הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מסתבך עם הסקוואט

• פותח/ת השרשור bar728
  • פורסם בתאריך

bar728

משתמש פעיל
427
2
נק' מוניטין:
91
427
2
כבר כמה אימונים שאני מנסה לעבוד על הטכניקה עם משקל קל ועדיין הכל חוזר על עצמו..😵

1.שאני מגיע קרוב למקביל הגב תחתון מתעגל למרות שאני לא מרגיש מתיחה בהאמסטרינג..דווקא יותר באזור שמסומן בעיגול
2.אותו אזור כואב ותפוס לי כבר שבועיים וגם באימון עצמו כואב
3.כאבים בPATELLA בשתי הברכיים אך יותר בשמאל שדווקא "בריאה " יותר

זה האזור-
125814-004-B56DEDD2.jpg

תודה על העזרה​

מנסיון אישי זאת בעיית טכניקה, לפני שאתה מעלה סרטון אני אנבא שהעמידה שלך לא תהיה רחבה מספיק, המוט ישב גבוה מדי, אתה תרד למטה עם התחת במקום אחורה ותגלוש עם הברכיים במקום לדחוף אותם החוצה, שינויים קטנים שעזרו לי מאוד.

שים לב שאתה נשען יותר מדי לצד ולא ישר, תנסה לשבת יותר אחורה והברכיים נראלי קצת עוברות [קשה לראות בגלל המצלמה]

1. אתה מעביר משקל לאצבעות.
2. אתה לא שובר מקביל.

נסה בפעם הבאה לפשק יותר את הרגליים, יאפשר לך לרדת יותר. צלם והעלה סרטון לביקורת. הצב את המצלמה מעט רחוק יותר, כדי שניתן יהיה לראות יותר חלקים מהגוף.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
  • פותח/ת השרשור
1. אתה מעביר משקל לאצבעות.
2. אתה לא שובר מקביל.

נסה בפעם הבאה לפשק יותר את הרגליים, יאפשר לך לרדת יותר. צלם והעלה סרטון לביקורת. הצב את המצלמה מעט רחוק יותר, כדי שניתן יהיה לראות יותר חלקים מהגוף.

אימון אחרון עזר לי שהוספתי משקל על המוט..
מחר אימון אני יצלם ויעלה..תודה

1) לא שובר מקביל...
2) אתה מעביר את כל המשקל שלך בעליה קדימה ומאבד יציבות
3) כמו שזה אמר מעלי כל המשקל שלך בא מאזור האצבעות בכף רגל ... ובגלל זה אתה הולך קדימה אם משקל

כך משהוא שבמת יודע לעשות SQ ושיתרגל איתך.. הכי טוב

אתה עושה תנועה מוזרה עם הברכיים.
תדמיין שבחלק העליון של התנועה אתה לוקח את הברכיים שלך קדימה ואחרי זה התנועה באה מהאגן.
.

תסתכל ב2:09. הוא מוציא את הברכיים החוצה בהתחלה ואחר כך עושה את התנועה מהאגן.

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית