מחקר לא הוכיח את הטענה המטושפת הזו, יש מחקרים שמראים שגם 4 גרם פר קילו הם בטוחים ללא כל תופעות לוואי (תחפש הבאתי את המחקר כמה פעמים בפורום).
אם תאכל 500 גרם חלבון בארוחה, לארוחה יקח פשוט כמה שעות להתעכל ויהיה שיחרור איטי יותר של חומצות אמינו לדם זה כל הסיפור.

אבל, המשמעות של 10 גרם בשעה היא, שהחסם העליון ביום הוא 24 כפול 10 גרם ביום. מה הטעם ב 500 גרם, לשיטתך? אפשר לאכול רק פחמימות למחרת?😉

אבל, המשמעות של 10 גרם בשעה היא, שהחסם העליון ביום הוא 24 כפול 10 גרם ביום. מה הטעם ב 500 גרם, לשיטתך? אפשר לאכול רק פחמימות למחרת?😉
שנגיע ל500 גרם חלבון הידרולייט ביום נדבר, זה בלתי אפשרי גם לא מייקל פלפס שמלס קולמן ועוד חרתא כולשהוא (גם 240 הידרולייט בספק רב)
אוכל זה אוכל, אני מבטיח שאם תאכל 500 גרם חלבון לא תרצה לאכול לפחות כל אותו היום ואם תאכל 1000 גרם חלבון זה פשוט יתעכל ויתעדכל וזה יכול לקחת יותר מ24 שעות (או שתקיא את זה אחד מהשניים)

א. נוח
ב. טעים (לרוב)

זה לא יותר זול..

נכון אצלך לא כשאתה קונה טונה מהשטחים בטח שזה יהיה יותר זול (ולא יודע מה איתך אני אישית משיג חלבון דיי בזול)

נכון אצלך לא כשאתה קונה טונה מהשטחים בטח שזה יהיה יותר זול (ולא יודע מה איתך אני אישית משיג חלבון דיי בזול)

טונה סטאריקס זה מהשטחים?
4 שקל ל30 גרם חלבון. למרות שאני קונה ביותר זול.
אצלך אתה משלם 3 ל21 גרם חלבון, שזה יוצא יותר יקר, או לפחות לא יותר זול.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית