הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ העמסה ראשונה

RussianHotGirl

משתמש משקיע
5,678
4,021
נק' מוניטין:
18,720
5,678
4,021
מכון חלודה
העמסה ראשונה אני נמצא על דיאטה דלת פחמימה (50-70) ועל 1500 קלוריות ב-76 קילו על 179.5 ס"מ
ההעמסה הראשונה שלי ב6.5 ואז עוד פעם אחרי 12 יום.

הערכים בסדר?:
3250 קלוריות
666 גרם פחמימה
92.5 גרם חלבון
17.5 גרם שומן

סה"כ מאזן חיובי של 600-500 ואני נמצא במאזן שלילי של 1000+- ביום יום

פשוט העמסה ראשונה ואני לא רוצה לדפוק את זה אז אני שואל 😃

• פותח/ת השרשור
יהיה לך חיטוב מהשטן 😈

ירדתי כבר 6.5 קילו (אם יש לך כוח ללכת לחשב את המאזן השלילי הכולל בלוג כדאי לראות כמה זה שומן או שריר וכמה זה נוזלים אתה מבורך) וצצו ריבועים עליונים, לאחרונה גילית שאני צורך כמויות ענקיות של נתרן שמפוצצות בנוזלים.
אני לא רואה ירידה במסת שריר, חוץ מזה כשהייתי מפוצץ נוזלים החזה היה נראה סמכותי יותר בחולצה ופה הוא קטן יותר אך נראה יותר טוב בלי חולצה.

ב-25 למאי אני מעלה תמונה חדשה ונראה ביחד מה יהיה, גם החיטוב לא קשה לי אפילו אני נאבק לאכול את האוכל כי אני כבר מפוצץ כשאני רוצה אני מכונת אכילה וכשלא אני אנ!רקס.

אז בינתיים זה לא מהשטן, מה דעתך על ההעמסה?

- - - עידכון הודעה - - -

ואם לא ידעתה אני כבר 3-3.5 שבועות בחיטוב

ירדתי כבר 6.5 קילו (אם יש לך כוח ללכת לחשב את המאזן השלילי הכולל בלוג כדאי לראות כמה זה שומן או שריר וכמה זה נוזלים אתה מבורך) וצצו ריבועים עליונים, לאחרונה גילית שאני צורך כמויות ענקיות של נתרן שמפוצצות בנוזלים.
אני לא רואה ירידה במסת שריר, חוץ מזה כשהייתי מפוצץ נוזלים החזה היה נראה סמכותי יותר בחולצה ופה הוא קטן יותר אך נראה יותר טוב בלי חולצה.

ב-25 למאי אני מעלה תמונה חדשה ונראה ביחד מה יהיה, גם החיטוב לא קשה לי אפילו אני נאבק לאכול את האוכל כי אני כבר מפוצץ כשאני רוצה אני מכונת אכילה וכשלא אני אנ!רקס.

אז בינתיים זה לא מהשטן, מה דעתך על ההעמסה?

- - - עידכון הודעה - - -

ואם לא ידעתה אני כבר 3-3.5 שבועות בחיטוב
6.5 קילו ל3.5 שבועות זה לא מטורף

הגרעון שלך גדול מידי-ערכי ההעמסה בסדר

טוב הכל יחסי.. פשוט לי היה מאוד קשה לרדת 6 ק"ג (כמעט 3 חודשים).
בוא נגיד שאם היית בדיאטת דלת פחמימה במאסה אז כן 6.5 ב3 שבועות זה הרבה
אבל קח בחשבון שבהתחלה כל מה שיורדים כמעט זה נוזלים-ויש בוסט דיי גדול שיורד בשבועות הראשונים

• פותח/ת השרשור
6.5 קילו ל3.5 שבועות זה לא מטורף

הגרעון שלך גדול מידי-ערכי ההעמסה בסדר

אבל קח בחשבון שבהתחלה כל מה שיורדים כמעט זה נוזלים-ויש בוסט דיי גדול שיורד בשבועות הראשונים

אמרתי שבשביל לדעת את הירידה צריך לחשב גירעון (צריך לבדוק בלוג יש את המידע אין את הכוח)
אבל פשוט ציינתי שאני מסתגל החיטוב לא קשה לי...
אני יכול להמשיך ככה הרבה זמן, אבל לפי מונלייט אני 24% (אני בספק אבל הוא בד"כ צודק ) אז אני בגירעון יותר גדול.

תשאלה שדי קשורה, העמסה חייבת להיות מפחמי מה ״איכותית״? אפשר העמסה מלחם או ממתקים לדוגמא?

תשאלה שדי קשורה, העמסה חייבת להיות מפחמי מה ״איכותית״? אפשר העמסה מלחם או ממתקים לדוגמא?
שמעתי הרבה אנשים שהולכים לכיוון של פחמימה איכותית בלבד ושמעתי על אלו שאמרו שאפשר לשלב גם סוכרים
עצה שלי - לבנות את זה על פחמימות איכותיות כי מסוכרים קל מאוד להתפזר ולהגיע לפלוס עצום
אבל,אם יש איזה מאכל שאתה חפץ בו והוא פחמימתי-סוכרי,כמובן שתאכל.

• פותח/ת השרשור
שמעתי הרבה אנשים שהולכים לכיוון של פחמימה איכותית בלבד ושמעתי על אלו שאמרו שאפשר לשלב גם סוכרים
עצה שלי - לבנות את זה על פחמימות איכותיות כי מסוכרים קל מאוד להתפזר ולהגיע לפלוס עצום
אבל,אם יש איזה מאכל שאתה חפץ בו והוא פחמימתי-סוכרי,כמובן שתאכל.

ההעמסה היא פיצה 🤘

• פותח/ת השרשור
תשכח מזה. אלא עם כן אתה אוכל את זה בלי גבינה או עם גבינה ממש דלה

הערכים מתאימים (תסתכל למעלה), למה לא?

--------------------------------

גם מבחינת שומן זה לא יותר מ-20 גרם

הערכים מתאימים (תסתכל למעלה), למה לא?

--------------------------------

גם מבחינת שומן זה לא יותר מ-20 גרם
הערכים של השומן לא הגיוניים אם אתה מכתוון לאכול פיצה או שאתה מתכוון לאכול 1-2 משולשים

• פותח/ת השרשור
הערכים של השומן לא הגיוניים אם אתה מכתוון לאכול פיצה או שאתה מתכוון לאכול 1-2 משולשים

פיצה האט דקה - הרבה
אני לא מכיר את הפיצה אז אני לא יודע אם זה הגיוני או לא לדוגמא אם זה היה פאדל הייתי חושב שזו טעות

- - - עידכון הודעה - - -

מה אתה חושב? הערכים מזוייפים?
ההעמסה מחר :hoel

- - - עידכון הודעה - - -

לפי נטוגרין יש 2.5 גרם שומן במשולש
לפי קקי יש 10 גרם שומן במשולש

אבל אצל קקי זה יותר ישן....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית