הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הגעה לכשל בסט האחרון בכל תרגיל

m0stMuscular

משתמש קבוע
1,425
188
נק' מוניטין:
231
1,425
188
אני בתכנית AB 4 פעמים בשבוע ובסט האחרון בכל תרגיל אני מגיע לכשל ... ככה המאמן שלי המליץ לי הוא אמר לי שזה גורם לגירוי הכי טוב לסיבי השריר . ראיתי פה שהרבה כותבים שזה לא טוב וכו , יש לכם מחקרים בנושא ? אני מתאמן ככה שנה וחצי חח

ממה שאני מבין אם התרגיל מאפשר ללכת לכשלון, אז כן בסט האחרון אפשרי לעשות את זה.
זה לא יכול להזיק, אבל זה כן גורם לעייפות גדולה יותר של השריר וסיכוי גדול יותר ל-DOMS.

• פותח/ת השרשור
ממה שאני מבין אם התרגיל מאפשר ללכת לכשלון, אז כן בסט האחרון אפשרי לעשות את זה.
זה לא יכול להזיק, אבל זה כן גורם לעייפות גדולה יותר של השריר וסיכוי גדול יותר ל-DOMS.

ברור שאני לא יגיע לכשל בבנצ' בלי ספוטר ... אבל למשל במתח מסור וכל הפימפומי ידיים למה לא ? המטרה זה מסה לא כוח

כן למסה זה יותר מומלץ.
אתה יכול להמשיך להתאמן ככה בכיף 😃

יש כמה דרגות כשל לפני פציעה \\ קרע בסיבי שריר.. כשל ראשוני זה משלבים הראשונים לפציעה..
אבל איש חכם אחד אמר אם לא תעשה מה שאתה לא יכול "לעשות" לא תתקדם..

בכשל אתה נותן לשריר תחושה חדשה גירוי חדש..
אבל לא להגזים.. כי אתה יכול למצב של קריעת סיבי שריר... וזה לא נעים עד שזה גוף מתקן את נזק..
(ואל תשאל את עצמך.. אבל באימון אני עושה נזק לשריר ואז "מתקן" את זה אם התזונה ומנוחה.. זה טעות.. באימון אתה מרחיב את עובי סיבי השריר.. סתם לידע כללי רק.. , וזה מגיע למצב של קריעה של סיבים זה פציעה לכל דבר.. )

Back
למעלה תחתית