הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מתלבט בין 2 ספות כושר משולבות

• פותח/ת השרשור anutkk
  • פורסם בתאריך

anutkk

משתמש מתחיל
236
2
נק' מוניטין:
-20
236
2
שלום לכולם ..

אני רק התחלתי להיכנס לכול העולם הזה של הפיתוח גוף והתעניינתי במכוני כושר (אזור המרכז) וכולם דורשים 250+ שקל

וראיתי ספות כושר משולבות ואני אמרתי לעצמי שיש בספות האלה כמעט את כול התרגילים האפשריים שיש בחדרי כושר חוץ מבטן (שאת זה אפשר קצת להשיג בסקאווט נכון?)

אני בעיקר מתעניין בדגם זה york 104 איך הוא לדעתכם? מספק? יחזיק לי כמה שנים טובות?

יש אותו במחירים של 700 שקל+-

אם שי לכם דגם ספיצפי תרשמו פה בטווח של עד 800 שקל +-

מניסיון כל הספות המשולבות האלה זה על הפנים. מה שעדיף לעשות זה לקנות ספה רגילה (או מתכווננת) בצירוף משקולות חופשיות או מוט עם פלטות ולהתאמן ככה. יש ספות שמשלבות גם תרגילים לגב אבל הן יותר יקרות... בכללי עדיף כבר לעשות מנוי לחדר כושר

אל תקנה ספה משולבת! אומר לך זאת חד משמעית!!!
מנסיון מר אומר לך שאני מכרתי את הספה המשולבת ומחפש לקנות עכשיו ספה ללא ראק או שום דבר אחר מלבד כוונון.

• פותח/ת השרשור
למשל היה לי מזמן מולטי טריינר והוא היה על הפנים, חוץ מרגלים קדמיות+חזה. והיה לי גם כתפיים אבל זה היה כמעט בלתי אפשרי לעשות מרוב שהרוחב בין המוטות היה קצר מאוד. וקניתי אותו יחסית יקר (זה היה לפני כמה שנים) במחיר של 1500+-

ובספה הספציפית הזאת שרשמתי אני יכול לעבוד חזה+רגלים קדמיות ואחרויות(מתקן משולב)+כתפיים(יש מתקן מיוחד לכתפיים). ועם מוט משקולות אולימפי אני יכול לעשות סקאווט מה שהרווחתי לעבוד על כול השרירים בגוף חוץ מבטן.

ולעומת זאת ספת כושר רגילה (מתכווננת) אני רק יעבוד על חזה+סקוואט ואולי טיפה כתפיים.

כלוב,ספה שאפשר לכוון,מוט,פלטות,מתח ומוט W.

• פותח/ת השרשור
אל תקנה ספה משולבת! אומר לך זאת חד משמעית!!!
מנסיון מר אומר לך שאני מכרתי את הספה המשולבת ומחפש לקנות עכשיו ספה ללא ראק או שום דבר אחר מלבד כוונון.

אתה זוכר את הדגם של הספה?
זה גם משולב כמו בספא שאני רוצה YORK 104 ?

אתה זוכר את הדגם של הספה?
זה גם משולב כמו בספא שאני רוצה YORK 104 ?
רוב הספות הביתיות שהן משולבות לא שוות הרבה ולא מספיק מאסיביות.
לך על ספה ללא ראק אלא אם אתה הולך לקנות ספה ממש גדולה ומאסיבית אבל תביא בחשבון שהיא עולה יקר ותופסת הרבה מקום.

כלוב,ספה שאפשר לכוון,מוט,פלטות,מתח ומוט W.
!!!!
בול מה שצריך כדי לעשות עבודה מלאה, לגביי הספה תקנה את
אלה שמתכווננות ובנוסף אפשר לעשות איתם את תרגילי הפושטי ירך והכיפוף ירך

• פותח/ת השרשור
אם כבר אפשר רק פושטי ירך

החלטתי כבר שאני יקנה כמה שאמרתם ספה מתכוננת (אבל עם ראק) ובנוסף תרגילים לרגליים (פושטי ירך וכיפוף ירך)

יש המלצות? עד טווח של 1000 שקל+-

Back
למעלה תחתית